Panasonic AJ-CX4000 4K HDR ENG Shoulder-Mount Camera1 PANASONIC Videocamere P2 / micro P2

Panasonic AJ-CX4000 4K HDR ENG Shoulder-Mount Camera

AJ-CX4000

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Suna pentru pret

Camera video de umar ENG de noua generatie care accepta conexiune 4K/HDR si IP

Panasonic AJ-CX4000 este cea mai recenta aparitie din seria de camere video 4K „CX Series”, care a fost introdusa pentru a sprijini achizitia de continut UHD pentru operatiuni de difuzare a stirilor, pentru a transmite evenimente live si pentru filmarea de sporturi si documentare.

CX4000 dispune de o montura de obiectiv B4 interschimbabila si este echipata cu un senzor MOS de 11MP nou dezvoltat, cu rezolutie orizontala de 2000 de linii TV. Este compatibil cu captura HDR, suportand atat spatiul color BT.2100 cat si BT.2020, oferind imagini cu sensibilitate ridicata si zgomot redus.


Tehnologia „LSSIEL*” atinge o calitate mai mare 4K / HDR

Cu un senzor 4.4K nou dezvoltat, realizeaza o rezolutie de ultra-inalta definitie, sensibilitate ridicata, zgomot redus si o gama dinamica larga. In plus, filtrul de culori nou dezvoltat reduce scurgerile de energie la alte canale si imbunatateste caracteristicile spectrale.

Aceasta tehnologie permite reproducerea culorii echivalenta cu cea a unui sistem cu 3 senzori cu consum redus de energie.

Aceasta noua metoda de achizitie maximizeaza eficienta luminii incidente.


Flux de lucru mai rapid | Eficienta ridicata si calitate ridicata HEVC100M (4K 60p / 50p)

Codecul HEVC de inalta eficienta si de inalta calitate a imaginii este adoptat pentru inregistrarea imaginilor 4K, cu posibilitatea inregistrarii de lunga durata cu o calitate a imaginii 4K / 10 biti, pastrandu-se atat bitrate-ul cat si dimensiunile de stocare sub control. Camera obtine un bitrate de 200 Mbps echivalent cu gradul de master in productia HD si 100Mbps echivalent cu gradul de master in HD ENG (productia de stiri).

Esantionarea culorilor in 4K la 50p/60p garanteaza o calitate a imaginii suficienta chiar si la 4:2:0 in comparatie cu masterul de difuzare HD conventional, oferind in acelasi timp o redare lina pe sistemele de editare accelerate de hardware.

De asemenea, pot fi utilizate carduri de transfer de mare viteza si fiabile ExpressP2 sau de costuri reduse ca microP2 / SDXC. De asemenea, accepta inregistrarea codecului AVC Ultra HD din seria P2HD.


Solutii inovatoare de retelistica

Imaginile pot fi distribuite in modul HD la serviciile de streaming live pe internet datorita codificatorului incorporat pentru streaming video independent de inregistrare folosind functia „Direct Streaming”, compatibila cu RTSP, RTMP si RTMPS*¹. In timpul streaming-ului, este posibila si inregistrarea interna HD (MOV / P2-MXF)*².

Terminalul LAN, echipat cu un mecanism de blocare cu compatibilitate 1000BASE-T, care accepta conectivitatea NDI | HX*³. Transmisia si controlul camerei este posibila cu o conexiune IP si poate fi conectata la un sistem de inregistrare / distributie combinat cu sistemele de camere remote al Panasonic.

  • *1: Exista anumite conditii in care streamingul nu este posibil, cum ar fi inregistrarea in format UHD sau utilizarea modului NDI | HX.
  • *2. Software-ul de setare a retelei P2 este convenabil pentru configurarea functiilor RTMP si RTSP. Consultati sectiunea „Servicii de distributie video in direct confirmate de conexiune”, pentru serviciile de transmisie video live confirmate ca fiind compatibile.
  • *3. NDI | HX, o tehnologie a NewTek, Inc.


Design ergonomic si body robust

CX4000 are o ergonomie similara cu camerele ENG anterioare, cu un corp robust care se potriveste cu greutatea camerelor video standard pentru umeri la 3.4 kg.

Camera dispune de un monitor LCD de tip 3.5 recent dezvoltat si afisaj OLED monocrom pentru timecode, contorizare audio si informatii despre stare. De asemenea, are o iesire 12G-SDI, iesire HDMI si conexiune LAN.


Control wireless IP usor de pe o tableta sau un smartphone

AJ-CX4000GJ poate fi controlat de la distanta si fara fir (wireless) folosind aplicatia pentru tablete / smartphone „CX ROP” (descarcabila gratuit din App Store sau Google Play). Aceasta aplicatie permite afisarea informatiilor despre camera si schimbarea setarilor camerei. De asemenea, este echipata cu o multitudine de functii la distanta (remote) pentru selectarea semnalului de iesire, setarea butoanelor USER, REC S/S si multe altele.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestei camere:

GENERAL
Montura obiectiv B4 Mount
Rezolutie senzor 4.4K
Suport HDR Da
Formate acceptate MOV (4K/HD) si P2 MXF (numai HD)
Iesiri video 4K 60p/50p 4:2:2 10 biți prin 12G-SDI sau HDMI
Streaming RTSP, RTMP si RTMPS
Conectivitate Gigabit Ethernet cu conector de blocare, WLAN și USB 3.0
LCD incorporat Rezolutie 720p si ecran tactil
Greutate 3.4 kg (doar body)

Panasonic AJ-CX4000 4K HDR ENG Shoulder-Mount Camera; garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie