Eartec HUB with Global Connect Kit - Full Duplex, wireless communication over IP1 INTERCOM / INTERCOMUNICATIE

Eartec HUB with Global Connect Kit - Full Duplex, wireless communication over IP

HGC532

(0)

EARTEC

Stoc epuizat

Pretul va fi anuntat in curand

Eartec HUB with Global Connect oferă o comunicare remarcabilă, nelimitată, pe termen lung prin web chat IP. Adăugați HUB-ul la orice computer sau smartphone, inițiați un chat web și un echipaj de până la 8 utilizatori de telefonie mobilă wireless poate comunica în duplex complet într-o rază de 365 de metri prin internet cu oricine de pe un computer sau telefon mobil oriunde în lume.
Sistemele Global Connect încep cu un intercom wireless personalizat, inclusiv o HUB Mini Base împreună cu orice combinație de până la 8 aparate de emisie-recepţie, inclusiv wireless UltraLITE sau radiouri UltraPAK cu căști ușoare. Acest intercom full duplex este conectat la internet prin intermediul kitului Global Connect care include un ansamblu de cabluri personalizate pentru smartphone și USB cu placă de sunet pentru laptop / desktop. Odată ce un chat web este stabilit prin Zoom, Skype, Microsoft Teams etc., pur și simplu adăugați sistemul HUB și toți cei care comunică într-un interval de 365 de metri sunt conectați automat la participantul sau participantii din cealaltă parte a chat-ulu. (iPhone-ul necesită dongle, nu este inclus.)
Sistemul de fata este alcatuit din două căști UltraLITE Double Remote, trei căști UltraLITE Single Remote, pe langa stația HUB Mini Base Station si ansamblul Global Connect Kit.
Sistemele HUB suplimentare pot fi adăugate la un chat web, astfel încât toți utilizatorii să poată comunica în duplex complet prin IP. Dacă aveți nevoie de un sistem HUB în Europa pentru a vă conecta la un al doilea sistem HUB la nivel internațional, vă rugăm să apelați EARTEC pentru a specifica țara și continentul (de exemplu, Europa, Australia etc.). Echipamentul wireless HUB care este livrat la nivel internațional trebuie să fie programat la frecvența adecvată, asigurând conformitatea și vămuirea fără probleme.

Pentru mai multe detalii click pe linkul urmator catre producator eartec.com. Made in USAEartec HUB with Global Connect Kit: 1 x HUB Mini Base; 1 x Baterie reincarcabila; Adaptor de curent alternativ și mufa UE; 3 x Eartec UltraLITE Single-Ear Remote Headset with Rechargeable Lithium Battery (European Version); 3 x Baterii reincarcabile; 2 x Eartec UltraLITE Dual-Ear Remote Headset with Rechargeable Lithium Battery (European Version); 2 x Baterii reincarcabile; Global Connect Kit: cabluri personalizate pentru smartphone și USB cu placă de sunet pentru laptop / desktop; 1 x Multi-Port Charger cu 8 pozitii; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie