Atomos Shinobi SDI 5inch 3G-SDI & 4K HDMI 1000nit Pro Monitor1 Monitoare Productie / Post Productie

Atomos Shinobi SDI 5inch 3G-SDI & 4K HDMI 1000nit Pro Monitor

ATOMSHBS01

(2)

ATOMOS

Scos din fabricatie

Pret Euro (Pret fara tva): 345 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,656 Lei
1,971 Lei

Shinobi SDI nu se mai fabrica . In productie ramane varianta:SHINOBI-5inch-4K-HDMI

Atomos Shinobi SDI este un monitor HDR usor pentru profesionistii video care au nevoie de flexibilitate atat pentru conectivitatea HDMI cat si pentru conectivitatea SDI a camerei sau pentru vloggerii care doresc sa-si duca productia la nivelul urmator. Conectati 4K HDMI pentru vizionarea HDR sau SDI pentru iesirea HD-SDI. Ruleaza cablurile intre SDI-urile Shinobi pana la 100 m (328 ft) fara degradarea imaginii permitand regizorilor, echipajului si clientilor sa vada ce vede operatorul camerei cu detalii uimitoare. Monitorul de inalta luminozitate de 1000nit si 5 inchi de la Shinobi SDI permite membrilor echipajului sa previzualizeze si sa vada imaginile exact asa cum se intentioneaza in orice conditie de iluminare, in SDR sau HDR. Shinobi SDI este instrumentul suprem de monitorizare in arsenalul dvs. de productie video, care nici nu o sa va consume resursele financiare.


Monitorizare HDR facuta usor

Shinobi SDI este un monitor HDR stand-alone compact, capabil SDI pentru profesionistii care nu au nevoie de capabilitati de inregistrare. Este construit pentru a se potrivi camerelor de cinema si de productie de inalta calitate si poate functiona o zi intreaga pe o singura baterie. Dispune de toata tehnologia Atomos uimitoare de procesare a ecranelor si de instrumente de monitorizare simple, usor de utilizat, inclusiv noul multi-tool "Analysis", conceput pentru o verificare perfecta a imaginii in timp real. Setati fotografiile cu exactitate utilizand histograme avansate, forme de unda sau video scopes; totul in timp ce vedeti ceea ce vede si camera dvs.


Compatibil in toate situatiile

Shinobi SDI suporta pana la 4KDCIp30 HDMI si HDp60 SDI in si out pentru a va conecta la camere, monitoare, switch-uri si recordere. HDMI este perfect pentru DSLR-uri, camere mirrorless, camere video, telefoane si tablete. SDI ofera Shinobi SDI avantajul conectarii la orice infrastructura SD sau HD existenta.


Monitorul SDI de 5 inch extrem de capabil

Cu un display uluitor HDR sau SDR de 5 inch pe 10 biti, Shinobi SDI va permite sa vedeti imaginile in mod clar in lumina naturala, cu ecranul antireflexie de 1000 niti. Designul elegant, cu greutate redusa, este fabricat pentru o eficienta maxima si cantarind doar 226 g, este unul dintre cele mai usoare monitoare SDI si HDMI 4K de pe piata, atasand cu siguranta pe orice setare a camerei SDI si HDMI.


Cel mai bun din AtomOS

Shinobi SDI utilizeaza platforma revolutionara AtomOS 10, dotata cu o gama larga de domenii si operatii simple cu o singura atingere. Shinobi SDI include instrumente de monitorizare pentru focalizare, incadrare si expunere, inclusiv Focus Peaking, Zoom 4:1 / 2:1 / 1:1, Zebra, False Color, Frame Guides, SMPTE Safe Area, Waveform, Histogram, RGB parade, Vectorscope, Anamorphic De-squeeze, modul multi-view "Analysis" si multe altele. Fiecare caracteristica este personalizabila si interschimbabila in marime, cea mai potrivita pentru utilizatorul SDI Shinobi.


Modul "Analysis" - puternic si simplu

Intelegem cat de important este sa vezi ce filmezi in orice moment. Cu noua functie de analiza, puteti vedea simultan: ceea ce inregistrati, vizualizati o forma de unda, o histograma si un vectorscope, asigurand controlul complet al imaginii. Puteti comuta chiar si intre diferite forme de unda, histograme si optiuni de vector cu o singura atingere.


HDR in timp real in teren

Ecranul Shinobi SDI utilizeaza motorul de procesare AtomHDR pentru a afisa in timp real 10 sau mai multe stopuri din gama dinamica din semnalele Log / PQ sau HLG; cartografierea gamei largi de culori asigura o afisare perfecta a culorii imaginii. In combinatie cu caracteristicile unice de monitorizare HDR, Shinobi SDI simplifica complexitatea filmarilor Log si HDR, ajutand la replicarea unui flux de lucru post-productie in momentul in care conteaza cel mai mult, in timp ce filmati. Atomos are grija de tehnologie, astfel incat sa va puteti concentra asupra povestirii.


Preview LUT instantaneu

Aplicati si comparati aspectul preferat pentru camera dvs. sau al echipei post-productie; atingerea consistentei in SDR sau HDR in toate cadrele. Shinobi SDI va permite sa incarcati in interior pana la opt LUT-uri personalizate, look-uri sau profile in orice moment prin slotul pentru card SD si selectati instantaneu intre ele, mentinand intentia creativa, intotdeauna.


Culori calibrate, reale

Reprezentarea exacta a culorilor este cheia unei monitorizari demne de incredere. Calibrati culoarea lui Shinobi SDI pentru monitorizarea exacta a HDR si SDR (Rec.709). * Precizia culorilor si luminozitatii pe monitor deviaza in timp. Calibrarea asigura o reprezentare exacta a imaginii in orice moment. Pur si simplu descarcati aplicatia Mac/PC Atomos Calibration. Achizitionati cablul USB e la Serial pentru a va conecta la Shinobi SDI si pentru a castiga liniste atunci cand va aflati pe teren.


Viata mai lunga a bateriei

Conceput exclusiv in scopuri de monitorizare, Shinobi necesita o putere foarte scazuta - fie in regim de asteptare, fie in timpul monitorizarii. Functionand o zi intreaga pe o singura baterie, aveti siguranta unei rezistente neintrerupte. Timpurile de monitorizare mai lungi sunt acoperite cu adaptorul AC gratuit.


Partenerul suprem de productie live

Intr-un mediu de productie live, este important ca, in spatele fiecarei camere, operatorul sa aiba o monitorizare de cea mai buna calitate. Conexiunile SDI si HDMI permit o gama infinita de conectivitate cu alte produse Atomos, permitand utilizatorului sa creeze simplu si eficient mediul de productie final.


Proiectat pentru fiecare situatie

Cand este atasat la camera dvs., dimensiunea si greutatea monitorului dvs. conteaza. Atomos a redus Shinobi pana la doar 222g si a adaugat suruburi de 1/4"-20 deasupra si dedesubt pentru adaugarea usoara de cage sau adaptor, facand Shinobi compatibil cu majoritatea dispozitivelor SDI si HDMI-ready. Bateria centrala usureaza echilibrarea si manevrabilitatea instantanee.


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, atomos.com. Pentru recenzii ale utilizatorilor din intreaga lume click pe bhphotovideo.com.Urmariti o scurta prezentare a acestui monitor:

DISPLAY
Tip display IPS-Type LCD
Dimensiune 5.2" / 13.2 cm
Stralucire Maxima 1000 cd/m2 (1000nit)
Rezolutie 1920 x 1080
PPI (Pixels Per Inch) 427
Raport de aspect 16:9 nativ
Adancime Biti 10-bit (8+2 FRC)
Color Gamut 100% Rec. 709
Real-Time LUT Monitoring SDR
Tehnologie Panou IPS (atingere capacitiva), calibrare pana la Rec.709 cu unitate de calibrare optionala
Controale de imagine Anamorphic De-Squeeze, False Color, Focus Peaking, Histogram, Pixel-to-Pixel Zoom, RGB Parade, Screen Markers, Vectorscope, Waveform, Zebra
INTRARI / IESIRI
Intrari Video 1 x HDMI Type A (HDMI 1.4)
1 x BNC (3G-SDI) Input
Iesiri Audio 1 x 3.5 mm Headphone (Casti)
Difuzor incorporat Nu
Alimentare 1 x intrare Barrel
Card Slot 1 x SD
Audio incorporat SDI: 8 Canale
HDMI: 2 Canale
FORMATE ACCEPTATE
Video HDMI (8/10-Bit 4:2:2)
DCI 4K: 29.97/25/24/23.98
UHD 4K: 29.97/25/24/23.98
1080p: 59.94/50/29.97/25/24/23.98
1080i: 59.94/50
720p: 59.94/50
SDI (8/10-Bit 4:2:2)
DCI 2K: 59.94/50/29.97/25/24/23.98
1080p: 59.94/50/29.97/25/24/23.98
1080i: 59.94/50
720p: 59.94/50
GENERAL
Tensiunea de intrare De la 6.2 V la 16.8 V
Consum 4 W - 7 W
Tip baterie 1 x L-Series
Puncte de montare Montura de 1/4”-20 deasupra si dedesubt
Material Policarbonat ABS
Greutate 226 g
Dimensiuni 151 mm x 91.5 mm x 31.5 mm

Monitor Atomos Shinobi SDI, sursa de alimentare AC 12V-15V, Ghid de initiere rapida; Garantie 1 an

Kit de alimentare: 2 baterii NP-F, 1 x incarcator, 1 x sursa de alimentare; AtomX 5" Sunhood (compatibil cu Shinobi / Ninja V); Protector de ecran AtomX 5" (compatibil cu Shinobi / Ninja V); AtomX 10" Arm & Quick Release Plate (de Lanparte); Cabluri HDMI Atomos; Xrite i1 Display Pro Calibrator si cablu USB la Serial; AtomX 5" Kit de accesorii

Produse din aceeasi categorie