Consultanţă telefonică: 0752 110 439; 0756 111 945; 0756 111 946; 0756 111 947; 0745 414 956; 0752 111 704; 021-3205652; 021-3205655; Marketing & Detalii Tehnice: 0752 123 001

Despre noi.

West Buy a fost fondată la inceputul anilor 2000 în București, România. 
De la început, am avut o viziune clară și ambițioasă de a fi lideri în furnizarea de soluții și echipamente video de înaltă calitate pentru clienți din România dar și alte țări din Europa la cel mai avantajos pret posibil . 

Mereu am fost in TOP-ul companiilor pentru furnizarea de echipamente dedicate productiilor de Videografie , Televiziune sau Film .
Compania noastră a crescut constant și s-a dezvoltat în ultimii ani, extinzându-și portofoliul de produse și servicii,  angajând oameni talentați și construind relații puternice cu clienții noștri.


Portofoliul de produse și servicii
Pasionați de tehnologie, rămânem la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din industrie, pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri. West Buy oferă o gamă largă de produse și servicii pentru Televiziune, Radio, FILM, Corporate AV și IT&C.


In prezent oferim spre comercializare echipamente video profesionale cat si periferice dedicate industriei de Broadcast, Film si Televiziune. 
Echipa noastra poate raspunde nevoilor atat in sistem Business to Consumer cat si Business to Business in tari ca: 
Romania, Republica Moldova, Ukraina, Bulgaria, Polonia, Grecia, Cipru, Lituania, Italia, Olanda , Germania , Turcia, Emiratele Arabe, Singapore , Hong Kong ,China , India ,  USA , oferind relatii comerciale cu parteneri dedicati din aceste tari (si nu numai).


Compania West Buy reprezinta oficial peste 80 de branduri cunoscute in mediul profesional dedicat industriei de broadcasting.

Suntem Importatori in Romania si Distribuitori oficiali pentru: 
Panasonic Connect, Panasonic Broadcast, Panasonic Consumer, Blackmagic & Blackmagic High-End Camera Specialist Partner Network, Nanlite & Nanlux Romania,  Sennheiser, Accsoon ,Atomos ,  CVW , Rode, Roland, Azden, Atomos, Zhiyun-Tech , SmallRig ,DJI , DigitalFoto , Feelworld , HeroView , Aputure ,  YC Onion ,Eartec , Arri, Benro, Miliboo ,Tenba , Sachtler,  Digital Power, Digitex, PTZOptics , AVMatrix, RGBLink,  si alte multe branduri care ofera produse profesionale.Calitate și procese

Suntem alaturi de Comunitatea Videografilor din România de peste 20 de ani.
Compania West Buy a fost printre primele firme care a oferit un showroom fizic clientilor din România.
Astazi oferim suport tehnic pentru produsele și serviciile noastre, inclusiv întreținere și reparații, actualizări de software și suport la distanță.
Toate serviciile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. 
Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege cerințele lor și pentru a oferi soluții care să îndeplinească obiectivele lor de business.


In afara produselor uzuale din stoc, putem aduce la comanda, aproape orice produs din aria Broadcast, Film, Tv. 
Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati la westbuy1@gmail.com
Asa cum v-am obisnuit, va oferim cel mai bun pret din România si de multe ori cel mai bun pret din E.U. , pentru produsele pe care le avem in portofoliu.


Spre deosebire de alte companii, va oferim gratuit in cadrul proiectelor si procedurii de achizitie/vanzare, consiliere tehnica, configurare si implementare.
Avem implementat si sistemul de Achizitii Publice SEAP/SICAP prin care institutiile de Stat pot efectua achizitii sau licitatii.


Suntem mândri de abordarea noastră personalizată și flexibilă. Noi înțelegem că afacerile sunt diferite și că fiecare afacere are nevoi unice. 
De aceea, lucrăm îndeaproape cu fiecare client pentru a înțelege nevoile și obiectivele specifice și pentru a oferi soluții personalizate care să răspundă acestor nevoi.


Va multumim, 
Echipa West Buy.