-10%
Sale4849_Untitled-1.png
  • 4849_1553530640000_IMG_1159134.jpg
  • 4849_1553530883000_1456825.jpg
  • 4849_72071550192071.jpg

DEMO - Viltrox EF-FX2 0.71x Lens Mount Adapter for Canon EF-Mount Lens to FUJIFILM X-Mount Camera

615090

(0)

Viltrox

In stoc

Pret vechi: 195 €
Pret Euro (Pret fara tva): 175 €
Pret Lei (Pret fara tva): 798 Lei
950 Lei
   SALE

Nota: Acest produs a fost desfacut si operat in magazinul nostru din Bucuresti in scopuri demonstrative, si din acest motiv beneficiaza de un pret redus. Cutia are toate accesoriile si garantie normala de la data achizitiei. Este ireprosabil, tehnic 10 din 10 !

Viltrox EF-FX2 0.71x Lens Mount Adapter for Canon EF-Mount Lens to FUJIFILM X-Mount Camera este un adaptor ce permite montarea unui obiectiv full-frame cu montura Canon EF pe o camera FUJIFILM X-mount. In acelasi timp, optica adaptorului ajuta la maximizarea unghiului de vedere al obiectivului conectat, oferind in acelasi timp o crestere cu un stop a camerei pe intervalul de diafragma al obiectivului.

Daca un obiectiv destinat senzorilor de film de 35 mm sau senzorilor full-frame de dimensiuni similare este conectat la o camera FUJIFILM X-mount, va proiecta o imagine mai mare decat a fost construit sa accepte senzorul de dimensiune APS-C al camerei. Capabil sa capteze numai portiunea centrala a imaginii proiectate, unghiul efectiv de vedere al lentilei ar fi ingustat, creand un "factor de crop" in camera. Acest adaptor condenseaza lumina de la un obiectiv proiectat pentru senzori de film de 35 mm sau "full frame" si il proiecteaza pe un senzor APS-C al camerei FUJIFILM X-mount. Acest lucru permite ca senzorul APS-C sa utilizeze mai multa lumina acumulata de un obiectiv conectat, ceea ce reduce efectiv factorul de crop, punand la dispozitia senzorului un stop suplimentar de lumina pentru fiecare dintre setarile f/stop ale obiectivului.

Daca un obiectiv compatibil include autofocus, precum si functiile de diafragma controlate de camera, acest adaptor este destinat sa permita utilizarea acestor caracteristici. De asemenea, daca un obiectiv atasat este capabil sa genereze metadate Exif atunci cand este utilizat cu o camera direct compatibila, acest adaptor este proiectat sa permita salvarea acestor informatii impreuna cu fisierele imagine generate cu o combinatie a obiectivului, cu o camera compatibila FUJIFILM X-mount si adaptorul.

Acest adaptor este construit cu cinci elemente de lentile din patru grupe, care sunt proiectate pentru a oferi claritate optica si fidelitate a culorilor, iar partea inferioara a piciorului trepied detasabil este dotata cu un filet de de 1/4"-20, permitand atasarea directa la trepiede sau placute quick release care au montura 1/4"-20. Pentru usurarea actualizarii firmware-ului, acest adaptor include de asemenea un port micro-USB.

Detalii pe site-ul producatorului, viltrox.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Viltrox EF-FX2 0.71x Lens Mount Adapter; Capac fata; Capac spate; Grantie limitata de 1 an

Produse din aceeasi categorie