Eartec HUB926MXD UltraLITE 9-Person HUB Intercom System with Max 4G Double Headset1 INTERCOM / INTERCOMUNICATIE
-15%

Eartec HUB926MXD UltraLITE 9-Person HUB Intercom System with Max 4G Double Headset

HUB926MXD

(0)

EARTEC

Stoc epuizat

Pret vechi: 2170 €
Pret Euro (Pret fara tva): 1,844 €
Pret Lei (Pret fara tva): 8,851 Lei
10,533 Lei

Eartec HUB826 UltraLITE 8-Person HUB Intercom System include o stație HUB Mini Base Station, șase căști UltraLITE Double Remote, doua căști UltraLITE Single Remote, o cască Eartec Max 4G Double, noua baterii de litiu LX600LI, un încărcător cu opt porturi și o carcasa pentru depozitare si transport. Este conceput pentru echipaje de nouă persoane care trebuie să comunice fără fir în timp ce lucrează simultan cu mâinile. Acest sistem este proiectat să funcționeze în Europa.

Hub-ul este proiectat pentru a extinde gama de sisteme wireless Eartec existente cu peste 300 metri și, în plus, pentru a fi portabil; îl puteți purta pe o centură și, astfel, permiteți hotspot-ului dvs. să călătorească cu dvs. sau să îl așezați într-o singură locație, schimbătoare. Căștile UltraLITE single și duale funcționează în combinație cu Hub-ul pentru controlul comunicării vocale între utilizatori. Oferă comunicare vocală în două sensuri, iar brațul microfonului se poate roti 270°.

Proiectata pentru a fi utilizata cu sistemele de intercom wireless duplex UltraLITE HUB și cu cele mai multe radio PTT, această cască Eartec Max 4G este pentru două urechi și are o conexiune formata cu mufe de 3,5 și 2,5 mm. Banda ce vine pe cap este complet reglabilă, iar casca din piele de piele înglobează complet urechea, oferind astfel o potrivire fermă dar plăcută. Microfonul său de bord cu electret-condensator este cu anulare a zgomotului (noise-cancelling) și se află la capătul unui braț tip boom arm care poate roti 270°. Veți observa un buton PTT inline pentru funcționalitate push-to-talk. Rotirea microfonului într-o poziție complet verticală - paralel cu banda ce vine pe cap – taie automat sunetul microfonului, asigurând un mod mai convenabil de a taia semnalul la microfon, mai degrabă decât să apelati la un buton de pe curea. Cu o greutate de doar 170 g, acest set are un cablu de 1 metru lungime.

Pentru mai multe detalii click pe linkul urmator catre producator eartec.com. Pentru review utilizatori click pe linkul urmator bhphotovideo.com. Made in USA.


Instructiuni pentru programarea unui set nou de Casti Eartec in Kit-ul dvs. de intercom, care include o casca Master.

  1. Puneti acumulatorul incarcat in casca “Master” si porniti de la comutatorul ON-OFF (in modul ON).

    Led-ul albastru va clipi timp de 5 ori, dupa care se va stinge.

  2. Puneti acumulatorul in casca noua.

  3. Pe casca “Master” apasati butonul de control (Led-ul albastru) si il tineti apasat timp de 5 secunde.
    Led-ul va clipi cateva secunde. Acest lucru inseamna ca “Master”-ul este gata de imperechere cu o noua casca “Remote”.

  4. Pe noua casca “Remote”, apasati tasta de Volum DOWN (Sageata JOS) timp de 3 ori, iar apoi tineti apasat pe tasta de Volum UP (Sageata SUS). Cand LED-ul se va stabiliza, luati mana dupa Volum Up (Sageata SUS).

  5. Procesul de imperecherea poate dura intre 5 si 30 de secunde. Cand acestea sunt Link-uite, casca “Remote” o sa clipeasca alternativ Verde/Rosu de cateva ori dupa care LED-ul se va stabiliza in culoarea albastra. La casca “Master” LED-ul va clipi initia in culoarea albastru, dupa care se va stabiliza. Cand ambele casti raman cu LED-urile albastre aprinse continu, acestea sunt gata de a comunica intre ele.Eartec HUB Mini Duplex Transceiver Base for 1 Plug-In & up to 8 Wireless UltraLITE Headsets (EU); 1 x Baterie reincarcabila; Adaptor de curent alternativ și mufa UE; 2 x Eartec UltraLITE Single-Ear Remote Headset with Rechargeable Lithium Battery (European Version); 2 x Baterie reincarcabila; 6 x Eartec UltraLITE Dual-Ear Remote Headset with Rechargeable Lithium Battery (European Version); 6 x Baterie reincarcabila; Eartec Large Soft Padded Case for Select Hub Series Headset Systems; 1 x Eartec Max 4G Double Headset with Dual 3.5-2.5mm Connectors; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie