Panasonic AW-SF200 Auto-Tracking PTZ Software Key1 Camere PTZ Profesionale Accesorii camere PTZ

Panasonic AW-SF200 Auto-Tracking PTZ Software Key

AW-SF200

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,850 €
Pret Lei (Pret fara tva): 8,880 Lei
10,567 Lei

Software-ul de urmărire automată AW-SF200 introduce urmărirea precisă a subiectului pentru mai multe camere Panasonic PTZ. AW-SF200 oferă auto-detectare / urmărire cu un flux de înaltă calitate pentru monitorizarea prin intermediul unui server. Puteti urmari pana la 4 camere cu aceasta licenta, dar numarul poate fi marit, existand inca doua versiuni de licente: +2 si +3.

Potrivit pentru universitati, evenimente, simpozioane sau orice situație în care doriți ca o cameră să urmeze automat un subiect, Auto Tracking PTZ Software oferă o varietate de caracteristici utile. Compatibil cu anumite camere Panasonic PTZ (AW-HE130, AW-UE150, AW-UE70, AW-HE38, AW-HE42, AW-HE40 și AW-UE4), vă permite să individualizați fața subiectului și să faceți ca aparatul să îl urmărească în timp ce se mișcă. Detectarea mișcării se activeaza când fața subiectului dvs. nu este vizibilă, permițând camerei să-și poată urmări în continuare subiectul. Toate acestea se realizează fără a fi nevoie ca subiectul dvs. să poarte un senzor.

Pe lângă faptul că subiectul este urmarit, astfel încât să fie întotdeauna în cadru, puteți seta, de asemenea, intervalele de zonă și limitele pan / tilt (rotire / inclinare) care permit subiectului să treacă prin cadru fără ca videocamerasă urmeze fiecare mișcare. De asemenea, puteți masca părți ale cadrului, astfel încât mișcarea în acea zonă (regiunea de interes) să fie ignorată și să nu interfereze cu mișcarea camerei. Instalați software-ul pe un computer conectat la aceeași rețea pentru a automatiza mișcările camerei dvs. PTZ.

Adoptarea software-ului bazat pe IP introduce (streaming IP / control IP), instalarea / funcționarea camerelor dintr-o locație de la distanță.

Dacă software-ul de urmărire automată este instalat pe un computer sau server, este posibil să configurați cu ușurință un sistem de urmărire automată prin intermediul conexiunii la o cameră integrată. Instalarea suplimentară de senzori și alte echipamente nu este necesară. AW-SF200 folosește o licență mobila pentru o funcționare flexibilă, prin urmare puteți utiliza controlul de asistență ca aplicație web, tabletă, smartphone și PC.

Cu ajutorul acestui soft puteti controla mai multe camere de pe un singur PC. Pentru a putea controla o singura, aveti nevoie de Panasonic AW-SF100.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, panasonic.com.Instant Auto Tracking

Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Compatibilitate Camerele PTZ Panasonic AW-HE130, AW-UE150, AW-UE70, AW-HE38, AW-HE42, AW-HE40 și AW-UE4
Cerințe minime CPU: Core i5-3320M (2.60 GHz) sau mai mare (Dual Core)
Memorie: 8 GB sau mai mare
Display: 1920 x 1080 sau mai mare
Sistem recomandat CPU: Core i5-2520M 2.50 GHz sau mai mare (Quad Core)
Memorie: 8 GB sau mai mare
Display: 1920 x 1080 sau mai mare
Sisteme de operare compatibile Windows 7 Professional (SP1), Ultimate (SP1) 64 biți
Windows 8.1 64 biți
Windows 10 64 biți

cod de activare Panasonic AW-SF200;

Produse din aceeasi categorie