Blackmagic Design URSA Broadcast G2 Camera1 BLACKMAGIC DESIGN Camere CINEMA Blackmagic

Blackmagic Design URSA Broadcast G2 Camera

CINEURSAMWC6KG2

(0)

BLACKMAGIC DESIGN

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 3,891 €
Pret Lei (Pret fara tva): 18,677 Lei
22,226 Lei

Blackmagic URSA Broadcast G2
Cea mai bună, cea mai flexibilă cameră Broadcast!

Noua Blackmagic URSA Broadcast G2 este o cameră incredibil de puternică, concepută atât pentru broadcasterii tradiționali, cât și pentru cei online. Designul "3 în 1" îi permite să funcționeze ca o cameră de producție 4K, o cameră de studio 4K sau o cameră de film digital 6K! URSA Broadcast G2 este o soluție perfectă pentru televiziuni, deoarece utilizează obiectivele și bateriile pe care le dețineți deja! Puteți înregistra pe carduri SD obișnuite, carduri UHS-II, carduri CFast 2.0 sau discuri USB externe, utilizând formate de fișiere obișnuite, cum ar fi H.265, ProRes și Blackmagic RAW. Acest lucru înseamnă că este compatibila cu toate programele video și sistemele de gestionare a mediilor de difuzare. Puteți schimba chiar și montura obiectivului! Nicio altă cameră broadcast nu este atât de flexibilă!

3 Camere in 1.

Broadcast Production Camera
Soluția perfectă pentru televiziuni, URSA Broadcast G2 include comenzi de cameră ENG poziționate în jurul camerei, astfel încât să le puteți localiza foarte usor. De asemenea, dispune de un senzor pentru lumină slabă, astfel încât să obțineți imagini uimitoare folosind lumina naturală. Aceasta este combinația perfectă pentru știri și programe tv.

Live Studio Camera
URSA Broadcast include un corector de culoare YRGB avansat încorporat și un control complet al camerei de la distanță. Puteți utiliza obiective B4 ENG, obiective mari de studio de tip box sau chiar puteți schimba montura obiectivului și utiliza orice obiectiv! In plus, puteti folosi controlere-le dedicate de zoom si focus, pentru manerele de pe stativ.

Digital Cinema Camera

URSA Broadcast G2 include un senzor digital avansat 6K, iar optional puteți schimba montura obiectivului! Folosiți o montură PL (accesoriu optional) pentru obiectivele de film sau montura EF (inclusa) pentru a putea folosi o gama usriasa de obictive. cu aceasta montura. În plus, intervalul dinamic ridicat, performanța excelentă în condiții de lumină slabă și Blackmagic RAW înseamnă că obțineți o cameră digutala de film de calitate cu adevărat "hollywoodiană".

Obțineți calitate de film digital pentru broadcast
Senzorul mare 6K combinat cu coloer science generatia 5 de la Blackmagic vă oferă aceeași tehnologie de imagine utilizată în camerele de productie cinematografica. Acest lucru înseamnă că bradcasterii pot folosi acum calitatea cinematografică digitală în transmisiuni!

Senzorul de 6K are o rezoluție de 6144 x 3456, astfel încât este suficient de flexibil pentru broadcast și pentru productia cinematografica. Atunci când utilizați obiectivele B4, obțineți o calitate 4K pentru utilizarea în transmisiuni Ultra HD. Apoi, dacă treceți la o montură de obiectiv PL sau EF, puteți utiliza întreaga rezoluție 6K a senzorului!
Cu o dynamic range de 13 stopuri, puteti obtine nuanate de negu si alb mult mai bune, deci este perfect pentru corecția ulterioara a culorilor. Utilizarea calitatii cinematografice în transmisiuni este o revoluție în ceea ce privește calitatea imaginii!

Performanță excepțională în condiții de lumină scăzută
Noua camera video Blackmagic URSA Broadcast G2 are performanțe incredibile în condiții de lumină slabă, astfel încât puteți filma folosind lumina ambientală sau chiar lumina lunii!

În cazul camerelor video avansate, ISO este o măsurătoare a sensibilității senzorului de imagine la lumină. Blackmagic URSA Broadcast G2 dispune de un câștig de la -12dB (100 ISO) până la +36dB (25.600 ISO), astfel încât este optimizata pentru a reduce granulația și zgomotul de imagine, menținând în același timp întreaga gamă dinamică a senzorului. ISO nativ principal este de 400 ISO, ceea ce este ideal pentru utilizarea cu iluminare de studio. Apoi, ISO-ul secundar, ridicat la 3200 este perfect atunci când filmați în medii cu iluminare slaba. Gain-ul poate fi setat prin intermediul unui comutator de pe camera, al meniului LCD sau de la distanță, utilizând protocolul de control la distanță SDI al camerei.

Compatibil cu lentilele B4 Broadcast
URSA Broadcast G2 dispune de o montură pentru obiectivele B4, care include elemente optice special concepute pentru a se potrivi cu senzorul camerei. Montura pentru lentile B4 vă permite să utilizați lentile Ultra HD moderne sau lentile HD mai ieftine. Obiectivele HD mai vechi au adesea rezoluții mult peste HD, astfel încât obțineți o calitate excelentă la costuri reduse! Obiectivele B4 sunt fantastice pentru că sunt par-focale, astfel încât imaginea rămâne focalizată pe măsură ce faceți zoom înainte și înapoi, deci, nu trebuie să urmăriți în mod constant focalizarea în timp ce filmați. Asta vă permite să lucrați mult mai repede! De asemenea, beneficiați de un control electronic complet al obiectivului pentru a regla focalizarea, diafragma și zoomul cu ajutorul comenzilor camerei sau de la distanță! În plus, dacă doriți să folosiți obiective alternative, puteți schimba montura pe PL, EF și altele!
*in pachet este inclusa numai montura EF, restul monturilor se achizitioneaza separat

Filtre ND optice încorporate
Blackmagic URSA Broadcast G2 dispune de filtre de densitate neutră (ND) de înaltă calitate care vă permit să reduceți rapid cantitatea de lumină care intră în cameră. Filtrele de 1/4, 1/16 și 1/64 au fost special concepute pentru a se potrivi cu senzorul de imagine și color science-ului camerei URSA Broadcast G2, oferindu-vă o latitudine suplimentară și o colorimetrie mai bună. Acest lucru vă permite să folosiți diferite combinații de diafragmă sau a unghiului obturatorului, într-o gamă mai largă de situații. Filtrele IR au fost concepute pentru a filtra uniform atât lungimile de undă optice, cât și cele IR, eliminând contaminarea IR. În plus, starea filtrului de pe ecranul LCD poate fi afișată ca fracțiune, număr sau reducere de stop!

Media și formate de fișiere comune!
URSA Broadcast este conceputa pentru a funcționa cu formate de fișiere standard care sunt utilizate de toate sistemele de difuzare și software-le de editare. Puteți înregistra în ProRes 422 HQ și ProRes 422 în fișiere QuickTime. Noul model Blackmagic URSA Broadcast G2 poate înregistra chiar și în H.265 pentru fișiere incredibil de mici, cu rapoarte de compresie de la 60:1 la 285:1, la o calitate de 10 biți. În plus, puteți înregistra în fișiere Blackmagic RAW, un nou format revoluționar conceput pentru a capta și a păstra calitatea datelor senzorului camerei. Asta înseamnă că obțineți o gamă perfectă de formate de fișiere concepute pentru toate tipurile de fluxuri de lucru.

Sloturi Dual Media pentru înregistrare non-stop
Cu două sloturi CFast 2.0 și două sloturi SD/UHS-II, puteți alege mediul de stocare cel mai potrivit pentru dumneavoastră! Ambele tipuri de suporturi sunt standard, ieftine și ușor de procurat de la magazinele de specialitate.

USB-C pentru înregistrarea directă pe SSD-uri externe
Blackmagic URSA Broadcast G2 dispune de un port USB-C de mare viteză în partea din spate a camerei, care vă permite să înregistrați pe SSD-uri externe sau să vă conectați la o gamă largă de accesorii. Dacă conectați un disc flash USB extern de mari dimensiuni și cu costuri reduse, puteți înregistra fișiere ProRes, H.265 sau chiar fișiere Blackmagic RAW pe 12 biți de înaltă calitate pentru editare și corecție ulterioară a imaginilor.

Design rezistent si usor din magneziu
URSA Broadcast G2 dispune de un corp din aliaj de magneziu super rezistent și ușor, perfect echilibrat și proiectat pentru a fi confortabil de utilizat pentru perioade mari de timp!

Monitorizare video a programului PGM
Dacă faceți producție live, uneori trebuie să monitorizați programul video de la mixer. Pur și simplu apăsați butonul PGM al camerei și vizorul va trece de la afișajul camerei la feed-ul de întoarcere a programului de la mixer. Un difuzor încorporat vă permite, de asemenea, să monitorizați și sunetul mixeru-lui. PGM return este o caracteristică fantastică, deoarece uneori, în cadrul emisiunilor live de mari dimensiuni, operatorii de cameră pot aștepta mult timp până când camera lor este folosită, astfel încât PGM return le permite să urmărească emisiunea în timp ce așteaptă. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă operatorul de cameră se află la o distanță mare de mixer, acesta poate să țină pasul cu ceea ce se întâmplă și să rămână în alertă.

  • Încărcați LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectul de film de cinema!

Conexiuni standard din industria de televiziune
Blackmagic URSA Broadcast G2 dispune de cele mai recente tehnologii și conexiuni, cum ar fi 12G-SDI. Aceasta include conexiuni 12G-SDI atât pentru ieșirea video, cât și pentru intrarea feed-ului de întoarcere a PGM-ului. Conexiunile 12G-SDI sunt multi rate și comută între toate formatele HD și Ultra HD până la 2160p60. Camera video mai dispune si de o conexiune pentru căști, USB-C, audio XLR balansat cu Phantom Power și intrare pentru timecode/reference.
Există, de asemenea, un conector Hirose cu 12 pini montat pe partea frontală pentru controlul obiectivului broadcast, care poate de asemenea, alimenta obiectivul. În plus, pentru conectarea unui vizor sau a unui monitor de pe platou există chiar și o ieșire de monitorizare HD-SDI și o ieșire de alimentare de 12 V CC cu 4 pini XLR în stil broadcast de 12 V CC!


Mai multe detalii pe site-ul producatorului, blackmagicdesign.com. Reviews ale utilizatorilor din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Blackmagic URSA Broadcast G2; Montura pentru obiectiv 4K B4 instalată; Capac de protectie pentru B4; Montura EF cu capac de protecție împotriva prafului; Placă VLock instalată; Sursă de alimentare URSA 12V 100W; Pernuță de umăr URSA Mini; Mâner superior URSA Mini și opritor de cauciuc; Placă de montare a vizorului optic; 2 x șuruburi pentru placa de bază de 1/4 inch; 2 x șuruburi lungi de 1/4 inch pentru mânerul superior; 2 x șuruburi pentru mânerul superior scurt de 1/4 inch; 8 x șuruburi de montare EF; 4 x șuruburi de rezervă pentru placa Vlock; Card cu cod QR pentru descărcarea software-ului camerei; DaVinci Resolve Studio; Cheie de activare DaVinci Resolve Studio; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie