CANON EOS C500 MARK II Full Frame 5.9K Camera Body1 CANON Camere CINEMA Canon

CANON EOS C500 MARK II Full Frame 5.9K Camera Body

3794C007

(0)

CANON

Stoc epuizat

Pret vechi: 15780 €
Pret Euro (Pret fara tva): 14,990 €
Pret Lei (Pret fara tva): 71,952 Lei
85,623 Lei

CANON EOS C500 MARK II este noua generaţie de sisteme Cinema EOS. Cu un senzor Full Frame de 5,9K integrat într-un corp compact,
nou proiectat, această cameră oferă inspiraţie nouă şi flexibilitate extrem de ridicată, pentru toţi directorii de imagine.
Calitate Full Frame uluitoare a imaginii:
Senzorul full frame de 5,9K conceput de Canon oferă un aspect cinematografic captivant, combinat cu tonuri naturale şi uniforme ale pielii şi reproducere fidelă a culorilor cu ajutorul tehnologiei culorilor de la Canon.

De asemenea, senzorul oferă latitudine în peste 15 stopuri cu un spaţiu de culoare amplu, perfect pentru producţii cu interval dinamic ridicat.

Formate de înregistrare de înaltă calitate şi eficiente:
EOS C500 Mark II dispune de un procesor de imagine DIGIC DV 7 nou proiectat, care permite înregistrarea internă în format Cinema RAW Light la 5,9K; de asemenea acceptă înregistrarea în formatul Canon XF-AVC în 4K 4:2:2 la 10 biţi. Este posibilă înregistrarea simultană cu acelaşi format de fişier către sloturile de card CFexpress duble, cu un slot de card SD suplimentar pentru fişierele proxy.

Formatul multiplu de înregistrarea oferă eficienţă şi îndeplineşte cerinţele de producţie.

Cinema RAW Light: 4K
Până la 1 Gbps (sau 2,1 Gps la 120 cps)
XF-AVC: 4K 4:2:2 10 biţi
Înregistraţi XF-AVC până la 810 Mbps

Procesare supra-eşantionare 5,9 K pentru 4K:
EOS C500 Mark II utilizează un algoritm de demozaicare de înaltă calitate la supra-eşantionarea 5,9K pentru înregistrare 4K/UHD. Astfel se suprimă efectul moiré şi se reduce zgomotul, având ca rezultat o imagine de calitate superioară.

Format de înregistrare Cinema RAW Light
Format de înregistrare XF-AVC

Compact, uşor şi fiabil:
Aprox. Corpul uşor de 1.750 g permite fixarea comodă pe articulaţii cardanice sau suporturi de mână, ceea ce-l face ideal pentru diverse condiţii de fotografiere.

Mai multe opţiuni de monturi şi obiective:
EOS C500 Mark II oferă posibilitatea de monturi de obiective interschimbabile opţionale pentru cerinţe de proiect diferite.
Montura de obiectiv EF oferă compatibilitate perfectă cu o gamă foarte mare de obiective EF de la Canon, inclusiv EF Cine Primes, iar montura PL opţională acceptă sistemul Cooke /i. În plus, sunt disponibile şi adaptoarele de montură B4 (pentru monturile EF sau PL) pentru utilizarea cu obiectivele B4.

Design modular, cu multe posibilităţi de configurare:
Unităţile de extensie opţionale oferă un design modular flexibil şi posibilitatea de configurare în măsură să satisfacă diverse cerinţe de producţie.

Unitatea de extensie 1 oferă suport pentru mai multe camere, cu interfaţă Genlock, iar Unitatea de extensie 2 oferă posibilitatea mai multor interfeţe, precum cele două intrări XLR suplimentare, ideale pentru aplicaţiile de difuzare şi un suport de baterie V-Lock pentru înregistrări de durată mai mare. Unitatea EVF opţională este ideală pentru utilizarea camerei din mână şi, în plus, satisface cerinţele utilizatorului de îndepărtare uşoară pentru aplicaţii cu articulaţii cardanice.


Unităţi de extensie
Vizor OLED electronic EVF-V50
Extension Unit 1 EU-V1
Unitate de extensie 1 EU-V1
Unitate de extensie 2 EU-V2

Tehnologie de focalizare automată inovatoare*:
EOS C500 Mark II dispune de tehnologia de focalizare automată Dual Pixel CMOS de la Canon, care oferă focalizare automată continuă de mare viteză. De asemenea, utilizatorii beneficiază de operare tactilă şi intuitivă a focalizării, cu noul monitor LCD LM-V2 de 4,3 inchi, dar şi de control îmbunătăţit al focalizării care recreează o adaptare a focalizării mai naturală. Pentru a adapta şi mai precis performanţa focalizării automate, EOS C500 Mark II oferă posibilitatea de a seta viteza şi răspunsul urmăririi focalizării automate.

*cu obiective compatibile


Funcţii complete de focalizare automată:

Ghid pentru Dual Pixel Focus:
Tehnologia focalizării automate cu detecţia fazelor Dual Pixel CMOS oferă îndrumare grafică ce reprezintă abaterea de focalizare faţă/spate; dreptunghiul devine verde când subiectul este focalizat, îmbunătăţind utilitatea şi precizia la adaptarea manuală a distanţei focale, în special pentru focalizarea precisă în 4K.

Focalizare automată cu urmărire:
Nu trebuie decât să utilizaţi ecranul tactil pentru a selecta un obiect din cadru, iar acesta va fi urmărit pe măsură ce se deplasează în cadru, permiţând urmărirea fără efort a subiectului, eliminând toate operaţiunile dificile.

Focalizare automată cu prioritate faţă / focalizare automată doar pentru faţă:
Funcţionând în tandem cu tehnologia Canon de detectare a feţei, Dual Pixel CMOS AF este excelent pentru recunoaşterea automată a feţei, focalizând pe aceasta şi urmărind-o în timp ce se mişcă.

Primul EOS Cinema care acceptă stabilizarea electronică a imaginii:
EOS C500 Mark II este prima cameră Cinema EOS care este echipată cu stabilizarea electronică a imaginii (IS) în corpul aparatului foto, acceptând corecţia pe 5 axe a mişcării camerei. Chiar şi atunci când este utilizată fără comunicare electronică a obiectivelor, stabilizarea electronică a imaginii este posibilă introducând manual distanţa focală.

Obţine automat distanţa focală:
Când se ataşează un obiectiv care acceptă transmisia de date, distanţa focală este primită automat prin intermediul contactelor digitale pentru înregistrarea cu funcţia optimizată electronică de stabilizare a imaginii.

Stabilizare electronică a imaginii cu obiective de contact non-electrice:
Înregistrarea cu funcţia de stabilizare a imaginii electronică este posibilă chiar şi atunci când un obiectiv care nu acceptă transmisia de date este montat prin simpla introducere a distanţei focale. De asemenea, este compatibil cu obiective anamorfice.

Distanţa focală poate fi salvată:
Nu trebuie decât să selectaţi distanţa focală pentru a înregistra cu efect de stabilizare electronică a imaginii optimizat pentru setările alese.

Viteze ridicate ale cadrelor:
EOS C500 Mark II acceptă înregistrări cu o rată de cadre ridicată, de până la 50/60 cps în format 5,9K. În modul 2K (decupare), se pot efectua şi setări de la 1 cps la 120 cps, sporind astfel posibilităţile creative. Noul buton Lent şi rapid oferă acces rapid la setările Lent şi rapid.

Interfaţă avansată:
EOS C500 Mark II dispune de o interfaţă avansată 12G-SDI, care are o lăţime de bandă mai mare de patru ori faţă de 3G-SDI, simplificând fluxurile de lucru 4K, permiţându-i să genereze materiale 4K 50/60p printr-un singur cablu. În mod similar, şi interfaţa HDMI poate oferi rezultate 4K 50/60p printr-un singur cablu.

Filtru ND full frame:
Echipat cu un sistem de filtru ND robust, controlat electronic, EOS C500 Mark II acceptă 2/4/6 şi un interval extins de 8/10 stopuri, ceea ce oferă posibilitatea de a crea imagini cu o adâncime a câmpului redusă, chiar şi pe timp de zi.

Dispunere OSD nouă:
Sunt disponibile noi opţiuni de afişaje periferice de tip afişaj pe ecran (OSD) care nu suprapun informaţii pe ecran – alegeţi din mai multe opţiuni, în funcţie de propriile nevoi.

Acceptă obiective anamorfice:
EOS C500 Mark II acceptă obiective anamorfice decomprimând electronic imaginea în vizor şi pe monitoarele conectate, pentru vizualizare.
Utilizatorii pot profita de rezoluţia completă de 5,9K a camerei utilizând obiective anamorfice cu comprimare 1.3x. Se pot utiliza şi obiective cunoscute cu comprimare 2x (care acoperă un raport de aspect implicit de 1.2:1 pe senzor), utilizând o regiune decupată de 4:3 din senzor.


Asistenţă LUT pentru utilizator:
Utilizatorii îşi pot personaliza propriile LUT-uri, pe care le pot încărca în cameră pentru monitorizare precisă; de asemenea, utilizatorii pot aplica diverse LUT-uri pentru fiecare terminal de ieşire.
Un buton nou dedicat pentru LUT-uri oferă flexibilitate operaţională suplimentară.

Compatibilitate ACES:
EOS C500 Mark II acceptă ACES 1.0 al Academy Color Encoding System. Folosind fişierele IDT furnizate de Canon, imaginile capturate pe EOS C500 Mark II pot fi importate direct în sistemele compatibile ACES.
În plus, semnalul de ieşire video de la cameră poate fi monitorizat prin selectarea ACES Proxy.

Recenzii internationale pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

EXPUNERE
Determinare expunere Expunere manuală determinată de setarea timpului de expunere, setarea diafragmei, setarea ISO/amplificării şi setarea filtrului ND, diafragma automată la apăsare, diafragma automată
Compensarea expunerii Da
Mod expunere automata Diafragmă automată cu obiective compatibile
Diafragma automata la apasare Da, toate obiectivele compatibile cu modelul EF, doar obiectivele Canon Cine Servo compatibile cu versiunea PL, numai cu conexiune cu 12 pini pe EU-V2 opţională
Blocare expunere Nu
Reglare automată a amplificării Da
Sensibilitate ISO Afişaj cu 1 stop: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200, 102400] [---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. (*) Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este OPRITĂ Afişaj de 1/3 stop: [100,125], 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800, 16000, 20000, 25600, [32000,40000,51200,64000, 80000,102400] [---] Când extinderea sensibilităţii ISO este PORNITĂ.
Sistem de focalizare automată (montură EF) Dual Pixel CMOS AF, Contrast AF
Dimensiuni cadre focalizare automată (montură EF) Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 25% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii Mică; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii Punct AF selectabil pe 80 % pe orizontală/80 % pe verticală (aprox.) din senzor
Moduri de focalizare automată (montură EF) AF un cadru, focalizarea automată continuă şi focalizare manuală ajutată de focalizarea automată. Toate modurile funcţionează când comutatorul AF/MF al obiectivului EF este setat la AF. AF un cadru, focalizare automată continuă, focalizare manuală ajutată de focalizarea automată
Focalizare automată cu detectarea feţei (doar versiunea EF) Prioritate faţă sau Doar faţă.
Ghid de focalizare Versiunea EF: toate obiectivele Canon EF compatibile, obiective Canon Cine Servo
Setare amplificare [-6 dB,-3 dB], -2 dB(*), 0 dB, 3 dB, 6 dB, 9 dB, 12 dB, 15 dB, 18 dB, 21 dB, 24 dB, 27 dB, 30 dB, 33 dB, 36 dB, 39 dB, 42 dB, [45 dB, 48 dB, 51 dB, 54 dB] [---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. [*] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este dezactivată. Când extinderea sensibilităţii ISO este PORNITĂ: între -2 dB şi 54 dB Când extinderea sensibilităţii ISO este OPRITĂ: poate fi setată orice valoare de la -2 dB la 42 dB în trepte de 0,5 dB.
GENERAL
Sursa de energie V-Lock BP-A60 (inclus), BP-A30 (opţional) cu EU-V2, 11 V – 20 V, conector de alimentare XLR cu 4 pini
Consum energie Cinema RAW Light: dimensiune completă/5952 x 3140 2,1 GB: 59,94P/50,00P - 34,0 W Super 16 mm/2048 x 1080 250 Mbps: 59.94P/50.00P - 28,0 W XF-AVC: dimensiune completă/4096 x 2160 810 Mbps: 59,94P/50,00P - 33,4 W Super 16 mm/2048 x 1080 310 Mbps: 59.94P/50.00P - 28,0 W CONSUM MAX. DE ENERGIE: 63 W
Interval temperature de functionare Aprox. între 0 şi 40 °C, (85 % umiditate relativă) Aprox. între -5 şi 45 °C, (60 % umiditate relativă)
Dimensiuni (doar corpul principal) 53 x 148 x 168 mm (l x H x A)
Greutate (doar corpul aparatului) Aprox. 1.750 g
ACCESORII
Furnizate Mâner cameră GR-V1, suport pentru deget, unitate de susţinere a microfonului [cu şurub M4], monitor LCD LM-V2, unitate de ataşare LCD LA-V2, mâner, curea de umăr SS-1200, încărcător de baterii CG-A20, adaptor de alimentare compact CA-CP200B, cablu c.a., acumulator (BP-A60), suport de ataşare a unităţii de extensie, cablu unitate UN-5, altele: opritor, chei hexagonale (M4 şi M3), şurub cu cap hexagonal (1/4 in.), şurub cu cap hexagonal (M3)
AUDIO
Inregistrare PCM liniar (24 biţi / 48 kHz), 4 canale
TIME CODE
Sistem de contorizare Regen, Înregistrare, Liber, Extern, Aşteptare (disponibil în timp real pentru anumite viteze ale cadrelor)
Setare valoare de pornire „00:00:00:00”, setare/resetare selectabilă
NIVEL DE NEGRU
Ajustare nivel de negru Da
NIVEL DE ALB
Automat Da
Presetare Zi (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervale 2000K - 15000K, 100K), set A, set B
Corespondenţă nivel de alb Da, pentru modelele anterioare
Decalare nivel de alb DA. -9 până la +9 (numai pentru Zi şi Tungsten)
SPECIFICAţII WI-FI şI GPS
Wi-Fi (accesoriu opţional) (1) WPS [Wi-Fi Protected Setup] (sistem cu buton, sistem cu cod PIN) (2) Configurare manuală (3) Căutare puncte de acces Sistem deschis, WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP-64, WEP-128, TKIP, AES, Automat/manual
Informaţii GPS (accesoriu opţional) Latitudine/Longitudine/Altitudine, Ora universală coordonată (UTC)
OBTURATOR
Moduri de control Oprit; Viteză; Unghi; Curăţare frecvenţă (CS); Timp de expunere mare (SLS)
Timp de expunere 1 sec. până la 1/2000 în funcţie de rata de cadre şi modul de control al timpului de expunere, 39 de opţiuni de setare
Unghi de obturare 11,25º până la 360º în funcţie de rata cadrelor
Timp de expunere mare (SLS) 1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 în funcţie de viteza cadrelor
Curăţare frecvenţă 24,00 Hz* până la 250,40 Hz (*) Frecvenţa va varia în funcţie de setările ratei cadrelor.
SENZOR DE IMAGINE
Senzor Senzor CMOS full frame
Sistem Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)
Moduri pentru senzori Full Frame/Super 35mm (decupare)/Super 16mm (decupare)
Total pixeli Aprox. 20,8 megapixeli (6062 x 3432)
Pixeli efectivi (modul Full Frame) Aprox. 18,69 megapixeli (5952 x 3140): rezoluţie selectată de 5952 x 3140 sau 4096 x 2160 sau 2048 x 1080 Aprox. 17,52 megapixeli (5580 x 3140): rezoluţie selectată de 3840 x 2160 sau 1920 x 1080
Dimensiune efectivă ecran senzor 38,1 x 20,1 mm (43,1 mm pe diagonală): rezoluţie selectată de 5952 x 3140, 4096 x 2160 sau 2048 x 1080 35,7 x 20,1 mm (41,0 mm pe diagonală): rezoluţie selectată de 3840 x 2160 sau 1920 x 1080
Interval dinamic Canon Log 2: 1600% / peste 15 trepte Canon Log 3: 1600 % / 14 stopuri Interval dinamic larg: 800% (la ISO 400)
ALTELE
Indicator luminos de înregistrare Da
Selector rotativ Da
INTRăRI/IEşIRI
Intrari audio 2 conectori XLR cu 3 pini, minimufă stereo de 3,5 mm (doar intrare, alimentată) Intrarea 1 şi 2 pe corpul camerei. 2 conectori suplimentari XLR cu 3 pini pe unitatea de extensie EU-V2 (intrarea 3 şi 4)
Iesire casti Mini-mufă stereo de 3,5 mm (doar ieşire, corpul camerei).
Iesire monitor video MON.: mufă BNC, (doar ieşire, corpul camerei).
HDMI Conector HDMI (tip A) (doar ieşire, corpul camerei).
USB Da, doar intrare, corpul camerei. (conexiune GP-E2)
Iesire SDI 1 mufă BNC ieşire 12G-SDI (doar ieşire, corpul camerei).
Time code Mufă BNC (intrare/ieşire, corpul camerei).
Genlock Da, cu unitate de extensie opţională EU-V1 şi EU-V2. Mufă BNC (doar intrare/serveşte şi drept conector SYNC OUT)
Sincronizare Mufă BNC (doar ieşire/serveşte şi drept conector GENLOCK)
Iesire Component Nu
Terminal AV Nu
Iesire c.c. Da, cu EU-V2 opţională. Mufă Fischer c.c. 24 V 2 A cu 3 pini (doar ieşire), conexiune D-Tap, maximum 50 W
Intrare DC Mufă XLR cu 4 pini
Terminal telecomanda Mini-mufă stereo de 2,5 mm cu conector A LA DISTANŢĂ (doar intrare) Mufă rotundă cu 8 pini şi conector B LA DISTANŢĂ (pentru RS-422), cu EU-V1 sau EU-V2 opţională
Terminal de control wireless Da
Terminal obiectiv Da, cu EU-V2 opţională. Mufă cu 12 pini
Terminal Ethernet Da, cu EU-V1 şi EU-V2 opţională. Conector Ethernet (RJ45) (acceptă 1000 BASE-T)
Difuzare prin IP Da. Prin conexiune Ethernet. Capacitate Wi-Fi (se va confirma) 9 Mbps/4 Mbps: 1920 X 1080 (59,94p/59,94i/50,00p/50,00i), este necesară EU-V1 sau EU-V2 opţională
Intrare LUT pentru vizualizarea de către utilizator Da
Conector video Specificaţia brevetată Canon (mufă specială cu 13 pini) pentru monitorul LM-V2 sau vizorul EVF-V70 opţional sau monitorul LM-V1
EVF (VIZOR ELECTRONIC)
EVF încorporat Nu
Accesoriu EVF opţional Da. Vizor OLED electronic EVF-V50 sau EVF-V70
SISTEM
Wave Form Monitor Da. Prin terminale MON.1/2, VIDEO sau HDMI (nu sunt disponibile începând cu ieşirile SDI 1 - 4) Afişare linie/Linie şi punct/Selectare linie/Afişare câmp/Afişare RGB/YPrPb. Formatul de ieşire HDR PQ/HLG este acceptat. Indicaţia este pre-LUT (unde este selectat LUT)
Afişaj color fals (indicare expunere) Da. Prin terminalele MON., VIDEO sau HDMI
Bare de culori Sunt disponibile bare de culori SMPTE, EBU şi ARIB. Consultaţi meniul.
Evidentiere Evidenţiere 1, Evidenţiere 2 (Culoare, Amplificare, Frecvenţă personalizabile)
Zebra Nivel 1; Nivel 2; Ambele Ieşire prin HD-SDI sau HDMI
Marcatori Posibilitate de a selecta pornirea/oprirea: centru, orizontal, grilă, aspect, zonă de siguranţă şi indicator dreptunghiular. Posibilitate de selectare a culorilor: galben, albastru, verde, roşu, negru, gri sau alb.
INREGISTRARE
Inregistrare interna 2 carduri CFexpress pentru Cinema RAW Light sau XF-AVC/MXF, card SD pentru înregistrare Proxy Card SD utilizat şi pentru stocarea fotografiilor (1920 x 1080), transferul setărilor CP şi actualizarea firmware-ului
Durată de înregistrare (card Cfexpress, 512 GB), aprox. Cinema RAW Light: 5952 X 3140: 2,1 Gbps: 30 min. 4096 X 2160: 1 Gbps: 65 min. 2048 X 1080: 250 Mbps: 256 min. XF-AVC/MXF: 4096 X 2160: 810 Mbps 79 min./410 Mbps 156 min. 2048 X 2160: 310 Mbps 207 min./160 Mbps 401 min.
Formate de inregistrare Cinema RAW Light (CRM), XF-AVC (MXF)
Frecvenţă/rate de cadre sistem Mod 59,94 Hz (59,94P / 59,94i / 29,97P / 23,98P) Mod 50,00 Hz (50,00P / 50,00i / 25,00P) Mod 24,00 Hz (24,00P)
Rată de biţi/adâncime biţi Cinema RAW Light (PAL) 5952 X 3140: 50,00P, 2,1 Gbps 10 biţi/25,00P, 2,1 Gbps 12 biţi 4096 X 2160: 50,00P, 1 Gbps 10 biţi/25,00P, 1 Gbps 12 biţi 2048 X 1080: 50,00P, 250 Mbps 10 biţi/25,00P 250 Mbps 12 biţi
Rată de biţi/eşantionare înregistrare (PAL) XF-AVC All-I: 4096x2160/3840x2160 (5,9K/4K cu decupare), 2048x1080/1920x1080P, 1920x1080i (5,9K, 4K cu decupare, 2K cu decupare), YCC 4:2:2 pe 10 biţi Long GoP: 4096x2160/3840x2160 (5,9K/4K cu decupare), 2048x1080/1920x1080P, 1920x1080i, 1280x720 (5,9K, 4K cu decupare, 2K cu decupare)*
Rată de biţi pentru înregistrare proxy XF-AVC/eşantionare (PAL) pe card SD 2048 X 1080: 50,00P, YCC 4:2:0 8 biţi 35 Mbps/25,00P, YCC 4:2:0 8 biţi 24 Mbps Long GOP Înregistrare proxy disponibilă pentru înregistrarea în format Cinema RAW Light sau XF-AVC*
Mişcare lentă/rapidă Cinema RAW Light: 5952x3140/4096x2160: 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 60 CPS. 24,00P/23,98P: 12 - 60 CPS 2048x1080: 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 120 CPS. 24,00P/23,98P: 12 - 120 CPS XF-AVC, full frame/Super 35 mm (decupat): 4096x2160/3840x2160 (810/410 Mbps): 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 60 CPS 24,00P/23,98P: 12 - 60 CPS 2048x1080/1920x1080 (310/160 Mbps): 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 60 CPS 24,00P/23,98P: 12 - 60 CPS Super 16 mm (decupat): 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 120 CPS. 24,00P/23,98P: 12 - 120 CPS 2048x1080 (35/24 Mbps): 59,94P/29,97P/50,00P/25,00P: 15 - 120 CPS. 24,00P/23,98P: 12 - 120 CPS
Interval de înregistrare Nu
Înregistrare cadre Nu
Preînregistrare (înregistrare cache) Da, 3 secunde sau 5 secunde, selectabil*
Comutarea înregistrării Da
Înregistrare (simultană) pe două sloturi Da
Inversare scanare Da
Conversie HD->SD Nu
Suport de stocare fotografii Card de memorie SD/SDHC
Dimensiune de înregistrare fotografii Aprox. 930 KB la 2048x1080; aprox. 880 KB la 1920x1080
OBIECTIV
Montura obiectiv Montură Canon EF. Obiectiv cu montură B4 prin accesoriul adaptor (EF sau PL)
Factor de mărire a obiectivului (pentru obiectivele cu montură EF, inclusiv obiective Cinema Prime) Full Frame: 5952 X 3140/4096 X 2160/2048 X 1080: x1,00 3840 X 2160/1920 X 1080: x1,056 Super 35mm (decupare): 4096 X 2160/2048 X 1080: x1,460 3840 X 2160/1920 X 1080: x1,534 Super 16mm (decupare): 4096 X 2160/2048 X 1080: x2,920 3840 X 2160/1920 X 1080: x3,069
Montura obiectiv detasabila Da, poate fi schimbat de utilizator la EF Cinema Lock sau PL
Corectia iluminarii periferice DA (în funcţie de obiectivul utilizat)
Filtru ND Până la 10 trepte prin sistemul de filtru ND încorporat (în modul extins)
Reglare focalizare Montură EF: prin intermediul obiectivului, control wireless sau telecomandă cu fir (în funcţie de obiectivul utilizat) Montură PL: numai obiectivele Cine Servo
Controlul diafragmei (obiective cu montură EF) Prin corpul camerei, mânerul lateral, control wireless sau telecomanda cu fir. 1/2 trepte, 1/3 trepte sau control FINE. Posibilitate de a menţine constant numărul F în timpul utilizării zoomului.
Asistenţă tehnologie Cooke/I Da (montură PL numai după schimbarea monturii)
Asistenţă obiective anamorfice Da, x2.0/x1.3
Sistem de stabilizare a imaginii Optic, în funcţie de obiectivul utilizat. Stabilizare electronică a imaginii disponibilă (pe 5 axe)
PROCESOR DE IMAGINE
Tip DIGIC DV7

Corp EOS C500 Mark II, Monitor LCD LM-V2, Unitate de ataşare LCD LA-V2, Cablu unitate UN-5, Sistem de prindere a camerei GR-V1, Unitate de prindere, Suport pentru microfon, Acumulator BP-A60, Încărcător de baterii CG-A20, Adaptor de alimentare compact CA-CP200B, Cablu de alimentare c.a., Curea pentru umăr SS-1200, Consolă de ataşare pentru unitatea de extindere, Suport pentru degetul mare, Capac pentru corp, Chei imbus şi şuruburi

Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie