FeelWorld LUT6S 6 Inch HDR/3D LUT 2600nits 3G-SDI 4K HDMI Touch Screen On-Camera Monitor1 Monitoare Productie / Post Productie

FeelWorld LUT6S 6 Inch HDR/3D LUT 2600nits 3G-SDI 4K HDMI Touch Screen On-Camera Monitor

LUT6S

(0)

FEELWORLD

Stoc epuizat

Pret vechi: 418 €
Pret Euro (Pret fara tva): 308 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,478 Lei
1,759 Lei

FeelWorld LUT6S este un monitor on-camera, cu intrari si iesiri SDI si HDMI, cu o diagonala de 6 inch si o luminozitate de 2600nit (vizibil in lumina directa a soarelui).


Sistem de operare simplu, cadre sofisticate

Sistemul de operare flexibil este echipat cu o suită extinsă de scopes, toate operațiunile se pot face prin atingere ușoară. Sistemul de operare video include instrumente pentru focalizare, încadrare și expunere (formă de undă, paradă RGB, vectorescop, histogramă RGB, histogramă, contor audio, vârf de focalizare, zoom, zebră, culoare falsă, ghiduri cadru, zonă sigură etc.) împreună cu un sistem flexibil 3D LUT (folosiți LOG încorporat în fișiere video Rec.709 sau încărcați fișiere .cube), monitorizare HDR și opțiuni pentru monitorizare anamorfică de de-squeeze.


Proiectat pentru fiecare situație de filmare

LUT6S echipează operatorii cu avantajele unui display mare on-camera fără a face ca instalarea camerei să aibă probleme. LUT6S este dotat cu funcții de monitorizare de înaltă performanță într-un pachet mic, ușor, care poate fi conectat la aproape orice cameră. Partea frontală dispune de un ecran tactil LCD de înaltă rezoluție, vizibil pe timp de zi, există conexiuni video în partea stângă și slot pentru card SD în partea de jos și spațiu pentru o baterie NP-F pe spate. Cadrul exterior dispune de puncte de montare standard de 1/4" în partea inferioară și dreapta pentru fixarea acesteia la camere și echipamente. Acest detaliu de design face ca LUT6S să fie ușor de atașat la o cameră și ușor de partajat cu un membru al echipei sau un client pe platoul de filmare.


LCD de 6", Full HD 1920x1080

LUT6S permite monitorizarea clară și precisă a câmpului și analiza imaginii pe durata filmărilor din timpul zilei. Afișează fotografiile și conținutul de monitorizare la o fidelitate superioară a culorilor și rezoluție maximă de 1920 x 1080 pe un ecran de 6 inch. Monitorul este confecționat din sticlă lipită optic cu un strat antireflectant, care permite monitorizarea confortabilă în timpul zilei. Dar ceea ce îl diferențiază este iluminarea LED, care produce o luminozitate de 2600 nits și afișează un raport de contrast 1000:1 și gamă de culori sRGB / Rec.709, ceea ce duce la o claritate excepțională a ecranului chiar și in condiţii de lumina intensă. Cu monitorul care afișează conținutul dvs. la 368 pixeli pe inch (PPI), puteți filma în lumina zilei cu încredere și vă puteți perfecționa conținutul la fața locului. Unghiul larg de vizualizare de 160º face ușor pentru mai mulți membri ai echipei de filmare să-l urmărească în același timp.


2600nit Super Bright, vizibil la lumina soarelui

Ecranul complet reglabil de 2600nits este incredibil de luminos, ceea ce îl face perfect pentru filmarile în interior sau în exterior. Luminozitatea de 2600 de nits este de aproape 5 ori mai mare decât luminozitatea monitoarelor convenționale de teren, vă permite să filmați în aer liber, fără reflexii care spală imaginea. Astfel, este ușor să vedeți în aer liber fără parasolar!


Opțiuni din mers cu o singură atingere

Interfața inovativă a ecranului tactil LCD oferă un control incredibil. Puteți utiliza gesturi simple de atingere și glisare pentru funcțiile importante de monitorizare. Scope-urile pot fi activate prin intermediul ecranului tactil, precum și asistență la focalizare și expunere. Există, de asemenea, o gamă largă de setări, toate controlate de pe ecranul LCD mare. În plus, puteți încărca LUT-uri 3D!


HDR incorporat / De-log 3D LUT, Suport 3G-SDI, ieșire 3D LUT

LUT6S are HLG 2020, HLG 709, HLG P3, HDR 3D LUT și Rec709 De-slog3 LUT-uri, include SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. LUT6S suportă ieșirea de imagine LUT personalizată, afișează un semnal HDR (gamă dinamică ridicată) pentru o claritate și detalii incredibile, simplifică complexitatea filmarii Log și HDR, ajutându-vă să reproduceți fluxuri de lucru post-producție în momentul în care contează cel mai mult - în timpul filmarii.


Încărcați LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectele de film!

Unele camere pot scoate spații de culoare logaritmice pentru a păstra intervalul dinamic, ceea ce este excelent pentru post-producție ulterioară, cu toate acestea, atunci când aceste fișiere sunt vizualizate pe un monitor, pot părea plane și spălăcite. LUT-urile 3D rezolvă această problemă, deoarece vă permit să aplicați un „aspect” pe monitor, astfel încât să vă faceți o idee despre cum vor arăta imaginile finite la editare. Puteți utiliza LOG încorporat în Rec.709 video sau încărcați fișiere .cube (Un singur fișier nu trebuie să depășească 7.9M, acceptă fișierele cu LUT_3D_SIZE din 16, 17, 32, 33, 64, 65). LUT6S vă permite să încărcați intern până la 50 de LUT-uri, aspecte sau profiluri personalizate în orice moment prin intermediul slotului SD (Suport pentru FAT32 și NTFS) și selectați instantaneu între ele, menținând întotdeauna intenția creativă.


Culoare adevărată · Calibrare profesională a culorilor

Utilizați standardul de culori Rec.709

FEELWORLD folosește standardul profesional de culoare Rec.709 HD și folosește tehnologia de calibrare a culorii, cu calibrarea instrumentului profesional la fabrică, poate realiza monitorizarea eficientă a calibrării și obține o reproducere precisă a culorilor cu ușurință, nu denatureaza culoarea, arată imaginea reală când filmați videoclipuri.


Reproducerea precisă a culorilor

Monitorul FEELWORLD suportă standardele ITU și video Rec.709 HD (spațiu de culoare consistent), tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea este prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura o reproducere exactă a culorii, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.


Monitorizare precisă a formei de undă

Când trebuie să analizați calitatea imaginii cu mai multă acuratețe decât să priviți pur și simplu imaginea, folosiți functia de monitorizare a formei de undă integrată în F6 PLUS! Alegeți din forma de undă (RGB Parade, Y Parade), vectorscope, histogram and audio phase și level displays și obțineți o monitorizare precisă a formei de undă care arată tot ce trebuie să știți tehnic despre semnalele video și audio. Funcțiile pot fi deschise separat și, de asemenea, acceptă o singură tastă pentru a deschide modul All Scopes. F6 PLUS este perfect pentru monitorizarea producției Live și elimină nevoia de scopes scumpe achizitionate separat!


Meniu pe ecranul tactil sau din buton

● Puteți arunca o privire rapidă la setările și caracteristicile meniului dvs. printr-o simplă atingere pe ecran.

● De asemenea, acceptă controlul butoanelor fizice. Atingeți / Rotiți butonul pentru selectarea rapidă și setările funcțiilor.

● Atingeți întrerupătorul de alimentare pentru a dezactiva funcția de touchscreen, pentru a impiedica atingerea din greseala a ecranului.


Instrucțiuni de operare pentru Touch Screen

1. Când monitorul și ecreanul tactil sunt pornite, faceți clic continuu de două ori pe ecran pentru a intra în meniul principal.

2. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide meniul de comenzi rapide și faceți clic pe meniul corespunzător pentru a deschide sau seta funcția dorita. Faceți dublu clic pe funcția de meniu de comandă rapidă și selectați setarea funcției cu tasta "<" sau ">".

3. În partea stângă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct luminozitatea ecranului; în partea dreaptă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct volumul.

4. Faceți clic pe orice spațiu de lângă meniu pentru a ieși din meniu.


Conectați-vă la camere profesionale, camcordere și DSLR/Mirrorless

Având intrări 3G-SDI, cât și 4K HDMI, îl puteți conecta la orice cameră de consumer, broadcast sau chiar DSLR/Mirrorless. De asemenea, are iesiri loop (bucla) astfel încât să puteți afișa video live sau să extindeți afișarea pe ecrane externe sau proiectoare cu audio încorporat. De asemenea, puteți monitoriza audio folosind mufa pentru căști stereo de 3,5 mm. Pentru alimentare, există o intrare DC de 12 V și un slot de baterie NP-F. Partea din spate a monitorului are ventilatorul care disipează automat căldura în funcție de luminozitatea iluminării de fundal. Sub „auto”, dacă luminozitatea de fundal este mai mare de 80, ventilatorul se va aprinde automat.


3G-SDI și 4K HDMI Loop-out

LUT6S are intrari și loop-out 3G-SDI, 4K HDMI, ceea ce îi permite să afișeze nu numai semnale în direct, ci și să le trimită la alte monitoare simultan. Este capacitatea de a afișa imagini live pe mai multe ecrane simultan, păstrând în același timp calitatea video originală.

Conectare la emițătorul wireless

Transmite catre echipa de filmare care monitorizeaza în același timp. Mai flexibil pentru tranziția dintre scene fără efort pentru filmarea în aer liber.

Conectare la Monitorul Director

Afișeaza imagini live pe mai multe ecrane simultan.


Alimentați-vă camera DSLR sau Mirrorless

LUT6S este monitorul on-camera ideal pentru camerele DSLR și mirrorless, deoarece LUT6S asigură o ieșire auxiliară, permițând videografilor să își alimenteze camerele foto. Cu un cablu de adaptor (opțional), LUT6S extinde timpul de funcționare al camerei, oferind în același timp un afișaj mai utilizabil.


Atasare pe camera, gimbal-uri, sau agatare oriunde

Punctele de montare de dimensiuni standard facilitează montarea și sunt compatibile cu echipamentele de montaj ale terților. Există 2 puncte de montare amplasate în partea de jos și dreapta. Folosind orificiul inferior de 1/4 inch, îl puteți atașa în siguranță la partea de sus a camerei dvs. ca și viewfinder! Gaura de 1/4 inch din partea dreaptă poate fi montată pe alte echipamente cu braț magic, suport etc., pentru ca întregul echipaj să monitorizeze ecranul.


Montaj convenabil - braț înclinat

Fiecare monitor LUT6S va fi livrat cu un braț Tilt cu montura cold shoe. Operatorii vor avea un mod sigur de a-și poziționa monitorul, menținând în același timp un profil scăzut.

• Permite monitorului F6 PLUS să se rotească 360 de grade pentru confortul vizualizării

• Montare sigură și ușoară pe patina sau filet 1/4"-20

• Include un suport shoe mount pentru accesorii precum microfon, lumină LED sau receptor wireless etc.

• Există două mici puncte pe brațul înclinat, care sunt aliniate cu monitorul pentru instalare, conexiunea este mai stabilă, trebuie doar să apucați monitorul pentru a roti fără a slăbi șuruburile.


Mod flexibil de alimentare

În partea din spate a monitorului există un slot pentru baterii, care poate fi instalat cu baterii standard din seria L Sony pentru a oferi o energie de lungă durată pentru ecranul luminos! O sursă de alimentare universală de 12V 3A este inclusă pentru studio sau pentru utilizare în locație.

● Baterie Sony compatibilă: F970 F960 F950 F930 F770 F750 F730 F570 F550 F530 QM91D QM91 QM90D QM90 QM71D QM71 QM70D QM70 QM51D QM51 FM71 FM70.

Monitorul LUT6S are luminozitatea foarte mare - 2600nit, deci consumul de energie este mai mare decât la monitoarele cu luminozitate normală, astfel incat vă recomandăm să utilizați bateria Sony F970 (sau compatibila) pentru a alimenta acest monitor. Folosind la bateria F970 (7.4V 6600mah), monitorul poate funcționa aproximativ 3 ore. Notă: specificațiile diferite ale bateriilor au capacități diferite. Timpul de lucru pentru monitor va fi diferit.


Nota: Cand doriti sa inchideti monitorul, trebuie sa o faceti din buton, nu trageti direct cablul de alimentare din el!


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, feelworld.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhpohotovideo.com.DISPLAY
Model LUT6S
Ecran 6" IPS
Rezolutie 1920 x 1080 pixeli
Pixel pitch 0.069 mm x 0.069 mm
Aspect Ratio 16:9
Luminozitate 2600 cd/m²
Contrast ratio 1000:1
Backlight LED
Unghi vizualizare 80°/80° (L/R); 80°/80° (U/D)
INTRARI / IESIRI
Intrari 1 x HDMI; 1 x 3G-SDI
Iesiri 1 x HDMI; 1 x 3G-SDI; 1 x DC
Audio Casti stereo
FORMATE SUPORTATE
Formate intrare / iesire HDMI 480i/576i/480p/576p
1080i (60/59.94/50)
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
3840 x 2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz)
4096×2160p (30/29.97/25/24/23.98)
Formate intrare SDI 720p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
1080i(60/59.94/50)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
2048x1080i (60/59.94/50)
2048x1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
Formate iesire SDI 720p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
1080i(60/59.94/50)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
GENERAL
Tensiunea de intrare DC 7 - 24V
Consum de putere ≤ 16 W
Temperatura de lucru Intre -20° C si 50° C
Temperatura de depozitare Intre -30° C si 60° C
Filet 2 x 1/4"-20 (partea inferioara si partea dreapta)
Dimensiuni 162 mm x 93.2 mm x 29 mm
Greutate 300 g

Monitor FeelWorld LUT6S; 1 x cablu Mini/Micro HDMI to HDMI; 1 x Tilt Arm; 1 x manual de operare; Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie