DJI Zenmuse H4-3D Gimbal STABILIZARE GIROSCOPICA /GIMBAL

DJI Zenmuse H4-3D Gimbal

33019

(0)

DJI

Info stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 270 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,296 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 321 €
1,542 Lei

Una dintre cele mai mari obstacole in calea capturii video line de pe o aeronava RC multi-rotor, este miscarea camerei. Vantul perturbeaza drona si chiar si intr-o zi fara vant, exista intotdeauna vibratiile de la motoare cu care sa se confrunte. Daca inregistrati cu GoPro HERO4 Black si cu ajutorul unei drone cu un controler de zbor DJI instalat, Zenmuse H4-3D este soluția. Acest gimbal pe 3 axe corecteaza pitch-ul si roll-ul si permite înclinarea de la -130° pana la + 45°. Se poate alimenta de la bateria de zbor si pe Phantom 2 utilizează CGU-ul aeronavei. Un GCU optional este disponibil separat pentru alte modele. H4-3D este compatibil cu sistemele de control al zborului A2, WooKong-M, Naza-M, Naza-M V2 si Phantom 2.

Unitatea de măsurare inertiala (IMU) este esentiala pentru ca gimbal-ul sa poata stabiliza camera. IMU-ul simte miscarea si foloseste aceste date pentru a instrui in ce directie sa mearga servomotoarelor. Pentru precizie maxima, aceste date se actualizează in fiecare milisecunda.

Pentru review-uri aditionale folositi urmatorul link.DJI Zenmuse H4-3D gimbal 3 axe;Unitatea principala;Sistemul de control;Cablu video;Cablu 8 pin;Cablu CAN-BUS;Pachet suruburi de prindere;12 luni garantie;

Produse din aceeasi categorie