Zhiyun-Tech TransMount Focus and Zoom Combo Kit for CRANE 3 LAB / Crane 3S / Crane 3SE1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL Gimbal Accesories

Zhiyun-Tech TransMount Focus and Zoom Combo Kit for CRANE 3 LAB / Crane 3S / Crane 3SE

CMF03-CMF04 D

(0)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 139 €
Pret Lei (Pret fara tva): 667 Lei
794 Lei

Zhiyun-Tech TransMount Focus & Zoom Servo Combo Kit este format din TransMount Servo Zoom/Focus Controller (MAX) si TransMount Servo Focus Controller (LITE), la care se adauga 2suporturi de sprijin si 2tije de montare. Gimbalul Zhiyun Crane 3S / 3SE suporta pana la doua motoare in acelasi timp. Impreuna, aceste doua motoare va permit sa controlati focalizarea si zoom-ul cu latenta zero. Motoarele se fixeaza pe partea inferioara a placii de baza a gimbalului, fara a fi nevoie de instrumente suplimentare, doar cu tijele si suruburile incluse.

TransMount MAX este suficient de puternic pentru a controla zoom-ul, in timp ce TransMount Lite cu o greutate mai mica este proiectat numai pentru controlul focalizarii. Weebill suporta insa un singur motor, astfel incat TransMount Max este recomandat ca singura solutie, deoarece poate fi folosit interschimbabil pentru ambele functii.

TransMount LITE este conceput special pentru controlul focalizarii. Pentru controlul zoomului, va rugam sa folositi TransMount Max, care are un motor mai puternic, capabil sa manipuleze ajustarile de zoom.

Dispunand de un design fara alte unelte, atat TransMount Max cat si TransMount Lite se ataseaza pe gimbal folosind doar suruburile de prindere incluse. Acesta poate fi controlat prin intermediul rotii de manevra sau al aplicatiei smartphone. Asigurati-l cu suportul de sustinere si cu tija de fixare furnizata cu ajutorul a doua suruburi si fixati acest ansamblu pe partea inferioara a placii de baza a gimbalului cu cel de-al treilea surub. Apoi, conectati servomotorul la gimbal cu ajutorul cablului USB furnizat si conectati aparatul foto la gimbal cu unul dintre cablurile de comanda ale camerei, cu care vine gimbalul. Conexiunea prin cablu USB ofera o transmisie a semnalului cu latenta zero.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Cum sa faceti upgrade de firmware:

TransMount Servo Zoom/Focus Controller (MAX): 
1 x inel mare pentru obiectiv;
1 x inel mic pentru obiectiv;
1 x cablu USB;
1 x suport de sprijin;
1 x tija de montare;
3 x suruburi de strangere.
TransMount Servo Focus

TransMount Servo Focus Controller (LITE):

1 x inel mare pentru obiectiv;
1 x inel mic pentru obiectiv;
1 x cablu USB;
1 x suport de sprijin;
1 x tija de montare;
3 x suruburi de strangere.

Garantie 12 luni

 

Produse din aceeasi categorie