-55%
Sale5518_Moza Air Demo.png

DEMO - MOZA AIR Motorized Gimbal Stabilizer (3.2 kg Payload) + Dual Handle

055708

(0)

Moza

In stoc

Pret vechi: 400 €
Pret Euro (Pret fara tva): 175 €
Pret Lei (Pret fara tva): 839 Lei
998 Lei
   SALE

Nota: Acest produs a fost doar desfacut in magazin pentru vizionare fizica, are o durata de folosire de 6 ore si din acest motiv beneficiaza de un pret redus. Cutia are toate accesoriile si garantie normala de la data achizitiei. Ireprosabil vizual si tehnic 10 din 10 !

Moza Air Motorized Gimbal Stabilizer este unul dintre cele mai inteligente stabilizatoare de imagine si sisteme de control pentru camere DSLR si Mirrorless. Acesta ajuta la stabilizarea imaginii oferind un aspect cinematografic. Moza Air este portabil si realizeaza stabilizarea in 3 axe, fiind conceput pentru a sustine toate camerele cu greutate pana in 3.2 Kg, astfel oferind o imagine stabila si profesionala.

Printre cele mai importante caracteristici enumeram: Suporta echipament in greutate de max 3.2kg; Putere nelimitata atat pentru gimbal cat si pentru camera datorita portului V DC extern; Placuta Universala Quick Release compatibla cu Manfrotto 501PL si Arca Swiss; Expuneri lungi Motion Timelapse, mult mai avansate fata de alte gimbal-uri, ce permit setarea duratei de declansare si intervalele de declansare; Mimic Motion Control cu ajutorul Thumb Controller: permite controlul miscarilor intr-o distanta de pana la 50m; Roll Axis follow mode: caracteristica unica cu ajutorul joystick; One Touch Auto-tuning pentru performante optime cu ajutorul aplicatiei (Andriod si IOS) si a Thumb Controller; Suprafata materialului este anodizata si tratata Anti-Scratch (anti zgarieturi); Accesorii multiple pentru diverse prinderi; Compacta si extrem de usoara: 1.1 kg.

Camere compatibile: Panasonic: Lumix GH5, Lumix GH5s, Lumix GH4; G80, G7, G9, Panasonic AU-EVA1; Blackmagic Design: BMPCC, BMCC; Sony: a7S, a7SII, a7R, a7RII, A6030, A6500, FS5 Canon 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 60D, 7D, 70D; Nikon: D800/ D810; Fujifilm: X-T2, X-T20, X-Pro2; Leica: M10

Functia Mimic Motion Control permite utilizarea lui MOZA Air prin gesturi mimice, cu ajutorul unei telecomenzi care se monteaza pe manerul gimbalului. In functie de miscarea mainii gimbalul va face cu usurinta Pan si Tilt. Aceasta telecomanda poate ajuta la folosirea camerei si gimbal-ului de catre doi operatori, pe o raza de 50 de metri.

Manerul (handfrip) detine trei baterii de litiu cu o capacitate de 2000mAh care pot dura pana la 12 ore.

Placuta de prindere este optionala in pachet si este compatibila cu Arca Swiss si Manfrotto 501PL. In acest fel o sa puteti scoate camera de pe gimbal si cu usurinta o sa o puteti atasa unui trepied sau monopied Manfrotto.

Time Lapse: Cadre incredibile si expuneri lungi/timelapse prin aplicatia Moza APP.

Auto Tunning: Prin introducerea celei mai noi tehnologii DeepRed de tip sensor responsive si un algoritm avansat de control, ofera auto-tunning-ul intr-un mod simplu, functie care impreuna cu un sistem de calcul propriu si eficient, permite aplicatiei MOZA APP sa gaseasca parametrii optimi bazandu-se pe greutatea totala a gimbalului, fara a mai fi necesara ajustarea manuala.

Wireless Control: Ofera control atat de pe maner cat si wireless cu ajutorul aplicatiei MOZA APP disponibila pentru IOS si Andriod.

Moduri multiple de operare: Puteti sa tineti bratul MOZA Air in doua moduri diferite: In pozitie verticala si inferioara.Permite trecerea rapida intre cele doua dispozitive portabile pentru videografie din diferite unghiuri. Sunt disponibile urmatoarele moduri: urmarirea ulterioara, urmarirea pitch-ului, intoarcerea in jos.

Dual Handle Mode: Modul de manevra duala pentru o pozitionare mai buna a mainilor. Maneta dubla inclusa face ca MOZA Air sa nu fie doar un singur brat si in acest fel Moza Air se poate adapta la scenariul dvs. specific de videografie cu doua dispozitive portabile.

Rotatie 360 de grade: Tehnologia inelului de alunecare utilizata in motoare permite gimbalului sa se roteasca 360 de grade pe axul de inclinare si rotire, impingand limitele miscarii camerei. Astfel, camera poate captura videoclipuri panoramice de 360 de grade dintr-o perspectiva cu unghi larg.

NOTA: Pentru o buna functionare a gimbalului, trebuie echilibrat pe cele 3 axe si cu ajutorul softului trebuie sa faceti un upgrade de firmware si o calibrare. Un ghid aveti AICI

Mai multe detalii si informatii gasiti pe site-ul producatorului, MOZA

Review-uri ale utilizatorilor din lumea intreaga gasiti pe bhphotovideo.com.PERFORMANTA MECANICA
Greutate 1.1 kg
Sarcina Maxima 3.2 kg
Dimensiuni Gimbal 900 mm x 880 mm x 294 mm
CAMERE
Camere compatibile Panasonic: Lumix GH5, Lumix GH5s, Lumix GH4, Lumix GH3; BlackmagicDesign : BMPCC, BMCC; Sony: a7S, a7SII, a7R, a7RII, A6000, A6300, a99; Canon: Rebel T6i, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 60D, 7D, 70D; Nikon: D800; Fujifilm: X-T2, X-T20, X-Pro2; Leica: M10
PERFORMANTE DE LUCRU
Intervalul mecanic al punctului final Yaw Axis: ±360° continuu, Tilt Axis: ±360° continuu, Roll Axis: ±360° continuu
Interval unghiular de vibratii 0.02°
EXPANSION PORT
Bluetooth Bluetooth 4.0 cu raza de 5 m
Interfata de control 2.4 G cu o raza de 50 m
Input micro USB
Output Mini 10 PIN
Generic CAN Protocol
BATERIE
Capacitate 2000mAh
Durata de functionare 12 ore
Voltaj 3.7 V
Temperatura de functionare 0-40 ℃
Model 26350

1 x Moza Air Gimbal; 1 x Handgrip; 3 x Baterii 26350; 1 x Incarcator Baterii; 3 x Camera Control Cables (pentru Panasonic GH4, Sony a7 si Canon DSLR); 1 x Cablu USB; 1 x  Screw 1/4 inch 20; 1 x Dual Handle Set; 1 x Lens Support; 1 x Geanta Hard; 12 luni Garantie

Produse din aceeasi categorie