Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE SONY E & FE

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS Lens

SEL70200GM

(0)

SONY

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 2,190 €
Pret Lei (Pret fara tva): 10,512 Lei
12,509 Lei

Dispunand de o optica exceptionala, un set complet de caracteristici si o viteza exceptionala in toate aspectele, obiectivul Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS isi asuma cu usurinta locul ca zoom-ul telefotografic de facto pentru profesionisti. Membru al seriei G Master, acest 70-200mm ofera o claritate ridicata alaturi de bokehul neted si curat, cu un minim absolut de aberatii. Acest lucru este garantat prin utilizarea unui element XA, doua elemente asferice, patru elemente de dispersie extrem de scazuta si doua elemente Super ED in designul optic. In plus, obiectivul are un strat de acoperire Nano AR Coating, care reduce reflexiile, flare si ghosting pentru un contrast si o culoare imbunatatite.
Optimizat pentru viteza, acest obiectiv este echipat cu o diafragma rapida si constanta f/2.8, care va fi un avantaj in conditii de lumina scazuta, precum si pentru crearea de imagini cu profunzime superficiala a campului. Bokeh-ul este facut si mai bine prin implementarea unei diafragme circulare cu 11 lame pentru zone fara focalizare. De asemenea, exista un sistem dublu liniar si inel Super Sonic Wave Motor, care ofera o focalizare automata rapida atat in ​​fotografii, cat si in video.
Ca zoom teleobiectiv de top, acest obiectiv este echipat cu o varietate de alte tehnologii pentru a ajuta fotografii, inclusiv stabilizarea imaginii Optical SteadyShot pentru combaterea miscarii camerei, in special la distante focale mai lungi. Utilizatorii se vor bucura de o operare mai rapida si mai intuitiva, cu o multime de controale fizice pe obiectiv, inclusiv trei butoane de mentinere a focalizarii, un comutator de limitare a ariei de focalizare si ambele comutatoare AF/MF si OSS. Pentru durabilitate si lucrul in conditii grele, lentila este rezistenta la praf si umezeala si are o acoperire cu fluor pe elementul frontal pentru a rezista la apa si ulei.
Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.comCARACTERISTICI
Constructie obiectiv 23 de elemente in 18 grupuri
Montura Obiectiv Sony E
Stabilizator optic de imagine Da
Autofocus Da
Distanta focala f=70-200 mm
Tip diafragma 11 lame ale diafragmei / Diafragma cu deschidere circulara
Gama diafragma F2.8
Diafragma minima F22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 96 cm
Magnificare maxima 0.25x
Raportul maxim de reproducere 1:4
Compatibilitate format 35mm Film / Full-Frame Digital Sensor
GENERAL
Unghi de vizualizare pe diagonala 34 grade - 12 grade
Dimensiune filtru 77 mm
Greutate 1480 g
Dimensiuni (DxL) 88 mm x 200 mm

Sony FE 70-200mm f/2.8 Obiectiv GM OSS; 1 x parasolar ALC-SH145; 1 x capac fata ALC-F77S 77mm; 1 x capac spate Capul ALC-R1EM; 1 x montura pentru trepied; 1 x cutie pentru obiectiv; 1 an garantie.

Produse din aceeasi categorie