Crystal Optics Limited Edition 43mm Digital Camera Video 3 Piece Filter Kit

Crystal Optics Limited Edition 43mm Digital Camera Video 3 Piece Filter Kit

V0300-43

(0)

Crystal Optics

In stoc

Pret vechi: 30 €
Pret Euro (Pret fara tva): 15 €
Pret Lei (Pret fara tva): 72 Lei
86 Lei
   SALE

Crystal Optics Limited Edition 43mm Digital Camera Video 3 Piece Filter Kit este o combinație a celor trei filtre profesionale, din sticla, esențiale pentru orice fotograf sau videograf: UV, Polarizator si FLD.

UV - Filmul și un CCD digital sunt mai sensibile la lumina UV decât sunt ochii noștri. Acest lucru apare adesea în imagini realizate de la altitudini mari și distanțe mari, în special deasupra apei. Acest filtru va elimina lumina UV și, mai important, vă va proteja obiectivul de umezeală, zgârieturi și daune.

Polarizator - Oferă îmbunătățirea culorii și a contrastului. Lumina reflectată apare adesea ca o strălucire albicioasă care spală culoarea unei imagini. Un filtru polarizant va corecta această problemă creând cer albastru profund. De asemenea, elimină strălucirea de pe suprafețele nemetalice, cum ar fi ferestrele și apa.

FLD - Oferă corecție de culoare atunci când fotografiați sub iluminare fluorescentă. Acesta va elimina nuanța verzuie a imaginii, oferind tonuri de piele plăcute și redări de culori reale.

Calitate garantata - Made in Japan.

Nota: Produsul este nou-nout, se afla in lichidare de stoc.1 x filtru UV; 1 x filtru PL; 1 x filtru FLD; garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie