DJI Mavic 2 Zoom + Smart Controller1 MULTICOPTER / HELICOPTER

DJI Mavic 2 Zoom + Smart Controller

CP.MA.00000027

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret vechi: 1420 €
Pret Euro (Pret fara tva): 1,286 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,173 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 1530 €
7,346 Lei

Acesta este un kit alcatuit din drona DJI Mavic 2 Zoom si telecomanda Smart Controller. DJI Mavic 2 Zoom este o drona profesionista pentru filmari de calitate care va ofera posibilitatea de a va apropia de actiune, datorita camerei de zoom optice de 2x 24-48 mm cu senzor de 1/2.3" 12 MP. Cu un zoom 4x fara pierderi (inclusiv zoom optic 2x) puteti capta subiecte sensibile de la o distanta si mai mare. Exista chiar si un mod activabil cu o singura apasare, numit Dolly Zoom, care ofera un efect de vertigo (facut celebru de Alfred Hitchcock), pentru inregistrarea dvs.

Mavic 2 Zoom utilizeaza un design aerodinamic cu rezistenta redusa pentru atingerea vitezelor de pana la 72 km/h, o baterie LiPo cu patru celule pentru o durata de zbor de pana la 31 de minute si elici cu zgomot redus pentru filmare fara a distrage atentia. Aceasta putere si performanta sunt cuplate cu o varietate de moduri de filmare si capabilitati pentru rezultate cinematice.
Pentru a va ajuta sa pastrati siguranta si controlul Mavic 2 Zoom, DJI a furnizat o tehnologie de transmisie video OcuSync 2.0, care poate transmite un feed video catre controlerul inclus de la o distanta de maximum 8 km in calitate Full HD 1080p. Exista si un sistem omnidirectional cu senzori pe toate laturile Mavic 2 Zoom, de simtire a obstacolelor, sistem ce determina evitarea obiectelor.


Smart Controller

Smart Controller a fost conceput pentru a îmbunătăți drastic experiența dvs. de pilotare și capacitatea de a vă conecta rapid filmarile cu restul lumi. Cu Smart Controller puteți experimenta bucuria de a zbura printr-un ecran încorporat de 5.5 inch care vă afișează filmările și datele de zbor cu rezoluție Full HD 1080p. De asemenea, este proiectat să fie extrem de vizibil, chiar și în lumina directă a soarelui, cu o luminozitate de 1000 cd/m².

Pentru a vă ajuta să împărtășiți conținutul dvs. de pe spatiul de stocare de 16 GB încorporat, DJI oferă DJI Go Share, o funcție a aplicației DJI GO 4 și SkyTalk. DJI Go Share accesează aceste imagini și videoclipuri și le transferă pe un smartphone sau tabletă. Odată ajuns acolo, le puteți partaja prin intermediul rețelelor de socializare. Vorbind despre social media, SkyTalk-ul DJI a fost creat pentru a împărtăși conținutul dvs. chiar mai rapid prin transmiterea în timp real pe platforme sociale, cum ar fi Facebook și Instagram.

DJI Smart Controller oferă aceste funcții și multe altele in plus. Transportul este simplificat datorită antenelor sale detașabile și a subțirimii telecomenzii. Se conectează la dronă imediat ce o porniți, astfel încât să puteți începe să zburați imediat. Construcția sa robustă vă permite să zburați în condiții extreme, susținând temperaturi cuprinse între -20 și 40° C. Și cu o baterie încorporată de 5000mAh, puteți face toate acestea dupa o încărcare de pana la 2h:30min.


Caracteristici suplimentare ale camerei
Mid-Range Shots: Capturati cadre epice de la distante medii cu obiectivul telefoto de 48mm, conceput pentru a va comprima perspectiva si pentru a spori efectul de parallax.
Hybrid Autofocus: Combina detectarea fazei si contrastului pentru o viteza si o acuratete mai mare de focalizare, ajutand la mentinerea subiectelor in focalizare in timp ce dati zoom in si out.

Fotografii de rezolutie superioara
Du fotografierea aeriana a peisajelor la un alt nivel cu Super Resolution. Folosind campul de vizibilitate de 24 mm pe Mavic 2 Zoom, poti sa faci o fotografie la o super rezolutie de 48 MP, in care se captureaza si se imbina automat o serie de noua fotografii diferite. Spre deosebire de o panorama obisnuita, fotografiile de super rezolutie sunt concepute astfel incat sa pastreze aspectul original al obiectivelor de fotografiere cu o structura mai precisa.

Hyperlapse Time-Lapse Shots
Cu o singura apasare, puteti utiliza Mavic 2 Zoom pentru a captura cadre time-lapse uluitoare in modul Hyperlapse, procesand totul automat si economisind timp in postprocesare. Puteti salva chiar simultan fotografii in format JPEG si RAW pe o cartela microSD (nu este inclusa). Cadrele cu Hyperlapse pot fi captate cu patru moduri distincte:
Free: mutati Mavic 2 unde doriti cu o libertate totala.
Circle: Selectati un subiect in jurul caruia Mavic 2 sa se roteasca automat.
CourseLock: Acesta face ca Mavic 2 sa zboare pe un curs blocat in linie dreapta, inainte si inapoi sau de la dreapta la stanga, permitandu-va sa ajustati gimbalul de-a lungul drumului pentru rezultate dramatice.
WayPoint: Setati o cale de zbor specifica ce poate fi salvata in spatiul 3D pentru un singur time-lapse sau pentru mai multe fotografii la momente diferite pentru a le edita impreuna mai tarziu.

Fotografii HDR imbunatatite
Cu 13 EV, Mavic 2 Zoom este conceput pentru a capta imagini clare, fara ghost, prin combinarea unei secvente de fotografii individuale realizate la diferite expuneri.

Reducerea zgomotului HyperLight
Cu modul HyperLight pornit, Mavic 2 Zoom poate capta imagini low-light, cu zgomot redus.

Suport H.265/HEVC
Folosind codecul H.265/HEVC in videoclipurile dvs. 4K, puteti beneficia de o compresie avansata care include 50% mai multa informatie decat H.264/AVC, ceea ce duce la rezultate de calitate mai buna si clipuri video mai detaliate.

Transmisia video OcuSync 2.0
Sistemul OcuSync 2.0 este conceput pentru a va oferi un flux video stabil si de inalta calitate. DJI a proiectat OcuSync 2.0 pentru a livra feed-uri de 1080p la controlerul dvs. de la maximum 8 km distanta. De la acea distanta, DJI ajuta la mentinerea streamingului fara probleme, cu ajutorul unui sistem de redare automata cu doua benzi, cu auto-comutare in timp real intre benzile de 2.4 si 5.8 GHz. Videoclipul este descarcat la o viteza de pana la 40 Mb/s, iar latenta poate atinge 120 ms.
OcuSync 2.0 va permite, de asemenea, sa distribuiti si sa salvati filmarile si imaginile fara a fi nevoie sa descarcati continut din drona. Videoclipurile pot fi editate si incarcate in social media din memoria cache, iar imaginile pot fi salvate automat pe dispozitivul dvs. mobil.

Detectarea omnidirectionala a obstacolelor
Pentru a va mentine Mavic 2 Zoom in siguranta filmarea intacta, DJI a acoperit toate partile laterale ale lui Mavic 2 cu senzori de obstacol:
Senzor inainte: Senzori cu vizibilitate dubla cu un domeniu de masurare de pana la 20 de metri si un domeniu detectabil de 20 pana la 40 de metri. Mavic 2 este proiectat pentru a se opri in siguranta atunci cand obstacolele sunt detectate in timpul zborului cu pana la 50 km/h.
Senzor in jos: Senzori cu vizibilitate dubla cu un domeniu de masurare de pana l 11 metri si un interval detectabil de 11 pana la 22 de metri. De asemenea, are un senzor infrarosu care poate masura pana la o distanta de 8 metri. Senzorii permit, de asemenea, planarea lina pana la 50 de metri si pot detecta terenul pentru a ateriza in siguranta. O lumina auxiliara pe partea inferioara ajuta senzorul in conditii de lumina scazuta.
Senzorii stanga si dreapta: Detecteaza obstacolele la viteze de pana la 29 km/h, atat in modul ActiveTrack cat si Tripod.
Senzor inapoi: Senzori cu vizibilitate dubla cu un domeniu de masurare de pana la 16 metri si un domeniu detectabil de 16 pana la 32 metri. Mavic 2 este proiectat sa se opreasca in siguranta atunci cand obstacolele sunt detectate in timpul zborului cu pana la 43.5 km/h.
Senzor in sus: Senzor infrarosu care poate masura cu precizie intervale de pana la 8 metri.

ActiveTrack 2.0 Detectare si Urmarire
Precise Recognition: Intocmeste o harta 3D a mediului inconjurator prin intermediul camerei si al senzorilor duali din fata pentru o mai buna recunoastere si acuratete.
Trajectory Prediction: Algoritmii ajuta la mentinerea traiectoriei de urmarire atunci cand subiectul este temporar blocat de o obstructie.
High-Speed Tracking: În medii deschise, Mavic 2 Zoom poate urmari subiectii care se deplaseaza cu o viteza de pana la 72 km/h.
Obstacle Sensing: Planificati o cale de zbor pe harta 3D si filmati tinta fara intrerupere. Obstacolele sunt sesizate, recunoscute si evitate cu senzorii inainte si inapoi.

Moduri de filmare aeriene
Dolly Zoom: oferind un efect de tip Hitchcock, Mavic 2 Zoom ajusteaza focalizarea in timp ce zboara pentru a oferi un efect de deformare (warp). Cu valorile corecte de viteza de focalizare, puteti obtine mai multa creativitate atunci cand zburati manual.
Point of Interest (POI) 2.0: Multumita tehnologiilor de masurare a distantei de viziune si GPS, puteti incercui si filma un anumit subiect.
Waypoint 2.0: Prin atingerea punctelor de trecere dorite si a punctelor de interes din aplicatie, aveti posibilitatea sa planificati rapid o cale de zbor si sa o salvati pentru urmatorul zbor.
Asteroid: Mavic 2 zboara repede in jos de la o inaltime anume, in timp ce se roteste pe un subiect.
Boomerang: Mavic 2 se centreaza pe un subiect si va zbura in jurul acestuia intr-un model eliptic pana ajunge la locul de pornire.

Va invitam sa urmariti sfaturile de siguranta oferite de cei la DJI aici. Regulile de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana pot fi citite aici. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.CAMERA
Senzor 1/2.3” CMOS
Pixeli efectivi: 12 milioane
Obiectiv Camp de vizualizare: 83° (24 mm); 48° (48 mm)
35mm echivalent: 24-48 mm
Gama diafragma: f/2.8 (4 mm) - f/3.8 (48 mm)
Gama de filmare: De la 0.5 metri la infinit
ISO Range Video: 100-3200
Foto: 100-1600 (auto); 100-3200 (manual)
Shutter Speed Electronic Shutter: 8 - 1/8000s
Dimensiuni fotografie 4000 x 3000
Moduri fotografiere Single Shot
Burst shooting: 3/5/7 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias
Interval (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Recording Formats + Frame Rates Fotografii: JPEG si DNG (RAW)
Video: MP4 / MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
4K: 3840 x 2160 24/25/30p
2.7K: 2688 x 1512 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920 x 1080 24/25/30/48/50/60/120p
Bitrate Video Maxim 100Mbps
Color Mode D-Cinelike
Fisiere sistem suportate FAT32 (≤ 32 GB)
exFAT (> 32 GB)
GIMBAL
Interval mecanic Tilt: -135° - 45°
Pan: -100° - 100°
Interval controlabil Tilt: -90° - 30°
Pan: -75° - 75°
Stabilizare 3 axe (tilt, roll, pan)
Viteza Maxima de Control 120°/s
Interval de Vibratie Unghiulara ±0.005°
DRONA
Greutate de decolare 905 g
Dimensiuni Stransa: 214 mm x 91 mm x 84 mm
Desfacuta: 322 mm x 242 mm x 84 mm
Distanta diagonala 354 mm
Viteza maxima de urcare 5 m/s (S-mode)
4 m/s (P-mode)
Viteza maxima de coborare 3 m/s (S-mode)
3 m/s (P-mode)
Viteza maxima 72 km/h (S-mode) - aproape de nivelul marii, fara vant
Max Service Ceiling Above Sea Level 6000 metri (altitudinea maxima pana la care drona poate urca cu 30 metri/minut)
Timp maxim de zbor 31 minute (la viteza constanta de 25 km/h fara vant)
Timp maxim de planare 29 minute (fara vant)
Distanta maxima de zbor 18 km (la viteza constanta de 50 km/h fara vant)
Rezistenta maxima la vant 29 - 38 km/h
Unghi maxim de inclinare 35° (S-mode, cu telecomanda) 25° (P-mode)
Viteza maxima unghiulara 200°/s
Temperatura de operare De la -10° C pana la 40° C
Frecventa de operare 2.400 - 2.483 GHz; 5.725 - 5.850 GHz
Puterea de transmisie (EIRP) 2.400 - 2.483 GHz: FCC: ≤26 dBm; CE: ≤20 dBm; SRRC: ≤20 dBm; MIC: 20 dBm
5.725-5.850 GHz: FCC: ≤25.5 dBm; CE: ≤12.5 dBm; SRRC: ≤18.5 dBm
GNSS GPS + GLONASS
Raza de acuratete a planarii Vertical:
± 0.1 m (cand vision positioning e activ)
± 0.5 m (cu GPS positioning)
Orizontal:
± 0.3 m (cand vision positioning e activ)
± 1.5 m (cu GPS positioning)
Stocare Interna 8 GB
CARDURI SD SUPORTATE
Carduri SD Suportate Micro SD
Suporta Micro SD cu o capacitate de pana la 128 GB si viteza R/W pana la UHS-I de gradul 3
Carduri microSD recomandate 32GB: Sandisk V30; Sandisk Extreme V30 Pro
64GB: Sandisk Extreme Pro V30
128GB: Sandisk Extreme V30; Sandisk Extreme Pro V30; Kingston
INCARCATOR
Intrare 100-240 V, 50/60 Hz, 1.8A
Iesire Main: 17.6 V ⎓ 3.41 A sau 17.0 V ⎓ 3.53 A
USB: 5 V⎓2 A
Voltaj 17.6 ± 0.1 V
Putere nominala 60 W
APLICATIE
Sistem de Transmisie Video OcuSync 2.0
Nume DJI GO 4
Live View Quality Telecomanda: 720p la 30fps / 1080p la 30fps
DJI Goggles: 720p la 30fps / 1080p la 30fps
DJI Goggles RE: 720p la 30fps / 1080p la 30fps
Latenta 120 ms - 130 ms (depinde de conditiile mediului inconjurator si de dispozitivul mobil)
Max Live View Bitrate 40 Mbps
Sistem de operare necesar iOS 9.0 sau mai recent; Android 5.0 sau mai recent
SMART CONTROLLER
Frecventa de operare 2.400 - 2.483 GHz; 5.725 - 5.850 GHz
Distanta Maxima de Transmisie (fara obstacole, fara interferente) 2.400 - 2.483 GHz: 8 km (FCC), 4 km (CE), 4 km (SRRC), 4 km (MIC)
5.725 - 5.850 GHz: 8 km (FCC), 2 km (CE), 5 km (SRRC)
Temperatura de operare De la -20°C la +40°C
Puterea de transmisie (EIRP) 2.400 - 2.483 GHz: FCC: ≤25.5 dBm; CE: ≤18.5 dBm; SRRC: ≤19 dBm; MIC: 18.5 dBm
5.725-5.850 GHz: FCC: ≤26 dBm; CE: ≤14 dBm; SRRC: ≤26 dBm
Baterie 18650 Li-ion (5000 mAh @ 7.2 V)
Curent de operare / Voltaj 900 mA / 5 V
Dimensiuni 177.5 x 121.3 x 40 mm (antene stranse, manete de control ne-montate)
177.5 x 181 x 60 mm (antene desfacute, manete de control montate)
Carduri SD Suportate microSD™ maxim 128 GB; viteza de citire / scriere maxima UHS-I Speed Grade 3
Durata de incarcare 2 ore
Durata de functionare 2 ore si 30 minute
Iesire Video Iesire HDMI
GNSS GPS+GLONASS
Protocol Wi-Fi Wi-Fi Direct, Wireless Display, 802.11a/g/n/ac, Wi-Fi cu 2×2 MIMO
Bluetooth Bluetooth 4.2
Greutate 630 g
SISTEMUL DE DETECTARE
Sistem detectare Omnidirectional Obstacle Sensing
Inainte Interval de masurare de precizie: 0.5 m - 20 m
Domeniu detectabil: 20 - 40 m
Viteza efectiva de detectare: ≤ 14 m/s
FOV: orizontal: 40°, vertical: 70°
Inapoi Interval de masurare de precizie: 0.5 m - 16 m
Domeniu detectabil: 16 - 32 m
Viteza efectiva de detectare: ≤ 12 m/s
FOV: orizontal: 60°, vertical: 77°
In sus Interval de masurare de precizie: 0.1 m - 8 m
In jos Interval de masurare de precizie: 0.5 m - 11 m
Domeniu detectabil: 11 - 22 m
Laterale Interval de masurare de precizie: 0.5 m - 10 m
Viteza efectiva de detectare: ≤ 8 m/s
FOV: orizontal: 80°, vertical: 65°
Mediu de operare Inainte, Inapoi si Laterale:
Suprafata cu tipar clar si iluminare adecvata (lux > 15)
In sus:
Detecteaza suprafete reflectorizante difuze (> 20%) (ziduri, copaci, oameni etc.)
In jos:
Suprafata cu tipar clar si iluminare adecvata (lux > 15)
Detecteaza suprafete reflectorizante difuze (> 20%) (ziduri, copaci, oameni etc.)
BATERIE INTELIGENTA DE ZBOR
Capacitate 3850 mAh
Voltaj 15.4 V
Voltaj maxim de incarcare 17.6 V
Tip baterie LiPo 4S
Consum de energie 59.29 Wh
Greutate neta 297 g
Temperatura de incarcare De la 5° C pana la 40° C
Puterea maxima de incarcare 80 W

DJI Mavic 2 Zoom; DJI Smart Controller; Baterie inteligenta de zbor pentru Mavic 2; Încarcator de baterii pentru Mavic 2; Cablu de alimentare; 3 x perechi elice cu zgomot redus pentru Mavic 2; Cablu RC cu conector Lightning; Cablu RC cu conector Micro-USB; Cablu RC cu conector USB de tip C; Protectie Gimbal; Cablu de comunicare cu conector USB 3.0 de tip C; Adaptor USB; Slider cablu RC mare; 2 x Slider cablu RC mic; Pereche de manete de control de rezerva; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie

DJI Mavic 2 Zoom
(0)
Pret: 5,296
DJI Phantom 4 Advanced
(0)
Pret: 5,296
DJI FPV Drone
(0)
Pret: 3,547