DJI Mavic 3 Drone1 MULTICOPTER / HELICOPTER

DJI Mavic 3 Drone

CPMA00000449

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,925 €
Pret Lei (Pret fara tva): 9,240 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 2291 €
10,996 Lei

CARACTERISTICI EVIDENTIATE

Camera Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS

5.1K @ 50fps

Sistem omnidirectional de detectare a obstacolelor

Captati imagini uimitoare cu o camera legendara Hasselblad si bucurati-va de un zbor lin cu detectare omnidirectionala a obstacolelor. Fiecare imbunatatire a dronei Mavic 3 stabileste un standard mai inalt pentru fotografia aeriana.

DOUA CAMERE. POSIBILITATI NELIMITATE.

CAMERA HASSELBLAD L2D-20C

Senzor 4/3 CMOS

UN NOU CAPITOL

Emblematicul brand suedez Hasselblad a proiectat si construit camera aeriana L2D-20c doar pentru DJI Mavic 3, incorporand un senzor CMOS 4/3 de calitate profesionala intr-un spatiu incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt aplicate atat pentru performanta sa hardware, cat si pentru algoritmii software, aducand calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

Fotografii: 20 MP

Diafragma reglabila: f/2.8 - f/11

Lungime focala: 24 mm

Interval dinamic: 12.8 Stops

VDAF: Tehnologie de detectare vizuala Auto Focus

SISTEMUL HASSELBLAD DE CULOARE NATURALA - HASSELBLAD NATURAL COLOUR SOLUTION

Mavic 3 dispune de solutia de culoare naturala Hasselblad, punctul culminant al deceniilor de experienta fotografica care ofera culori vii si naturale printr-o simpla apasare a declansatorului.

REZULTATE CARE VORBESC DE LA SINE

Creati imagini profesionale cu sistemul de camera Hasselblad L2D-20c.

Intervalul dinamic mai mare permite tranzitii mai naturale intre lumini si umbre, pastrand informatii vizuale bogate cu un sentiment mai mare de profunzime.

O dimensiune mai mare a senzorului mentine imaginile clare chiar si in conditii de lumina scazuta.

SPECIFICATII VIDEO PROFESIONALE

Inregistrare video 5.1K

DCI 4K @ 120 fps* (ActiveTrack nu este disponibila la rezolutii video mai mari de 4K sau rata cadrelor pe secunda de 60)

D-Log 10 biti

Mavic 3 nu numai ca inregistreaza videoclipuri aeriene la rezolutii si rate de cadre inalte, ci si capteaza pana la 1 miliard de culori cu un profil de culoare D-Log pe 10 biti. Acest lucru ofera gradari mult mai naturale de colorare a cerului si mai multe detalii pastrate, toate pentru o mai mare flexibilitate in post-productie.

Zoom hybrid 28×

162 mm, f/4.4

EXPLORE MODE

Activati modul Explore pentru a debloca cea de-a doua camera a dronei Mavic 3 – o camera tele unica care va permite sa cercetati si sa planificati fotografiile fara efort.

Cand scenele sau subiectele sunt departe, utilizati camera tele pentru a mari imaginea si pentru a economisi timp sau inregistrati de la distanta fara a deranja subiectul.

PERFORMANTE TOTALE DE ZBOR

SIGURANTA IMBUNATATITA

Detectare omnidirectionala a obstacolelor

Drona Mavic 3 va ajuta sa va bucurati de un zbor fara coliziuni, astfel incat sa va puteti concentra pe obtinerea celor mai bune fotografii. Mai multi senzori vizuali cu unghi wide functioneaza fara probleme cu un motor de calcul cu performante inalte pentru a detecta obstacolele din toate directiile cat mai precis si pentru a va planifica o ruta cat mai sigura pentru a le evita.

RETURN TO HOME AVANSAT

Incheiati intotdeauna cu o nota inalta cu Advanced RTH. Aceasta functie actualizata de intoarcere automata ii permite lui Mavic 3 să determine automat ruta optima inapoi la punctul sau de origine si sa o execute rapid.

Fie ca este activat de utilizator sau declansat de pierderea semnalului, Mavic 3 se poate intoarce cu usurinta acasa in siguranta, in conditii de iluminare adecvate.

BUCURA-TE DE ZBOR

APAS 5.0

Mavic 3 face zborul mai distractiv ca niciodata, cu inregistrarea care nu mai este intrerupta de obstacolele de pe parcurs. In timpul zborului, Mavic 3 detecteaza continuu obiectele din toate directiile, ocolindu-le rapid si fara probleme.

CARACTERISTICI ADITIONALE

Transfer rapid Wi-Fi 6

ActiveTrack 5.0* (Functie disponibila din Ianuarie 2022, dupa actualizari de sistem)

MasterShots* Functie disponibila din Ianuarie 2022, dupa actualizari de sistem)

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipurile de mai jos cateva prezentari ale acestei drone:

1 x DJI Mavic 3; 1 x Telecomanda DJI RC-N1; 1 x Pereche Control Sticks DJI RC-N1; 1 x Cablu USB Type-C  DJI RC-N1; 1 x Cablu Lightning DJI RC-N1; 1 x Cablu micro USB DJI RC-N1; 1 x Intelligent Flight Battery; 3 x Pereche de elice low-noise; 1 x Incarcator DJI 65W; 1 x Protectie gimbal; 1 x Cablu Type-C; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie