-10%
Sale5381_Viltrox EF-M2 II Demo.png
  • 5381_1506048051543749.jpg
  • 5381_1381506048096.jpg
  • 5381_18921506048058.jpg

DEMO - Viltrox EF-M2 II 0.71x SpeedBooster Mount Adapter for Canon EF-Mount Lens to MFT Camera

769954

(0)

Viltrox

Info stoc

Pret vechi: 174 €
Pret Euro (Pret fara tva): 157 €
Pret Lei (Pret fara tva): 754 Lei
897 Lei
   SALE

Nota: Acest produs a fost desfacut in magazinul nostru din Bucuresti in scopuri demonstrative si din acest motiv beneficiaza de un pret redus. Cutia are toate accesoriile si garantie normala de la data achizitiei. Este ireprosabil, tehnic 10 din 10 !

Viltrox EF-M2 II 0.71x SpeedBooster Mount Adapter permite montarea unui obiectiv full-frame cu montura Canon EF pe o camera Micro Four Thirds. In acelasi timp, optica adaptorului ajuta la maximizarea unghiului de vedere al obiectivului conectat, oferind in acelasi timp o crestere cu un stop a camerei pe intervalul de diafragma al obiectivului.

Daca un obiectiv destinat senzorilor de film de 35 mm sau senzorilor full-frame de dimensiuni similare este conectat la o camera Micro Four Thirds, va proiecta o imagine mai mare decat a fost construit sa accepte senzorul de dimensiune Micro Four Thirds al camerei. Capabil sa capteze numai portiunea centrala a imaginii proiectate, unghiul efectiv de vedere al lentilei ar fi ingustat, creand un "factor de crop" in camera. Acest adaptor condenseaza lumina de la un obiectiv proiectat pentru senzori de film de 35 mm sau "full frame" si il proiecteaza pe un senzor Micro Four Thirds al camerei Micro Four Thirds. Acest lucru permite ca senzorul Micro Four Thirds sa utilizeze mai multa lumina acumulata de un obiectiv conectat, ceea ce reduce efectiv factorul de crop, punand la dispozitia senzorului un stop suplimentar de lumina pentru fiecare dintre setarile f/stop ale obiectivului.

Daca un obiectiv compatibil include autofocus, precum si functiile de diafragma controlate de camera, acest adaptor este destinat sa permita utilizarea acestor caracteristici. De asemenea, daca un obiectiv atasat este capabil sa genereze metadate Exif atunci cand este utilizat cu o camera direct compatibila, acest adaptor este proiectat sa permita salvarea acestor informatii impreuna cu fisierele imagine generate cu o combinatie a obiectivului, cu o camera compatibila Micro Four Thirds si adaptorul.

Acest adaptor este construit cu cinci elemente de lentile din patru grupe, care sunt proiectate pentru a oferi claritate optica si fidelitate a culorilor, iar partea inferioara a piciorului trepied detasabil este dotata cu un filet de de 1/4"-20, permitand atasarea directa la trepiede sau placute quick release care au montura 1/4"-20. Pentru usurarea actualizarii firmware-ului, acest adaptor include de asemenea un port micro-USB.

Pentru update de firmware intrati aici. Un tutorial despre cum se face update-ul de firmware gasiti pe youtube.com.

Detalii pe site-ul producatorului, viltrox.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.



GENERAL
Camere compatibile Micro Four Thirds (MFT)
Obiective compatibile Canon EF
Magnificare 0.71x
Design optic 5 elemente in 4 grupuri
Filet montura 1/4"-20 Female
Dimensiuni (DxL) 67 mm x 20 mm
Greutate 85 g (fara capace)
118 g (cu capace)

Viltrox EF-M2 0.71x Lens Mount Adapter; Capac fata; Capac spate; Grantie limitata de 1 an.

Produse din aceeasi categorie