Panasonic AW-HE20 3G-SDI/HDMI/IP/USB PTZ Camera with 12x Optical Zoom (Black)1 Camere PTZ Profesionale Camere PTZ

Panasonic AW-HE20 3G-SDI/HDMI/IP/USB PTZ Camera with 12x Optical Zoom (Black)

AW-HE20KP

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,575 €
Pret Lei (Pret fara tva): 7,560 Lei
8,996 Lei

Panasonic AW-HE20 oferă o varietate de opțiuni pentru sala de conferințe, case de cult sau instituțiile de învățământ care necesită ieșire și înregistrare video de înaltă calitate 1080p. Camera dispune de un senzor MOS de 1/2,8 inchi, ieșiri HDMI și 3G-SDI, suport pentru streaming RJ45 LAN, ieșire webcam USB, intrare audio pentru microfon/linie și control serial. Când este conectată la Internet, această cameră IP vă permite să controlați acțiunile PTZ și să monitorizați zona de supraveghere dintr-o locație la distanță printr-un browser Web.

Echipată cu un obiectiv cu zoom de 3.9 până la 46.8 mm și zoom optic de 12x, această cameră PTZ vă permite să faceți zoom in pe zona de monitorizare pentru o privire mai atentă. Alte caracteristici includ balansul de alb automat, control serial RS-232/RS-422, control LAN, comunicare UVC prin USB, interval de panning 170°, interval de înclinare de la -30 la 90°, compresie video H.265/H.264/MJPEG, și streaming RTSP/RTMP. Camera acceptă, de asemenea, intrare audio pentru microfon și linie, permițându-vă să capturați și să încorporați audio în semnalul video. De asemenea, este compatibil PoE+, permițându-vă să alimentați unitatea folosind doar un singur cablu LAN, în loc să adăugați cabluri adaptoare de alimentare suplimentare.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, panasonic.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestei camere:

1 x camera Panasonic AW-HE20KP (Black); Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie