FeelWorld F5 Pro V2 5.5 inch 4K HDMI 3D LUT IPS Touch Screen On-Camera Monitor1 Monitoare Productie / Post Productie

FeelWorld F5 Pro V2 5.5 inch 4K HDMI 3D LUT IPS Touch Screen On-Camera Monitor

F5ProV2

(1)

FEELWORLD

In stoc

Pret vechi: 155 €
Pret Euro (Pret fara tva): 136 €
Pret Lei (Pret fara tva): 653 Lei
777 Lei

Indiferent daca filmati o nunta, un film indie sau o reclama de televiziune, asigurati-va ca imaginile dvs. sunt clare prin utilizarea monitorului ultra-subtire F5 Pro V2 5.5 inch 4K HDMI 3D LUT IPS (500nit) de la FeelWorld. Acest model este o imbunatatire a predecesorului F5 Pro, avand in plus optiunea 3D LUT.Încărcați LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectele de film!

Unele camere pot scoate spații de culoare logaritmice pentru a păstra intervalul dinamic, ceea ce este excelent pentru post-producție ulterioară, cu toate acestea, atunci când aceste fișiere sunt vizualizate pe un monitor, pot părea plane și spălăcite. LUT-urile 3D rezolvă această problemă, deoarece vă permit să aplicați un „aspect” pe monitor, astfel încât să vă faceți o idee despre cum vor arăta imaginile finite la editare. Puteți utiliza 4 LOG-uri încorporate în Rec.709 video sau încărcați fișiere .cube (un fisier nu poate depasi marimea de 7.9 Mb, suporta fisiere cu LUT_3D_SIZE de 16, 17, 32, 33, 64, 65). F5 Pro V2 vă permite să încărcați intern până la 32 de LUT-uri, aspecte sau profiluri personalizate în orice moment prin intermediul slotului SD (Suport pentru FAT32 și NTFS) și selectați instantaneu între ele, menținând întotdeauna intenția creativă.

Dispuneti de instrumente profesionale pentru încadrare, focalizare și expunereF5 Pro V2 este sigur că va adăuga o valoare instantanee producției pentru posesorii de mirrorless și DSLR. Ecranul tactil luminos, instrumentele software profesionale și montura convenabilă sunt de neprețuit pentru operatorii care doresc să facă mai mult cu mai puține echipamente. Monitorul include o multitudine de caracteristici utile, cum ar fi histogramă, culoare falsă, asistență focus, audio încorporat, pixel la pixel, ghiduri de cadru, nine grid etc.


Proiectat pentru fiecare situație

Când este atașat la camera dvs., dimensiunea și greutatea monitorului dvs. contează. F5 Pro V2 are doar 245g și vine cu montura pentru șurub 1/4-20 în partea de sus, jos și dreapta pentru adaugarea de accesorii cum ar fi cage sau tilt arm. Există o placă de baterie F970 și un kit de instalare / alimentare pe partea din spate a monitorului, care poate alimenta și instala echipamentul extern, precum transmițătorul wireless, lumina LED și altele care sunt echipate cu placa de baterii Sony F970. F5 Pro este compatibil cu majoritatea camerelor și dispozitivelor HDMI și este însoțitorul perfect pentru operatorii care sunt mereu în mișcare.


LCD 5,5", rezoluție 1920x1080

Rezoluție înaltă, mai strălucitor și plin de culori

F5 Pro V2 oferă o imagine ascuțită, ideală pentru tragerea focalizării și analiza imaginilor pe set și pe teren. Cu rezoluție nativă de 1920x1080 și afișaj 16:9, luminozitate de 500 cd/m2, raport de contrast 1000:1, oferă detalii excelente, astfel încât să vă puteți bucura de imagini cu niste culori mai clare și mai bogate. Unghiul larg de vizualizare de 160 grade IPS este convenabil pentru monitorizarea din mai multe unghiuri. FEELWORLD respectă standardul REC-709 și calibrează fiecare monitor, astfel încât să poată elimina problemele de colorare.


Controale simple ale ecranului tactil, măriți și micșorați în mod liber

Adoptați controlul complet al ecranului tactil, puteți mări și descoperi ușor și intuitiv imaginea cu gestul pinch-to-zoom.


Tot controlul la degetele tale

Folosiți simpla apăsare și glisați pentru a face ajustări!

Monitorul încorporat este, de asemenea, un ecran tactil interactiv care face configurația F5 Pro V2 să fie incredibil de intuitivă. Toate funcțiile sunt la îndemâna dvs., permițându-vă să utilizați gesturi simple de atingere și glisare pentru a schimba setările funcției. Când trebuie să dezactivați funcția ecranului tactil pentru a preveni folosirea greșită, o faceti din meniu.


Culoare adevărată · Calibrare profesională a culorilor

Utilizați standardul de culori Rec.709

FEELWORLD folosește standardul profesional de culoare Rec.709 HD și folosește tehnologia de calibrare a culorii, cu calibrarea instrumentului profesional la fabrică, poate realiza monitorizarea eficientă a calibrării și obține o reproducere precisă a culorilor cu ușurință, nu denatureaza culoarea, arată imaginea reală când filmați videoclipuri.


Reproducerea precisă a culorilor

Monitorul FEELWORLD suportă standardele ITU și video Rec.709 HD (spațiu de culoare consistent), tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea este prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura o reproducere exactă a culorii, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.


Design inovativ pentru instalare și alimentare externă

Simplificați-vă echipamentul de filmare

Pe partea din spate a monitorului se adaugă un set extern de instalare și alimentare Sony F970. Setul extern poate fi utilizat pentru instalarea și alimentarea echipamentului extern, cum ar fi transmițătorul wireless, lumina LED, convertorul video și altele care pot fi alimentate de bateria Sony F970. Acest proiect inovator de alimentare externă reduce nevoia operatorilor de a se conecta la transmisia wireless externă, lumina LED și alte echipamente, economisind în mare măsură spațiul ocupat de echipament și reducând greutatea echipamentelor de fotografie.

Setul are două sloturi încrucișate, puteți regla poziția dispozitivului extern prin slăbirea șuruburilor. Când nu aveți nevoie de kit, puteți slăbi direct șuruburile pentru a scoate setul.


Controale intuitive și meniuri

Puteți atinge ecranul sau butoanele fizice pentru a parcurge meniul și a seta funcțiile. Designul de distribuție cheie al F5 Pro V2 este simplu și ușor de utilizat. În partea de sus a monitorului, există 2 butoane funcționale personalizate, le puteți seta ca funcții utilizate în mod obișnuit. Puteți seta, de asemenea, funcția de comandă rapidă a tastelor stânga și dreapta direct în funcția de setare a meniului, care poate fi setată la reglarea iluminării de fundal sau la reglarea volumului: apăsați direct „<”pentru a reduce valoarea; apăsați direct „>” pentru a crește valoarea. Iar monitorul va salva automat parametrii pe care i-ați setat anterior și va păstra setările originale atunci când îl porniți data viitoare. Nu este necesar să fie resetat, ceea ce este convenabil și simplu.


Instrucțiuni de operare pentru Touch Screen

1. Când monitorul și ecreanul tactil sunt pornite, faceți clic continuu de două ori pe ecran pentru a intra în meniul principal.

2. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide meniul de comenzi rapide și faceți clic pe meniul corespunzător pentru a deschide sau seta funcția dorita. Faceți dublu clic pe funcția de meniu de comandă rapidă și selectați setarea funcției cu tasta "<" sau ">".

3. În partea stângă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct luminozitatea ecranului; în partea dreaptă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct volumul.

4. Faceți clic pe orice spațiu de lângă meniu pentru a ieși din meniu.


Intrare 4K HDMI și ieșire buclă

F5 Pro V2 are intrare HDMI 4K și iesire loop, ceea ce îi permite să afișeze nu numai semnale în direct, ci și să le trimită la alte monitoare simultan. Este capacitatea de a afișa imagini live pe mai multe ecrane simultan, păstrând în același timp calitatea video originală. În plus, puteți monitoriza audio folosind mufa pentru căști stereo de 3,5 mm.


Aplicație de ieșire HDMI

Conectare la emițătorul wireless

Transmite catre echipa de filmare care monitorizeaza în același timp. Mai flexibil pentru tranziția dintre scene fără efort pentru filmarea în aer liber.

Conectare la Monitorul Director

Afișeaza imagini live pe mai multe ecrane simultan.


Alimentați-vă camera DSLR sau aparatul Mirrorless

FEELWORLD F5 Pro V2 este monitorul on-camera ideal pentru camerele DSLR și mirrorless, deoarece F5 Pro V2 asigură o ieșire auxiliară, permițând videografilor să își alimenteze camerele foto. Cu un cablu de adaptor (opțional), F5 Pro extinde timpul de funcționare al camerei, oferind în același timp un afișaj mai utilizabil.


Moduri multiple de alimentare

În plus față de sursa de alimentare prin plăcile de baterie și intrarea de curent continuu de 12 V DC, suportă și intrarea de 5V Type-C, care poate fi alimentată de un încărcător de telefon mobil sau o bancă de alimentare. (Cel puțin 5V / 2A)

Notă: Portul 5V Type-C este utilizat numai pentru alimentarea cu energie, nu pentru transmisia de date și nu poate furniza alimentare în buclă.


Montaj convenabil - braț înclinat

Fiecare monitor F5 Pro V2 va fi livrat cu un braț Tilt cu montura cold shoe. Operatorii vor avea un mod sigur de a-și poziționa monitorul, menținând în același timp un profil scăzut.

• Permite monitorului F5 Pro V2 să se rotească 360 de grade pentru confortul vizualizării

• Montare sigură și ușoară pe patina sau filet 1/4"-20

• Include un suport shoe mount pentru accesorii precum microfon, lumină LED sau receptor wireless etc.


Instalare flexibilă atât pe cameră cât și pe Gimbal

Pentru o monitorizare convenabila din diferite unghiuri

F5 Pro V2 dispune de puncte de montare standard de 1/4" (partea superioară, inferioară, dreapta, spate mijlocie) pentru fixarea acestuia pe camere și echipamentele. Nu numai că îl puteți instala pe un monitor prin braț înclinat, dar îl puteți monta și pe un handheld stabilizator sau fixați-o în siguranță în partea de sus a camerei ca vizor HD final! Dacă o instalați pe partea inferioară a dispozitivului, puteți combina funcția de redare a imaginii pentru a menține orientarea corectă a ecranului!


Parasolar portabil, ușor de instalat

Monitorul F5 Pro V2 este echipat cu un parasolar, care permite operatorului să se concentreze mai mult pe video și să evite interferența luminii puternice, oferind o experiență vizuală mai bună. Procesul de instalare este simplu și rapid, ceea ce este perfect pentru filmarea în aer liber.Mai multe informatii pe site-ul producatorului, feelworld.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhpohotovideo.com.DISPLAY
Model F5 Pro V2
Ecran 5.5" IPS Touch Screen
Rezolutie 1920 x 1080 pixeli
Pixel pitch 0.0639 mm x 0.0213 mm
Aspect Ratio 16:9
Luminozitate 500 cd/m²
Contrast ratio 1000:1
Backlight LED
Unghi vizualizare 80°/80° (L/R); 80°/80° (U/D)
INTRARI / IESIRI
Intrari 1 x HDMI; 1 x Type-C 5V
Iesiri 1 x HDMI; 1 x iesire DC
Audio Casti stereo
FORMATE SUPORTATE
HDMI 480i/576i/480p/576p
1080i (60/59.94/50)
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
4K UHD 3840 x 2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz), 4096 x 2160p (24Hz)
GENERAL
Tensiunea de intrare DC 7 - 24V
Consum de putere ≤ 9 W
Temperatura de lucru Intre -20° C si 50° C
Temperatura de depozitare Intre -30° C si 60° C
Filet 3 x 1/4"-20 (partea inferioara, partea superioara si partea dreapta)
Dimensiuni 148 mm x 93 mm x 20 mm
Greutate 245 g

Monitor FeelWorld F5 Pro; 1 x cablu micro HDMI; 1 x Parasolar; 1 x Tilt Arm; 1 x adaptor Type-C la USB; 1 x cheie de demontare; 1 x manual de operare; Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie