Aputure EZ Box+ II

EZBOXPLUS

(0)

APUTURE

In stoc

Pret vechi: 78 €
Pret Euro (Pret fara tva): 58 €
Pret Lei (Pret fara tva): 278 Lei
331 Lei

EZ Box+ II este special conceput pentru oricare dintre cele trei panouri Amaran de la Aputure. Construit pentru producatorul indie care se afla mereu in miscare, EZ Box + II este pre-construit cu tije pliabile care pot fi asamblate si dezasamblate in cateva secunde. Panza de difuzie este proiectata cu atentie pentru a crea echilibrul perfect al luminii moi, plate, mentinand in acelasi timp un randament ridicat.

EZ Box+ II vine cu o varietate de materiale care permit creatorilor sa aiba mai multe optiuni pentru modelarea luminii. Interiorul argintiu reflectorizant al EZ Box+ II imbunatateste reflexia si luminozitatea, in timp ce panza de difuzie de inalta calitate asigura o iluminare extrem de moale.

De unul singur, EZ Box+ II creste cu 150% suprafata luminii Amaran. Pentru producatorii de filme si fotografii care cauta o configuratie mai rafinata, mai controlata, EZ Box+ II include un grilaj din tesatura care aduce sursa dvs. de lumina la un unghi ingust de 35 de grade.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, aputure.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Forma Dreptunghi
Compatibilitate Toate versiunile de LED-uri Amaran AL-528 si HR672
Partea frontala detasabila Da
Accepta grilaj Da
Dimensiuni Softbox: 275 x 235 x 88.5 mm
Difuzor: 295 x 265 mm
Grila: 300 x 270 x 80 mm
Greutate 603 g

1 x Softbox; 1 x Geanta pentru transport; 2 x Suportul bratului; 1 x Difuzor de lumina; 1 x Grilaj din material; 1 x Manual utilizare

Produse din aceeasi categorie