DJI Force Pro Camera Movement Control System 1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL Gimbal Accesories

DJI Force Pro Camera Movement Control System

CP-ZM-00000078/01

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret vechi: 1250 €
Pret Euro (Pret fara tva): 987 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,738 Lei
5,638 Lei

DJI Force Pro este un controler compact, compatibil cu DJI Ronin 2 si Ronin-S, si cu anumite gimbaluri terte printr-o conexiune SBUS. Rotiti-l, inclinati-l, tineti-l in mana, montati-l pe ghidon, montati-l pe trepied, utilizati-l timp de pana la cinci ore pentru a va controla fara fir gimbalul de la o distanta de pana la 2.9 km. Functioneaza cu o intarziere de numai 10 ms la frecventele de 2.4 si 5.8 GHz, permitandu-va sa va aflati in sincronizare aproape in timp real cu gimbalul dumneavoastra. De asemenea, va permite sa ajustati de la distanta viteza in 3 axe. Ca alternativa la functionarea fara fir, Force Pro poate fi utilizata cu fir printr-un cablu optional cu lungimea de pana la 30 de metri.

Controlul preciziei
O latenta de 10 ms inseamna ca camera se misca in sincronizare cu DJI Force Pro in timp real. O busola incorporata si un IMU de inalta precizie functioneaza in tandem pentru a asigura controlul lin si pentru a impiedica devierea gimbalului in timp ce se deplaseaza sau stationeaza.

Transmisie stabila
DJI Force Pro dispune de un sistem de transmisie fara fir de 2.4 si 5.8 GHz, capabil sa livreze o distanta de control de pana la 2.9 km. De asemenea, accepta o conexiune prin fir pana la 30 de metri, utilizand un cablu optional, permitand functionarea fara interferente cu alte echipamente pe un platou de filmare.

Usor de folosit
Setarile gimbalului si ale camerei sunt ajustabile prin intermediul butoanelor si al ecranului incorporat al Force Pro. Puteti ajusta viteza fiecarei axe utilizand butoanele de ajustare.

Durata lunga de viata a bateriei
DJI Force Pro are o baterie de 4750 mAh incorporata, care ofera pana la 5 ore de functionare si este reincarcabila prin porturi USB-C sau CAN BUS.

Instalare flexibila
Pentru adaptabilitate maxima, DJI Force Pro vine cu un adaptor usor si poate fi montat convenabil pe monitoare, sisteme de transmisie video, controlere de mici dimensiuni, trepiede si multe altele.

Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.comUrmariti o scurta prezentare a acestui produs:

GENERAL
Compatibilitate DJI Ronin 2 si Ronin-S, plus alte gimbaluri terte cu conexiune SBUS
Transmisie 2.9 km fara fir, 30 m cu fir
Latenta 10 ms
Frecventa Frecventa dubla 2.4 si 5.8 GHz
Montura Filet de montare 1/4"-20
Voltaj 3.85 V
Consumul de energie 3 W
Baterie Acumulator incorporat, 4750 mAh / 18.21 Wh; durata de viata a bateriei de 5 ore, curent de incarcare 2 A, timp de incarcare de 2.5 ore
DC In 9-26 V
DC Out 5 V, 1 A
Temperatura de Operare De la -10° C pana la 55° C
Temperatura de incarcare De la 0° C pana la 45° C

1 x Force Pro; 2 x antene; 1 x adaptor; 1 x cablu USB-C; 2 x suruburi; 1 x ghid de utilizare; 1 x DJI Wireless Receiver; 1 x DJI Wireless Receiver Antenna; 1 x DJI Wireless Receiver to D-Bus Cable; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie