-10%
Sale3902_products_img.jpg
  • 2707_product_img_img1.jpg
  • 2707_product_img_img2.jpg
  • 2707_product_img_img3.jpg

DJI SPARK FLY MORE COMBO

83902

(1)

DJI

Info stoc

Pret vechi: 634 €
Pret Euro (Pret fara tva): 569 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,731 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 677 €
3,250 Lei
   SALE

DJI SPARK (White) FLY MORE COMBO -este o mini drona care dispune de tehnologiile marca DJI care va permite sa captati momentele oricand va simtiti inspirati. Cu optiune de control inteligent, gimbal mecanic si o camera cu o calitate extraordinara,Spark va ajuta sa va depasiti limitele creative. Decoleaza si planeaza intr-un loc in cateve secunde dupa pornire.Capteaza fotografii aeriene folosind diferite gesturi cu mana, fara radiotelecomanda sau telefon.

Gimbalul pe doua axe de laSparksi tehnologiaUltraSmoothreduc in mod dramatic tremurarile, mentinand inregistrarile video stabilizate si detaliate.Fiecare fotografie facuta cuSparksunt precise si vivide cu foarte putine distorsiune si aberatii la culori. Camera droneiSparkare o lentila f/2.6 wide-angle cu o distanta focala echivalenta cu 25 de mm. Cinci elemente sunt aranjate intr-un singur grup care se potrivesc intr-o carcasa comprimata.Micut si compact, cameraSparkeste echipata cu un senzor CMOS de 1/2.3 inci, permitand inregistrare video stabilizata la 1080p si fotografii la 12MP. Pixeli mai mari inseamna ca Spark este mai sensibil la lumina si inregistreaza culorile intr-un mod precis.

Cu conceptia aerodinamica si cu greutate redusa,Sparkzboara prin ear cu o rezistenta minima la vant. Camera si gimbalul este montata direct la drona crescand stabilitatea semnificativ. Un sistem de propulsie puternica ofera un zbor stabil in vanturi de pana la 50 km/h in modul Sport. Zboara pana la 16 minute cu o baterie.Pentru o prezentare video click pe linkul urmatoryoutube.com.Pentru review-uri ale utilizatorilor din intreaga lume, accesatibhphotovideo.comDJI SPARK (white) FLY MORE COMBO-  drona Spark; elice; incarcator; cablu Micro USB;  2 X prop guard pentru Spark Quadcopter; telecomanda; intelligent flight battery;  1 an garantie 

Produse din aceeasi categorie