4137_products_img.png
  • 2887_product_img_img1.jpg
  • 2887_product_img_img2.jpg
  • 2887_product_img_img3.png

DJI MAVIC AIR Fly More Combo (EU) White / Black

24137

(1)

DJI

In curand

Pret vechi: 895 €
Pret Euro (Pret fara tva): 875 €
Pret Lei (Pret fara tva): 3,990 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 0 €
4,748 Lei

DJI Mavic Air Foldable Quadcopter Fly More Combo, cea mai noua drona ultraportabila lansata de DJI, ofera performante de zbor si functionalitate pentru explorare nelimitata. Captati toate aventurile dvs. in detalii uimitoare cu Mavic Air Fly More de la DJI. Aceasta drona pliabila, de buzunar, a fost conceputa cu mintea la calatorii si pentru entuziastii de plimbari in aer liber. Dispune de o camera cu stabilizata in 3 axe, cu un senzor CMOS de 1,2 /3" care capteaza fotografii de 12MP si este capabil sa capteze vide 4K la 30 fps pe care le poate transfera la viteze de pana la 100 Mb/s sau poate stoca pe memoria interna de 8GB.

ActiveTrack poate detecta simultan pana la 16 subiecte selectabile, permitandu-va sa alegeti subiectul de urmarire corect. Cu precizie de urmarire mai mare si aplicatii de scenarii mai largi, ActiveTrack urmareste obiective chiar si atunci cand ruleaza, sarituri sau ciclism.

Alege dintre sase QuickShots diferite - Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid si Boomerang. Toate sunt doar la un pas departe si va obtine acele videoclipuri incredibile, fara a fi nevoie de prea multe setari. Distribuiti imediat noile creatii pe social media prin intermediul aplicatiei DJI GO4.

Distractiv, simplu si intuitiv, SmartCapture ofera o modalitate noua si interactiva de a controla cu mana Mavic Air. Lansati si controlati dronul cu gesturile manii, apoi faceti fotografii sau videoclipuri, oricum doriti.

Daca doriti sa va concentrati doar pe fotografie, selectati TapFly in DJI GO 4, care va permite sa zburati oriunde ati selectat pe ecranul dispozitivului mobil. Functia TapFly functioneaza in modurile Forward, Backward,Free si Coordinate si puteti ajusta viteza de zbor pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastra.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul producatorului DJI1 x Drona DJI Mavic Air Foldable Quadcopter Fly More Combo; 1 x Radiocomanda; 3 x Baterie; 1 x Incarcator; 1 x Cablu; 6 x Set elice; 1 x Set protectii elice; 1 x Protectie Gimbal; 1 x Cablu conexiune; 1 x Adaptor USB; 1 x Cablu RC (Lightning Conector); 1 x Cablu RC (Standard Micro USB Conector); 1 x Cablu RC (Tip C USB Conector); 1 x Slider mare pentru Cablu RC; 2 x Slider mic pentru Cablu RC; 1 x Geanta transport; 1 x Charging Hub; 1 x Adaptor Powerbank; 1 x Geanta de transport (travel type); 1 x Set joystick ; 12 luni garantie 

Produse din aceeasi categorie