Panasonic AW-RP120 Remote Camera Controller1 Camere PTZ Profesionale Accesorii camere PTZ

Panasonic AW-RP120 Remote Camera Controller

AW-RP120

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 3,450 €
Pret Lei (Pret fara tva): 16,560 Lei
19,706 Lei

Panasonic AW-RP120G Remote Camera Controller este o unitate de comanda de la distanta ce acceptă o varietate de sisteme de camere remote Panasonic. Conexiunea IP permite o configurație la scară largă, flexibilă și simplă a sistemului pentru controlul a până la 100 de camere la distanță și utilizarea simultană a mai multor controlere.

RP120 oferă funcții avansate, inclusiv Group Presets pentru schimbări rapide și ușoare ale scenei, Tracing Memories pentru stocarea și reamintirea operațiunilor complexe, stocarea de memorie pe card de memorie SD și controlul direct din panou asupra setărilor de gain, piedestal și detalii. Cu un layout pentru control ușor de utilizat și cel mai puternic set de caracteristici al oricărui controler Panasonic, RP120 abordează o gamă variată de aplicații în domeniul broadcastingului, sportului, bisericilor, educației, închirierii, corporativ și guvernamental.

RP120 oferă control de până la 100 de camere Panasonic prin IP sau 5 prin conexiuni seriale RS-422. Camerele compatibile includ camere AW-HE50H / S, AW-HE60H / S, AW-HE120, AW-HE100 și AW-HE2 HD integrate PTZ; la care se adaugă AK-HC1500, AK-HC1800, AW-HE870 și multe alte camere convertibile atunci când sunt utilizate cu capete pan / tilt adecvate.

RP120 acceptă configurații de sistem flexibile, cu Group Presets, Scene Files și până la 100 de presetări pentru până la 100 de camere remote. Alocarea automată a adreselor IP selectabile simplifică în continuare punerea în funcțiune a sistemelor la scară largă. Oricare dintre cele cinci controlere RP120 din rețea poate selecta și controla orice cameră compatibilă cu control IP. Un port RS-232C permite controlul extern pentru sistemele care utilizează PC-uri, Crestron, AMX și alte controlere terță parte programate corespunzător. Comutatorul compact AW-HS50 de la Panasonic poate fi, de asemenea, conectat la controler prin conexiune IP pentru a permite un flux de lucru de producție eficient.

Panoul de control al RP120 este prevăzut cu un joystick mare pentru pan / tilt, manetă pentru zoom, cadran iris și cadran de focalizare manuală cu autofocus One-Touch. Pentru fiecare dintre funcțiile panoramare / înclinare / zoom (pan/tilt/zoom) și focalizare este prevăzut un cadran de ajustare rapidă dedicat. Mișcările exacte ale camerei și operațiunile de scenă pot fi memorate și amintite prin intermediul Memoriei de urmărire (Tracing Memory). Până la 10 articole „scripturi” de Tracing Memory pot fi stocate pentru fiecare cameră. În plus, până la 100 de presetări standard, incluzând setări panorama, înclinare, zoom, focalizare, iris și balans de alb, pot fi stocate și reamintite rapid pentru fiecare cameră, simplificând considerabil funcționarea în locații mari sau complexe. Prin crearea a până la patru presetări de grupuri (până la 10 camere fiecare), mai multe unghiuri și setări ale camerei pot fi regăsite într-un singur lot, facilitând controlul cu o singură atingere a schimbărilor rapide ale scenei.

Controlerul permite reglarea directă a urmatoarelor functii: Gain, Shutter, Detail, AWB, ABB, Master Pedestal, R/B Pedestal si R/B Gain B. Alte funcții de meniu ale camerelor Panasonic compatibile pot fi, de asemenea, controlate folosind RP120. Panoul LCD facilitează funcționarea meniului, precum și afișare dedicată pentru zoom, focalizare și iris. Diverse funcții pot fi, de asemenea, alocate la opt butoane de utilizator (User Buttons) pentru control cu ​​o singură atingere. Fișierele de scenă pot fi utilizate pentru comutarea la o singură atingere a modurilor de filmare de la distanță ale camerei, iar setările pot fi stocate pe un card de memorie SD pentru backup și setari de clonare la alte controlere.

RP120 are un design simplu, ergonomic, pentru o funcționare ușoară în diverse setări, dar este suficient de puternic pentru a satisface nevoile de înregistrare și producție la nivel înalt.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, panasonic.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Conectori DC 12 V IN (XLR cu 4 pini)
LAN (RJ-45) 10BASE-T / 100BASE-TX, pentru a controla camerele de la distanță
SERIAL (RJ-45) RS-422, pentru controlul camerelor la distanță x 5
TALLY / GPI (sub-25 pini D)
REMOTE (sub-9-pin) RS-232C, pentru control extern
Alimentare electrică DC 12 V
Consumul de energie 8 W
Greutate Aproximativ. 3.1 kg
Dimensiuni Aproximativ. 342 mm x 77 mm x 265 mm excluzând proeminențele
Accesorii Această unitate nu include o sursă de alimentare. Necesită AW-PS551P.

1 x Panasonic AW-RP120 Remote Camera Controller; garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie