-10%
4179_Davinci Resolve 16.jpg
  • 4179_cutintro-xl.jpg
  • 4179_color-xl.jpg
  • 4179_new-editing-xl.jpg
  • 4179_neural-md.jpg
  • 4179_quality-xl.jpg
  • 4179_fusion-features-xl@2x.jpg
  • 4179_fast-lg.jpg

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio (Dongle)

DV/RESSTUD/DONGLE

(0)

BLACKMAGIC DESIGN

Precomanda

Pret Euro (Pret fara tva): 256 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,167 Lei
1,389 Lei

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio este un renumit software de corectie avansata a culorilor si acum, de asemenea, un sistem complet de editare profesionala 8K neliniara - chiar va permite sa importati proiecte din alte NLE-uri, cum ar fi Premiere Pro, ca fisiere XML. Puteti edita, corecta culorile, termina si livra totul dintr-un singur sistem. Mai mult decat atat, Resolve este foarte sofisticat si orientat in acelasi timp catre utilizatorul individual, echipe de colaborare mari si proprietarii studiourilor in crestere. Este complet scalabil si independent de rezolutie, deci poate fi folosit pe platoul de filmare, intr-un studio mic sau integrat in conducte mari de productie.


Nota: Comanda dvs. va ofera un stick dongle care va permite sa folositi programul pe oricate computere doriti, atata timp cat stick-ul este introdus in computerul respectiv.


DaVinci Resolve 16 ofera o pagina revolutionara de editare (Cut page), conceputa special pentru editorii care au nevoie sa lucreze rapid si pe termene limita stranse! Noul motor DaVinci Neural utilizeaza machine learning pentru a permite noi functii puternice, cum ar fi recunoasterea faciala, speed warp si multe altele. Clipurile de ajustare va permit sa aplicati efecte si grade pe clipurile de pe timeline, exportul rapid poate fi folosit pentru a incarca proiecte pe YouTube si Vimeo de oriunde din aplicatie, iar noile unitati accelerate GPU ofera mai multe optiuni tehnice de monitorizare decat inainte. In plus, Fusion este mult mai rapid, iar Fairlight adauga un sunet 3D imersiv. DaVinci Resolve 16 este o lansare masiva cu sute de caracteristici pe care clientii le-au cerut!


Resolve este un sistem de clasificare a culorilor bazat pe noduri - noduri care sunt layere similare - in care fiecare nod poate avea corectie de culoare, zone izolate (ferestre de putere) si efecte si in care un numar nelimitat de noduri pot fi imbinate succesiv sau in paralel. În total, puteti combina note, efecte, mixere, chei si plug-in-uri in orice ordine pentru a crea efecte de culoare nelimitate si un aspect unic. Acesta este nucleul functionalitatii de rezolutie a culorilor Resolve si exista in plus sute de caracteristici si capabilitati avansate, cum ar fi clasificarea din fisierele brute, potrivirea automata a culorilor si urmarirea 3D.

Functionalitatea de editare din Resolve este conceputa pentru a gestiona serialele TV, reclamele, productiile cu mai multe camere si toate celelalte tipuri de proiecte de la cea mai mica la cea mai mare. Instrumentul de decupare este sensibil la context, ceea ce inseamna ca, in functie de locul in care pozitionati cursorul mouse-ului pe cronologie, Resolve va trece automat la functia de editare de care aveti nevoie, pentru a va putea rupe, roti, aluneca, extinde sau scurta filmarea dvs. fara sa fiti nevoit sa schimbati uneltele manual. În ceea ce priveste suportul colaborativ, Resolve permite mai multor persoane sa colaboreze simultan pe acelasi timeline. Acesta este un avantaj major dpdv al duratei cand fiecare utilizator are o sarcina specifica. Ca si partea de clasificare, partea de editare are, de asemenea, sute de alte caracteristici si capabilitati.

Resolve este scalabil si suporta mai multe GPU-uri care lucreaza impreuna. Aveti posibilitatea sa utilizati sisteme multi-GPU cum ar fi Mac Pro sau sa construiti un sistem dedicat Windows cu pana la 3 GPU-uri. Resolve beneficiaza si de instrumente avansate de gestionare a mass-media concepute pentru editorial si fluxuri de lucru color. Aveti posibilitatea sa mutati, sa copiati, sa consolidati, sa relansati si sa arhivati materialele media, orarele sau proiecte intregi. Instrumentul de clonare al Resolve va face copii de siguranta ale fisierelor valoroase de pe camera dvs. la locatie, astfel incat sa puteti copia fisierele aparatului foto pe mai multe destinatii cu validare de control de siguranta pentru pastrarea in siguranta in timp ce sunteti inca pe platou.

Resolve este, de asemenea, capabil de editare de metadate, de sincronizare a sunetului si de pregatire a imaginilor pentru editare, clasificare sau efecte vizuale. Resolve accepta aproape orice format si include, de asemenea, optiuni puternice de livrare pentru versiune, finisare si livrare la orice rezolutie si format, astfel incat sa puteti exporta pentru diferite tipuri de destinatii. Resolve poate lucra pe fiisierele orriginale ale camerei dvs., astfel incat masterul dvs. finalizat este o copie de prima generatie clasificata a fisierelor brute originale ale camerei. În plus, exportarea poate beneficia de randarea la distanta, utilizand un alt Resolve in retea pentru a face treaba.

Procesarea imaginilor este la un nivel de 32 de biti si Resolve utilizeaza un spatiu de culoare YRGB unic pentru gradarea culorilor. Aceste doua caracteristici se combina pentru a va oferi o gama de corectie a culorii dramatic mai larga si veti putea ajusta gin-ul de luminozitate al videoclipului dvs. fara a reechilibra culoarea albului, a mid-urilor sau a negrului.

Resolve a fost proiectat cu capacitatea de a se integra cu zeci de alte aplicatii, astfel incat sa va puteti concentra mai mult pe proiectul dvs. Resolve poate distribui secvente si proiecte de tip "round-trip" cu aplicatiile Final Cut Pro X, Media Composer, Premiere Pro si alte programe de editare, audio si VFX si grafica in miscare. Puteti sa va editati proiectul pe orice sistem, apoi sa va conectati inapoi la fisierele brute de baza ale camerei dvs. de o calitate completa utilizand XML, AAF sau EDL si sa terminati intr-o adancime mai mare a bitilor cu Resolve. De asemenea, puteti utiliza exportul AAF pentru a trimite un proiect la ProTools cu clipuri audio discrete si un amestec video de un singur strat pentru finisarea audio. Obtineti suport pentru mai multe GPU-uri, iesire 4K, efecte de estompare a miscarii, reducerea zgomotului temporal si spatial, instrumente 3D, instrumente de colaborare la distanta si multi-utilizator si multe altele cu DaVinci Resolve Studio. Pentru un flux de lucru chiar mai performant, puteti include optionalul Resolve Advanced Panel (care este o suprafata de control premiata), pentru o corectie mai precisa a culorii.
Mai multe informatii pe site-ul producatorului, blackmagicdesign.com.
Review-uri ale utilizatorilor din toata lumea gasiti pe bhphotovideo.comCe este nou la DaVinci Resolve 16:

1 x Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio (Card de Activare); 1 x Cod de Activare

Produse din aceeasi categorie