FeelWorld FW279S 7 inch 2200nit Camera Field Monitor 3G-SDI 4K HDMI1 Monitoare Productie / Post Productie

FeelWorld FW279S 7 inch 2200nit Camera Field Monitor 3G-SDI 4K HDMI

FW279S

(2)

FEELWORLD

Stoc epuizat

Pret vechi: 310 €
Pret Euro (Pret fara tva): 279 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,339 Lei
1,593 Lei
   SALE

FeelWorld FW279S este un monitor de 7 inci de ultima generatie, principala caracteristica fiind luminozitatea foarte mare a ecranului (2200nit) care il face utilizabil chiar si sub lumina directa a soarelui.Instrument profesional de monitorizare

FW279S dispune de instrumente de monitorizare extinse, inclusiv histograma, asistenta pentru focalizare, sunetul incorporat, culorile false, expunerea zebra, ratio mark, modul anamorfic, zoom etc. Acestea va ajuta sa creati fotografii minunate.


Calitate excelenta a imaginii ce va stimuleaza fluxul creativ

FeelWorld FW279S ofera un ecran IPS pe 8 biti de 7 inch cu rezolutie de 1920 x 1200, o densitate de 323ppi pixeli, calibrare profesionala a culorilor pentru a evita alunecarea naturala a culorilor. FW279S prezinta imagini mai clare, o claritate mai buna a textului si reproducerea culorilor se face indiferent de conditiile dvs. de filmare. Monitorul are un unghi larg de vizionare, astfel incat toti cei de pe platoul de filmare sa poata urmari actiunea.


High Bright 2200nit pentru filmarea in aer liber

Monitorul, de o luminozitate ultra-inalta, nu numai ca are rezolutia si densitatea pixelilor pentru a face fiecare cadru uimitor, dar ecranul are o luminozitate 2200nit, de aproape 5 ori mai mare decat luminozitatea monitoarelor de teren conventionale, fapt ce va permite sa filmati in aer liber fara a avea probleme cu reflexii ale imaginii. Astfel, va fi o alegere excelenta pentru gimbaluri, Steadicam si monitoare de productie, oferind o imagine clara fara restrictiile unghiului de vizualizare cauzate de un parasolar.


Design simplu, practic

Nu e de mirare ca designul simplu, practic al lui FW279S il face alegerea ideala pentru producatorii de filme de lung metraj, cinematografi, fotografi si videografi care il prefera datorita dimensiunii si greutatii sale pentru productia de teren. Este usor sa adaugati monitorizare profesionala la orice camera SDI sau HDMI si, de asemenea, este usor de conectat, usor de montat, cu un design subtire si simplu.


Culoare reala · Calibrare profesionala a culorii

FeelWorld utilizeaza standardul profesional Color Rec.709 HD si utilizeaza tehnologia de calibrare a culorilor, cu calibrarea profesionala a instrumentului din fabrica. Poate realiza eficient calibrarea monitorului si obtine o reproducere exacta a culorilor cu usurinta, nu distorsioneaza culoarea, aratand imaginea reala cand inregistrati video.


Reproducerea precisa a culorii

Acest monitor suporta standardele ITU si video Rec.709 si beneficiaza de o tehnologie avansata de procesare a imaginii, astfel incat imaginea sa fie prezentata in mod clar, culoarea este extrem de naturala, pentru a asigura reproducerea exacta a culorilor, a reproduce natura fizica a filmarii, permitand utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.


Comenzi si meniuri intuitive

Comenzile din meniu sunt intuitive si usor de utilizat. In partea de sus a monitorului sunt dispuse toate butoanele. Doua butoane functionale diferite (F1 si F2) sunt programabile pentru diferitele caracteristici pe care le folositi cel mai mult. Ati putea de exemplu seta unul dintre aceste butoane de comenzi rapide la functia flip image, astfel incat ecranul sa poata fi rasturnat rapid cand fotografiati cu susul in jos.

Monitorul va salva automat parametrii pe care i-ati setat anterior si va pastra setarile originale atunci cand il porniti data viitoare. Nu trebuie sa fie resetat, ceea ce este convenabil si simplu.


Compatibilitate vasta a camerei

Conectati-va la camere profesionale, camere video si dispozitive DSLR

Designul compact al lui FW279S include 4K HDMI si 3G-SDI, astfel incat sa le puteti conecta la orice DSLR, prosumer sau camera profesionala! Conexiunea HDMI este compatibila pana la 4Kp30, iar conexiunea SDI are compatibilitate pana la 3G, suport pentru aproape toate semnalele. De asemenea, puteti monitoriza sunetul utilizand mufa jack stereo de 3,5 mm pentru casti sau difuzorul incorporat.


3G-SDI si 4K HDMI Loop-out

FW279S are o 3G-SDI, 4K HDMI in si o conexiune loop-out, permitandu-i nu numai sa afiseze semnale in direct, ci si sa le trimita simultan altor monitoare. Aici intervine abilitatea de a afisa simultan o imagine live pe mai multe display-uri, mentinand in acelasi timp calitatea video originala.

Conectare la transmitatorul wireless

Permite transmiterea semnalului la monitoarele de productie fara cablu, lasand libertate de miscare echipei de filmare.


Conectare la Director Monitor

Afisarea simultana a imaginilor live pe mai multe monitoare.


Conectare la proiector

La un concert, transmisiune live, conferinta, va puteti conecta la proiector pentru a afisa imaginile in timp real.


Punct de montare

Se ataseaza la camere, carucioare pentru echipamente sau pot fi agatate oriunde

Acest monitor dispune de puncte de montare standard de 1/4" pe partea inferioara pentru atasarea la camere si platforme. Cand este instalat cu susul in jos, puteti activa functia „flip image” pentru a mentine orientarea corecta a imaginii.


Gauri de montare VESA de 75 mm

Alternativ, puteti folosi gaurile de montare VESA 75 din spate pentru o montare mai robusta, daca este necesar.


Alimentare

Conectati-l la priza sau la baterie pentru portabilitate

Pentru alimentare, exista o intrare de 12V DC si o placa de baterie F970 (standard). Va puteti conecta la intrarea de 12V DC pentru alimentare continua sau il puteti alimenta cu bateriile reincarcabile compatibile Sony F970. De asemenea, puteti alege placa de baterie D28S/D54, LP-E6 sau U60 pentru a instala alte tipuri de baterii pentru alimentare.

Nota: Cand opriti monitorul, trebuie sa apasati butonul de alimentare si nu puteti scoate direct cablul de alimentare.

Deoarece monitorul FW279S este un monitor de inalta luminozitate, utilizati o iesire DC7-24V cu o sursa de alimentare mai mare de 18W, cum ar fi un adaptor de alimentare de 12V / 2A.

Caracteristici

1. Rezolutie inalta: Full HD 1920x1200

2. Contrast ridicat: 1200: 1

3. Ultra Luminozitate: 2200 cd/m²

4. Unghiuri de vizualizare la 160°

5. Design ultra-subtire cu grosimea de 25 mm

6. Histograma

7. Peaking Focus Assist - Asistenta maxima de focalizare (Rosu, Verde, Albastru, optional, trei culori evidentiaza anumite parti ale imaginii in focalizare)

8. False Colors - Culori false

9. Zebra Exposure - Expunere Zebra

10. Nine Grid

11. Audio incorporat

12. Scan Mode - Modul de scanare (Sub scanare, Supra scanare)

13. Zoom (4x, 9x, 16x)

14. Mod Anamorphic (1,.3x, 2.0x, 2.0x mag)

15. Pixel to Pixel

16. Center Marker

17. Safe Area - Zona sigura (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 2.35:1)

18. Ratio Marker (4:3,13:9,14:9,15:9,16:9, 1.85:1, 2.35:1)

19. Marker Color - Culoare marker (Rosu, Verde, Albastru, Alb, Negru)

20. Check Field (Rosu / Verde / Albastru / Mono)

21. Image Flip - Rasturnarea imaginii (H, V, H/V)

22. Image Freeze - Inghetarea imaginii

23. Zoom All

24. Zoom U/D & L/R (Sus/Jos si Stanga/Dreapta)

25. Color Temperature Adjustment - Ajustarea temperaturii de culoareHistograma Luminozitatii - Brightness Histogram

Histograma Luminozitatii este un instrument cantitativ pentru a verifica luminozitatea imaginii. Aceasta caracteristica arata distributia luminozitatii intr-o imagine ca grafic de luminozitate de-a lungul axei orizontale (Stanga: Intuneric, Dreapta: Lumina) si un teanc de numar de pixeli la fiecare nivel de luminozitate de-a lungul axei verticale.Monitorizarea sunetului incorporat - Embedded Audio Monitoring

Masuratorile de nivel audio ofera indicatori numerici si nivele de inaltime. Poate genera afisari precise ale nivelului audio pentru a preveni erorile in timpul monitorizarii. Contorul audio este verde si va deveni galben cand depaseste -20dB si va deveni rosu cand depaseste -9dB.Asistenta maxima de focalizare - Peaking Focus Assist

Peaking Filter este utilizat pentru a ajuta operatorul camerei sa obtina cea mai ascutita imagine posibila. Cand este activat, procesorul intern va afisa o evidentiere colorata pe ecran unde apar marginile ascutite. Aveti posibilitatea sa comutati intre culorile rosu, verde, albastru in functie de tonul diferit al subiectului.Culoare falsa - False Color

Filtrul False Color este utilizat pentru a ajuta la stabilirea expunerii camerei. Pe masura ce Iris-ul camerei este reglat, elementele imaginii se vor schimba pe baza valorilor luminozitatii sau stralucirii. Acest lucru permite obtinerea unei expuneri corespunzatoare fara utilizarea unor echipamente de testare externe costisitoare si complicate.Exposure (zebra)

Functia Exposure este utilizata pentru a ajuta la reglarea expunerii in modul Zebra Pattern. Se considera supraexpusa si afiseaza liniile de avertizare in miscare peste zonele supra-expuse. Este reglabil 1-100IRE.Check Field

Check Field este o functie de asistent ce regleaza setarile pentru culorile camerei. In modul Check Field puteti utiliza pixeli rosii, verzi, albastri sau mono pentru a genera imaginea, deoarece nuanta si saturatia pot fi ajustate mai rapid si mai precis in acest mediu.Zoom In (4x, 9x, 16x)

Marirea imaginii este semnal HD in orice parte, o amplificare pentru close-up de inalta calitate.Modul Anamorphic

O selectie incorporata fara squeeze (turtirea imaginii), 1.3x sau 2.0x va permite sa utilizati obiective sau adaptoare anamorfice si sa vedeti imaginea ne-turtita, chiar daca camera dvs. nu face de-squeeze.Rasturnarea imaginii - Image Flip

Imaginea poate fi rasturnata in 3 moduri: Orizontal, Vertical si Hor&Ver (Orizontal si Vertical).Nine Grid

Nine Grid Zoom: mariti una dintre cele 9 portiuni imagini pentru a o duce pe ecran complet. Puteti schimba culoarea ce marcheaza grila intre Rosu, Verde, Albastru, Alb, Negru in functie de tonul diferit al subiectului.Pixel to Pixel

Permite utilizatorului sa verifice imaginea din sursa de semnal 1:1 fara scalare. Aceasta caracteristica este esentiala pentru captarea detaliilor optime.Center Marker & Safe Marker

Marcare sigura pentru View Finding si Composition (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 2.35: 1). Puteti schimba culoarea marcajului intre Rosu, Verde, Albastru, Alb, Negru in functie de tonul diferit al subiectului.Ratio Marker

(4:3,13:9,14:9,15:9,16:9, 1.85:1, 2.35:1). Zona de acoperire a cadrelor include 6 nivele, de la 0-6 (de la Transparent la Negru). Puteti schimba culoarea marcajului intre Rosu, Verde, Albastru, Alb, Negru in functie de tonul diferit al subiectului.Mai multe informatii pe site-ul producatorului, feelworld.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti acest monitor in actiune:

Comparatie intre 2200nit si 450nit

DISPLAY
Model FW279S
Ecran 7" IPS
Rezolutie 1920 x 1200 pixeli
Pixel pitch 0.07875 mm x 0.07875 mm
Aspect Ratio 16:10
Luminozitate 2200 cd/m²
Contrast ratio 1200:1
Backlight LED
Unghi vizualizare 80°/80° (L/R); 80°/80° (U/D)
INTRARI / IESIRI
Intrari BNC x 1 3G-SDI
1 x HDMI
Iesiri BNC x 1 3G-SDI
1 x HDMI
Audio Casti stereo, Difuzor
FORMATE SUPORTATE
SDI 480i/576i
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
1080i (60/59.94/50)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
HDMI 480i/576i/480p/576p
1080i (60/59.94/50)
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
4K UHD 3840 x 2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz), 4096 x 2160p (24Hz)
GENERAL
Tensiunea de intrare DC 7 - 24V
Consum de putere ≤ 18 W
Temperatura de lucru Intre -20° C si 55° C
Temperatura de depozitare Intre -30° C si 65° C
Filet 1/4"-20 (partea inferioara)
Placa de baterie F970 (standard)
D28S / D54, LP-E6, U60 (optional)
Dimensiuni 180 mm x 120 mm x 25 mm
Greutate 365 g
395 g (cu placa de baterie F970)

Monitor FeelWorld FW279S; 1 x cablu Mini HDMI; 1 x Hot Shoe Mount; 1 x placa baterie F970; 1 x manual de operare; Garantie 1 an.
 

Produse din aceeasi categorie