Atomos Shogun 7 HDR Pro Monitor/Recorder/Switcher1

Atomos Shogun 7 HDR Pro Monitor/Recorder/Switcher

ATOMSHG701

(1)

ATOMOS

Stoc epuizat

Pret vechi: 1216 €
Pret Euro (Pret fara tva): 1,032 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,954 Lei
5,895 Lei
   SALE

Monitorizati, inregistrati si comutati in locatia de filmare cu Shogun 7 1920 x 1280 de la Atomos. Acest monitor versatil de inregistrare on-camera ofera pana la inregistrarea bruta DCI 4K, intrari / iesiri HDMI si 12/6/3G-SDI si inregistrarea ISO a pana la patru fluxuri de camere HD-SDI. Scoateti continutul pentru vizualizarea de regizor sau client in Dolby Vision HDR utilizand platforma Shogun 7, AtomOS10 si un afisaj compatibil.

Acest monitor suporta rezolutii pana la DCI 4K (4096 x 2160) la 60p si pana la 2K la 240p pentru efecte de slow-motion. Inregistrati pe SSD-urile de 2.5" folosind Apple ProRes Raw, ProRes, CinemaDMG (pana la 30p) si codecurile Avid DNxHD. Inregistrati toata actiunea evenimentului dvs. cu monitorizarea live multicamera, inregistrarea si comutarea intre program si pana la patru fluxuri de camera SDI 1080p60 SDI.

Panoul Shogun 7 pe 10 biti (8 + 2 FRC) are o luminozitate de fundal cu 360 de zone, stralucire de 1500 cd/m² si un raport de contrast de 1.000.000: 1. Afisajul nativ AtomHDR (log) va permite sa monitorizati cu mai multa precizie inregistrarile gamma log, fara a fi nevoie sa vizualizati imagini plate, spalacite sau sa folositi un LUT pentru a comprima gama dinamica si spatiul de culoare. Pre-setarile incorporate traduc cu precizie formatele de jurnal populare din camerele ARRI, Canon, Fujifilm, JVC, Nikon, Panasonic, RED si Sony.

Salvati timpul de editare marcand inregistrarile direct pe fisierele Final Cut Pro x, Adobe Premiere sau Avid Media Composer (pot fi necesare module de conectare terta parte pentru etichetare).

Shogun 7 se alimenteaza cu doua baterii Sony NP-F; placile cu acumulator dual accepta schimbarea la cald, permitand astfel o durata de functionare neintrerupta. Pentru inregistrarea audio, monitorul accepta intrari XLR echilibrate cu alimentare phantom + 48V printr-un cablu separat de separare audio disponibil. Functiile Shogun 7 suplimentare includ intrarea genlock, conversia incrucisata SDI / HDMI si o varietate de analize pe ecran, de incadrare, asistenta pentru focalizare si alte instrumente de afisare. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, atomos.com. Pentru recenzii ale utilizatorilor din intreaga lume, accesati bhphotovideo.com.Atomos Shogun 7; Master Caddy II; Alimentare AX (12V, 3A); Garantie limitata 1 an

Produse din aceeasi categorie