FLOWPOD ( VZ-FP ) Stabilizer with Monopod for Video / DSLR (0,5Kg -4.1Kg) 1 SISTEME DE STABILIZARE MECANICE Handheld

FLOWPOD (VZ-FP) Stabilizer with Monopod for Video / DSLR (0.5 Kg - 4.1 Kg)

VZ-FP

(0)

VariZoom

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 245 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,176 Lei
1,399 Lei

FlowPod de la VariZoom este stabilizatorul pentru camere video si foto H DSLR cu abilitati de filmare, cu cele mai multe avantaje vis-a-vis de concurenta. De ce? Pentru ca este singurul stabilizator handheld ce ofera 3 moduri de lucru intr-unul singur si poate fi pe rand: stabilizator normal, monopod, stabilizator low mode (pentru filmarile de jos). Translatia de la un mod la altul se face in citeva secunde! Si nu este totul. Datorita bazei foarte inguste si a profilului foarte zvelt, FlowPodul permite operarea in medii foarte inguste si aglomerate, ceea ce il face partenerul ideal al productiilor pentru evenimente si wedding, a videoclipurilor, publicitate. Indicat si pentru stabilizarea aparatelor foto clasice cit si a noilor aparate foto H DSLR cu inregistrare video de la Canon, Nikon si Panasonic. Sustine si echilibreaza camere video si aparate foto HDSLR) cu greutate cuprinsa intre 0.5 kg - 4.1 kg (mult peste concurenta) permitand practic folosirea lui la toata gama de videocamere (si aparate foto DSLR) din orice generatie. Polivalenta extraordinara este acompaniata si de un pret mic, aprox 1/2 din pretul concurentei (Merlin) la aceeasi calitate micrometrica Made in USA. Modelul de fata vine in configuratia FlowPod cu placa balansare (VZ-FP) basic model. Pentru mai multe detalii, informatii, videoclipuri cu si despre acest produs pe site-ul producatorului la varizoom.com. Pentru REVIEWS UTILIZATORI click pe urmatorul link bhphotovideo.com. Made in USAPentru demo moduri filmare si utilizare FlowPod urmariti acest clip:

GENERAL
Material Aluminiu
Sarcina maxima sustinuta Intre 0.45 kg si 4.1 kg; *Pentru echilibrarea videocamerelor intre 2 kg si 4.1 kg este necesar un kit suplimentar de greutati VZ-FP1
Montura superioara Placuta X-Y
Inaltimea minima 79 cm cu monopied atasat; 56 cm fara monopied
Inaltimea maxima 157.5 cm cu monopiedul extins
Greutate 1.8 kg
Contragreutati Otel, 3 bucati x 136 grame

Flowpod in versiunea VZ-FP adica FlowPod cu placa balansaare ; 2 Ani garantie .

Geanta de transport VariZoom ; VZ-Belt centura pentru sustinere FlowPod sau orice model de monopied ; lowflow kit pentru filmarile de jos ; vesta cu brat Varizoom Dv Sportster ; vesta cu brat Varizoom Navigator ; vesta cu doua brate active Navigator XL ; greutati suplimentare VZ-FP1 pentru stabilizarea camerelor cu greutati intre 2Kg - 4.1Kg si a camerelor gen Canon XL1 ; vesta Active SP1BP pentru filmarile de la inaltime si folosirea ca hands free ; VZ-Belt holster ( centura ) ; telecomanda lanc Varizoom DV-Rock , Varizoom Steaalth , Manfrotto , eBenk , SignVideo , etc. Sistem quick release Varizoom , Manfrotto 577B sau Active . La comanda se poate aduce si un monopod mai inalt ( max 185 cm ) - doar cu precomanda - , in locul celui standard de 160 cm .

Produse din aceeasi categorie