Kinefinity KineMON 5inch Full-HD Monitor1 Monitoare Productie / Post Productie

Kinefinity KineMON 5inch Full-HD Monitor

KF-TER-MON

(0)

Kinefinity

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 495 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,376 Lei
2,827 Lei

Kinefinity KineMON 5inch Full-HD Monitor este primul monitor de teren realizat de Kinefinity dedicat camerelor TERRA, dar compatibil si cu MAVO si MAVO LF. Dispune de full-HD 1080p cu 16M culori. Un singur cablu Kine Video Cord este necesar pentru alimentarea cu energie a monitorului si pentru semnalul video de la TERRA. KineMON-5L este usor de montat ferm pe corpul camerei, folosind accesorii adecvate, in functie de nevoi diferite.

Conexiunea a fost simplificata cat mai mult posibil pentru a reduce problemele potentiale cauzate de o sursa de alimentare instabila, de un cablu necorespunzator sau de o instalatie necorespunzatoare. KineMON are o singura priza MOCO cu 14 pini atat pentru semnalele de alimentare, cat si pentru semnalele video, ceea ce elimina necesitatea unei alimentari separate. Folosind un cablu video Kine care leaga TERRA si KineMON, camera porneste automat monitorul. KineMON are o gaura filetata standard cu 1/4" si doua gauri pentru a se fixa cu fermitate pe camera, in timp ce majoritatea altor monitoare au doar o gaura filetata de 1/4". Folosind accesorii adecvate, KineMON indeplineste diferitele nevoi in scenariile tipice:

  • Suportul rotativ KineMON (KineMON Swivel Mount): Permite montarea monitorului direct in fata corpului camerei sau a placii superioare TERRA;
  • KineMON Coldshoe Mount: Permite montarea monitorului direct in orice locatie cu o priza coldshoe. Exista doua prize coldshoe - la partea frontala si la capatul manerului superior de lemn TERRA;
  • TERRA EVF Mount for Shoulder Pack: TERRA EVF Mount are stifturi concepute pentru a fixa pintenii pe EVF Mount. Aceasta este pentru fotografiere cu pachetul de umar sau manerul superior.
  • Simplificarea interfetei si pintenii asigura cel mai inalt grad de libertate, reducand in acelasi timp posibilitatea unei functionari defectuoase.

Carcasa este facuta din metal pentru o mai buna disipare a caldurii. Mai important, acest lucru creste durabilitatea in comparatie cu alte monitoare din plastic si arata o performanta mai buna in conditii dure de filmare. Cu exceptia laturii cablului, marginile monitorului sunt ultra-inguste, avand mai putin spatiu in jurul ecranului. De asemenea, puteti adauga un parasolar KineMON de 5 inci pentru a facilita fotografierea in conditii de lumina puternica. In acelasi timp, greutatea este de numai 260 g, cablul dedicat video Kine (30 cm) este de 60 g, suportul pivotant este de 40 g, iar montura coldshoe este de 50 g, ceea ce nu cauzeaza prea multa presiune asupra camerei.

Ca monitor pentru camerele cinematografice, specificatiile panoului LCD sunt superioare: 16M culori (adancime RGB de 24 de biti), rezolutie fizica 1920 x 1080, raport de contrast 1000:1, unghi de vizionare complet, luminozitate 500nit si luminozitate LED.

Pentru a arata designul concis, exista doar butoane de functii esentiale, printre care se numara Peaking Focus, False Color, Clip Guide, Backlight Adjustment si Power Switch pe KineMON. Deoarece alti parametri au fost optimizati pentru a se potrivi cu TERRA inainte de livrare, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati cablul video Kine la TERRA.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, kinefinity.com.GENERAL
Ecran 5 inch
Rezolutie 1920 x 1080
Numar culori 16 milioane (adancime RGB de 24 de biti)
Raport de contrast 1000:1
Luminozitate 500 cd/m²
Unghi vizualizare 85°/85°(stanga/dreapta) 85°/85°(sus/jos)
Backlight LED
Butoane functii Peaking Focus, False Colour, Clip Guide, Backlight Adjustment si Power Switch
Greutate 260 g

KineMON; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie