-35%
5162_Demo.png
  • 5162_motion sensor control.jpg
  • 5162_payload.jpg
  • 5162_1080P iamge transimission.jpg
  • 5162_Zoom_FF.jpg
  • 5162_control panel.jpg
  • 5162_motors.jpg
  • 5162_versatle structure.jpg
  • 5162_run time.jpg

DEMO Zhiyun-Tech Crane 3 LAB 4.5 KG / Streaming Pro Gimbal

593540

(0)

ZHIYUN-TECH

In stoc

Pret vechi: 755 €
Pret Euro (Pret fara tva): 490 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,352 Lei
2,799 Lei

Nota: Acest produs a fost doar desigilat pentru prezentare fizica in magazin, este nefolosit, neuzat si din acest motiv beneficiaza de un pret redus. Cutia are toate accesoriile si garantie normala de la data achizitiei. Este ireprosabil, tehnic 10 din 10 ! Garantie normala de la data achizitiei .

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB este un stabilizator gimbal pe 3 axe revolutionar, succesorul foarte popularului Zhiyun-Tech Crane 2. Designul este destul de departe de gimbalurile traditionale ale competitorilor. In loc de a avea un singur maner, suportul se indoaie pentru a deveni un al doilea maner in timpul operarii normale. Crane 3 LAB are, de asemenea, un alt maner orizontal pe care il puteti folosi impreuna cu manerul frontal pentru a tine gimbalul ca pe o mitraliera. Manerul orizontal din partea din spate a gimbalului va permite de asemenea sa il folositi fara probleme in low-mode, fara a fi nevoie sa rasturnati gimbalul cu capul in jos. De asemenea, bateria este amplasata in acest maner orizontal, iar bratul din spate este de asemenea reglabil. Comenzile principale sunt amplasate pe manerul orizontal din spate, nu pe celvertical. Pe acelasi maner exista si un buton de zoom si un intrerupator pentru controlul irisului (dar acest lucru depinde de combinatia dintre obiectiv si camera). Mai jos, unde se afla sistemul de quick release (compatibil Manfrotto / Benro / Miliboo) pentru camera, exista un dispozitiv USB pentru controlul camerei, precum si un port HDMI pentru conectarea unui monitor. O alta caracteristica noua este aceea ca axa individuala poate fi blocata. Sarcina maxima sustinuta este practic cea mai mare din clasa pentru un handheld = 4.5 KG, dar greutatea proprie este mai mica decat de exemplu a unui DJI Ronin-S, iar gimbalul profesional Crane 3 Lab vine cu specificatii si functii inovatoare unice in clasa sa cum ar fi streaming WiFi in dispozitivele Android si IOS = o functie care inlatura necesitatea folosirii unui monitor si care permite implicit streaming-ul mai departe din smartphone direct pe internet / Facebook / Youtube etc. Chiar daca pretul este ceva mai mare decat a altor modele de la competitie, Crane 3 Lab se profileaza ca un produs de top cu caracteristici unice care se face ravnit de videografii profesionisti, in definitiv cei care vor sa cheltuie mai putin pot oricand sa achizitioneze Weebill Lab, o versiune la scara mai mica de Crane 3 Lab care opereaza cu sarcini mai mici de pana in 3 KG.


Nota: Pe camerele Canon si Nikon functioneaza Digital Follow Focus. Adica se poate face focalizare doar prin cablul ce conecteaza camera de gimbal, fara a mai fi nevoie de folosirea motorasului separat de Follow Focus (disponibil in pachetele Creator si Master). O lista cu functionalitatile lui Crane 3 pentru fiecare model de camera puteti consulta AICI.


Tutoriale video care va vor invata ABSOLUT TOT ce aveti nevoie ca sa folositi Crane 3 la capacitate maxima gasiti AICI.


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Sarcina sustinuta Max: 4500 g
Min: 650 g
Anvergura Roll (rasucire) 360°
Anvergura Tilt (inclinare) Max: +180°
Standard: 273°
Min: -93°
Greutate 1880 g
Dimensiuni 205 mm x 366 mm x 331 mm
BATERIE
Timp de operare Max: 7h 30 min
Timp de incarcare 4 ore
Temperatura de operare Max: 45° C; Standard: 25° C; Min: -10° C
Voltaj Max: 12.6 V; Standard: 11.1 V; Min: 9.8 V

1 x  Zhiyun-Tech Crane 3 Lab; Mini picioare de trepied; Placuta quick release; 3 x baterie 18650; 1 x incarcator de baterii; 6 x cablu de control USB; 2 x cablu HDMI; case pentru stocarea cablurilor; Carrying Case; 12 luni garantie

Produse din aceeasi categorie