DJI Matrice 300 RTK1 MULTICOPTER / HELICOPTER

DJI Matrice 300 RTK

852662

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pretul va fi anuntat in curand

Drona DJI Matrice 300 RTK este cea mai recenta platforma comerciala de la DJI, inspirat din sistemele moderne de aviatie. Oferind pana la 55 de minute de zbor, capabilitati avansate de AI, detectare directionale si pozitionare in 6 directii si multe altele, M300 RTK stabilieste un standard complet nou, prin combinarea inteligentei cu performanta inalta si fiabilitate inegalabila. Acest lucru ii permite sa poarte o serie de camere puternice, seriile Zenmuse H20.

Aceasta drona a fost construita si pentru extreme meteorologice. Etansarea meteorologica IP45 o face rezistenta la ploaie si praf, iar o baterie cu autoincalzire ajuta drona sa functioneze intr-o gama larga de temperaturi, de la -20 pana la 50 grade Celsius.

DJI Matrice 300 RTK poate zbura pana la 15 kilometri (9,3 mile) din controler si poate transmite in continuare video 1080p inapoi acasa. Acest video si alte date pot fi protejate folosind criptarea AES-256. Drona poate fi de asemenea condusa de doi co-piloti, cu unul capabil sa preia in cazul in care celalalt are vreo problema.

Domenii de utilizare:

1. Misiuni de salvare (Pompieri, Salvamont)

2. Fortele de ordine

3. Inspectia campurilor electrice de inalta tensiune

4. Inspectia petroliera

5. Constructii civile


Performanta Superioara


Sistem de transmisie imbunatatit

Drona DJI Matrice 300 RTK Noul OcuSync Enterprise permite o raza de transmisie de pana la 15km si suporta transmisie video in 1080p pe un system de canal triplu. Comutarea automata in timp real intre 2,4 GHz si 5,8 Ghz permite zbor mai fiabil in apropierea mediilor cu interferente ridicate, in timp ce criptarea AES-256 ofera o tranmisie sigura a datelor.

Performanta de zbor imbunatatita

Cu un cadru si sistem de propulsie noua, proiectata de la zero, va ofera un zobr mai eficient si mai stabil, chiar si in conditii nefavorabile. Rezistenta la apa si praf imbunatatita de IP45 va da siguranta suplimentare si in conditii meteorologice nefavorabile.

Configuratii diferite

Configurati drona Matrice 300 RTK pentru a se potrivi cu nevoile misiunii. Montati pana la 3 accesorii diferite simultan, cu o sarcina maxima de 2,7 kg.


Inteligenta Avansata


Inregistrarea misiunii in timp real

Inregistrati misiunile dvs, cum ar fi miscarea dronei, orientarea gimbalului, fotografierea si nivelul de zoom pentru a crea fisierele de misiune pentru viitoare inspectii automatizate.


AI Spot-Check

Automatizati inspectiile de rutina si capturati rezultate constante de fiecare data. Sistemul AI de la bordul dronei recunoaste subiectul de interes si il identifica in misiunile automazite ulterioare pentru a asigura o incadrare consistenta.


Waypoint 2.0

Creati pana la 65.535 de puncta de refereninta si setati mai multe actiuni pentru una sau mai multe din accesoriile montate pe drone, inclusive cele la terti, la fiecare punct al misiunii. Planificarea traseului de zbor este, de asemenea, optimizata pentru a maximiza flexibilitatea si eficienta pentru misiunile dvs.


Smart Pin & Track

PinPoint: Marcati un obiect din imaginea in timp real transmis de la camera dronei sau a hartii pentr-o atingere rapida, iar algoritmii avansati a senzorilor vor calcula imediat coordonatele sale, care sunt proiectate pentru pentru fiecarea transmisie live a camerelor ca o pictograma AR. Locatia subiectului este distribuita automat cu o alta telecomanda sau pe platforme online, cum ar fi DJI FlightHub.


Smart Track: Identificati si urmariti subiecte in miscare, cum ar fi persoane, vehicule si barcu cu functia Smart Track, unde zoom-ul automat este aplicat pentru urmarirea si vizualizarea constanta. Locatia dinamica a subiectului este actualizat constant si impartasit cu o alta telecomanda sau la DJI FlightHub.


Aviation-Grade Situational Awareness

M300 RTK utilizeaza un nou afisaj de zbor principal care integreaza Informatii despre zbor, navigatie si obstacole pentru a ajuta pilotul cu datele necesare pentru un a zbura in siguranta maxima.


Informatii de zbor

Informatiile cum ar fi atitudinea, altitudinea si viteza dronei, precum si viteza si directia vantului, sunt afisate in mod intuitiv.


Ecran de Navigare

Pilotii pot vedea de asemenea Informatii in timp real despre directia de zbor, traiectorie, Informatii PinPoin si proiectia punctului de decolare intr-un mod mai eficient. Vizualizati simultan toate obstacolele din apropiere cu noua harta a obstacolelor, astfel incat sa puteti fi informati de toate aspectele a zborului.


Control Dual Avansat

Operoaterele pot acum obtine controlul asupra dronei sau a camerei printr-o apasare de buton. Acest lucru creeaza noi posibilitati pentru strategiile de misiune, precum si o mai mare flexibilitate in timpul operatiunilor.


Siguranta si Fiabilitate


Un sistem de detectare si evitare puternica pe care va puteti baza

Pentru a imbunatati siguranta in zbor si stabilitatea dronei, senzorii de viziune dubla si senzorul ToF sunt montate pe toate cele sase laturi ale aeronavei, oferind o raza maxima de detectare de pana la 40 de metri, cu optiuni pentru a personaliza comportamenul senzorilor prin aplicati DJI Pilot. Chiar si in medii de operare complexe, acest sistem de detectare si pozitionare in 6 directii va ajuta la mentinerea dronei si a misiunii in siguranta.


Intretinere Profesionala pentru flota dvs. de drone

Drona DJI Matrice 300 RTK - Noul sistem integrat de management al sanatii afiseaza starea actuala a tuturor sistemelor, jurnalele de notificari si un ghid preliminar de rezolvarea problemelor. In sistem sunt, de asemenea, jurnalele de zbor ale dronei, durata si kilometrajul pe intregul ciclu de viata si sfaturi despre ingrijirea si intretinerea aeronavei.


Sisteme de redundanta pentru zboruri mai sigure

Sistemele avansate de redundanta incorporate ale dronei DJI Matrice 300 RTK ajuta sa efectuati misiunile critice chiar si in situatii neasteptate.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestei drone:

Cum sa utilizati aceasta drona:

DRONA
Dimensiuni 810 mm x 670 mm x 430 mm (desfacuta, fara elice)
430 mm x 420 mm x 430 mm (stransa, cu tot cu elice)
Distanta diagonala intre axe 895 mm
Greutate 3.6 kg (fara baterii)
6.3 kg (cu doua baterii TB60)
Sarcina maxima sustinuta 2.7 kg
Greutate maxima de decolare 9 kg
Frecventa de operare 2.4000-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Material Carbon / Plastic
Senzori Fata, Spate, Lateral, Sus, Jos
Conectivitate Ocusync 2.0
Culoare Negru
Dimensiune ecran 5.5"
Rezistent la apa IP45
Microfon Nu
Difuzor Nu
Altitudine Maxima 5000 m (cu elice 2110, greutate de decolare ≤ 7 kg) / 7000 m (cu elice 2195, greutate de decolare ≤ 7 kg)
Autonomie Timp Zbor 55 min
Unghi Maxim De Inclinare 30°
Viteza maxima de control S mode: 23 m/s
P mode: 17 m/s
Viteza Maxima de urcare S mode: 6 m/s
P mode: 5 m/s
Viteza Maxima de coborare S mode: 5 m/s
P mode: 4 m/s
Acuratete de planare Vertical: ±0.1 m (Vision System enabled) / ±0.5 m (GPS enabled) / ±0.1 m (RTK enabled)
Orizontal: ±0.3 m (Vision System enabled) / ±1.5 m (GPS enabled) / ±0.1 m (RTK enabled)
When RTK enabled and fixed: 1 cm+1 ppm (Horizontal) 1.5 cm + 1 ppm (Vertical)
Rezistenta maxima la vant 15 m/s
Gimbaluri DJI suportate Zenmuse XT2/XT S/Z30/H20/H20T
Temperatura de operare Intre -20°C si 50°C
Tip GPS GPS+GLONASS+BeiDou+Galileo
TELECOMANDA
Frecventa de operare 2.4000-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Raza Maxima Semnal NCC/FCC: 15 km
CE/MIC: 8 km
SRRC: 8 km
Baterie interna Tip: Litiu-Ion 18650 (5000 mAh @ 7.2 V)
Incarcare: USB 12V / 2A
Putere: 17 W
Timp de incarcare: 2h 15min
Baterie externa Baterie inteligenta WB37 (LiPo, 4920 mAh, 7.6V, 37.39Wh, Timp de incarcare cu statie inteligenta BS60: 70 minute intre 15°C si 45°C / 130 minute intre 0°C si 15°C)
Durata de viata a bateriei 2.5 ore cu bateria interna
4.5 ore cu ambele baterii
Temperatura de operare Intre -20°C si 40°C
CAMERA FPV
Rezolutie 960p
FOV 145°
Frame rate 30 fps
BATERIE INTELIGENTA DE ZBOR
Nume TB60
Capacitate 5935 mAh
Voltaj 52.8 V
Tip Baterie LiPo 12S
Energie 274 Wh
Greutate 1.35 kg
Temperatura de operare Intre -20°C si 50°C
Temperatura de depozitare Intre 22°C si 30°C

Drona DJI Matrice 300 RTK; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie