AVMATRIX MSS1611-S 1RU 16×16 Seamless SDI Matrix Switcher1 MIXER VIDEO / SWITCHER MIXER VIDEO

AVMATRIX MSS1611-S 1RU 16×16 Seamless SDI Matrix Switcher

MSS1611-S

(0)

AVMATRIX

In stoc

Pret vechi: 1150 €
Pret Euro (Pret fara tva): 1,092 €
Pret Lei (Pret fara tva): 5,242 Lei
6,238 Lei

AVMATRIX MSS1611-S 1RU 16×16 Seamless SDI Matrix Switcher este soluția perfectă pentru un proiect de broadcast de mari dimensiuni. Are 16 intrări și 16 ieșiri, conexiuni de alimentare redundante și un panou frontal din metal prelucrat elegant, cu ecran LCD de 2.2 inch pentru afișarea etichetelor de rutare. Rutarea poate fi efectuată prin selectarea directă a butonului sau rotirea knobului de control. Switcherul cu matrice 3G-SDI acceptă rate standard 3G / HD / SD SDI, bypass automat al ratelor non-standard între 270 Mbit/s și 3 Gbit/s. Sincronizatorul de cadre încorporat acceptă intrarea simultană a semnalului cu diferite rate de cadru de rezoluție, care pot realiza o comutare perfectă fără ecran negru. Poate fi controlat convenabil prin butoanele panoului frontal, sau printr-un software gratis, ce se instaleaza pe computer prin LAN / RS-422.

Comutare dintr-o bucata - sincronizatorul cadrelor este incorporat si acceptă simultan intrarea semnalelor cu rate de cadre de rezoluție diferite, care poate realiza comutarea fără sudură, fără ecran negru. Comutarea semnalului este curată fără a fi nevoie de sincronizare REF externa.

Scalarea în sus și în jos (Up and Down) - MSS1611-S este compatibil cu mai multe formate de semnale de intrare în diferite rezoluții și rata de cadru cu tehnologia de detectare automată. Utilizatorul poate seta formatul de ieșire în sus sau în jos în funcție de nevoia lui.

Metode De Control - MSS1611-s vine cu un panou de control complet, prin care aproape toate funcțiile pot fi setate prin intermediul acestui panou cu butoanele dedicate, butonul de meniu și ecranul LCD de 2.2 inch. Și cu software-ul gratuit pentru PC ce se instaleaza via Ethernet, utilizatorul il poate controla convenabil de pe un PC cu Windows.

Design Compact și Putere Redundantă - Utilizarea componentelor premium cuplate cu surse de alimentare redundante duble asigură că dispozitivul funcționează bine chiar și atunci când sursa principală de alimentare întâmpină probleme. Iar designul super-compact 1RU face o potrivire perfectă pentru orice difuzare live sau post-producție, cum ar fi autoutilitare OB, camere de control de broadcast și studiouri.

Mai multe detalii pe site-ul producatorului, AVMATRIX.NET. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe BHPHOTOVIDEO.COMAVMATRIX MSS1611-S; sursa de alimentare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie