FotodioX Pro LED-312DS Bi-Color LED Photo Video Light Kit

FotodioX Pro LED-312DS Bi-Color LED Photo Video Light Kit

312DS

(0)

FotodioX

Info stoc

Pret vechi: 150 €
Pret Euro (Pret fara tva): 60 €
Pret Lei (Pret fara tva): 288 Lei
343 Lei
   SALE

LICHIDARE STOC. NOU, GARANTIE. OFERTA LICHIDARE STOC.

Fotodiox LED-312DS este un panou luminos LED puternic și profesionist, care vă permite să modificați temperaturi de culoare oriunde între 5600K lumină naturală și 3200K tungsten. 312DS este suficient de compact și versatil pentru nenumărate scenarii de filmare / fotografiere, rămânând în același timp suficient de ușor pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect. 312DS este un kit complet care include tot ceea ce aveți nevoie pentru a monta această lumină LED versatilă fără fir pe o cameră sau pe un suport și toate se împachetează în geanta personalizată premium inclusă.

LED-312DS este echipat cu 156 de LED-uri ultra-luminoase 5600K și 156 de LED-uri ultra-luminoase de 3200K. LED-urile puternice oferă spectru complet, lumină foarte moale - ideală pentru locație și producții de studio atât pentru fotografi, cât și pentru realizatori de filme. Nivelul de lumină este complet reglabil de la 10% -100% pentru a regla puterea de lumină. Un al doilea control reglează temperatura culorii - alegeți orice valoare între 5600K lumină naturală și 3200K tungsten. Afișajul de stare LCD retroiluminat montat în spate arată nivelul rămas al bateriei, nivelul curent de luminozitate și temperatura curentă a culorii.

Controlați și modelați lumina cu voleurile din metal incluse. Voleurile se fixează bine în poziție pentru o fixare sigură, indiferent de modul în care este montată lumina. Două panouri de difuzie incluse se blochează la locul lor - unul pentru a înmuia lumina, celălalt pentru a converti puterea de lumină pentru a se potrivi cu sursele de lumină din tungsten.

312DS poate funcționa fără fir folosind perechea inclusă de baterii stil Sony NP și încărcătorul inteligent dual. Kitul include lumină LED 312DS, interioare din metal, o pereche de baterii Li-ion reîncărcabile în stil Sony NP, încărcător inteligent dublu, montaj premium pentru cap, adaptor de curent alternativ, adaptor de port pentru accesorii auto și o geantă personalizată cu mâner.

Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, fotodioxpro.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Kitul include lumină LED 312DS, interioare din metal, o pereche de baterii Li-ion reîncărcabile în stil Sony NP, încărcător inteligent dublu, montaj premium pentru cap, adaptor de curent alternativ, adaptor de port pentru accesorii auto și o geantă personalizată cu mâner. Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie