DJI OM 4 Smartphone Gimbal (Osmo Mobile 4)1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

DJI OM 4 Smartphone Gimbal (Osmo Mobile 4)

CP-OS-00000108

(1)

DJI

Stoc epuizat

Pret vechi: 129 €
Pret Euro (Pret fara tva): 122 €
Pret Lei (Pret fara tva): 587 Lei
699 Lei
   SALE

DJI OM 4 este un stabilizator pliabil conceput pentru a completa smartphone-ul, permitandu-va sa incepeti inregistrarea imediat. Magnetic, ultra-compact si plin de caracteristici usor de utilizat, OM 4 este solutia suprema pentru a va impartasi povestea.

Clema magnetica pentru telefon

Clema magnetica pentru telefon este incredibil de subtire si ultrausoara, mentinand smartphone-ul in siguranta in timpul utilizarii.

Suport magnetic tip inel

Utilizati suportul magnetic tip inel pentru a fixa smartphone-ul pe OM 4, a tine telefonul in siguranta sau a-l folosi ca suport.

Caracteristici inteligente - Reimaginati-va ce este posibil

DJI OM 4 este dotat cu caracteristici unice care asigura un continut cu adevarat magnetic.

ActiveTrack 3.0 - ActiveTrack 3.0 face ca urmarirea subiectilor sa para ceva super usor. Aceasta versiune recunoaste adultii, copiii si animalele de companie cu o precizie mai mare si puteti chiar sa reglati compozitia imaginii cu joystick-ul.

StoryMode - Nu sunteti sigur cum sa filmati sau sa editati? Incercati sabloanele creative dintr-o singura apasare ale modului Story pentru a ramane in moment in timp ce surprindeti imagini fascinante.

Zoom dinamic - Incercati uimitorul „efect Hitchcock”, o filmare creativa cu zoom care ofera o senzatie hollywoodiana cu un efort minim. Algoritmii avansati stiu ce sa faca, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa apesi si sa mergi.

CloneMe Pano – Ti-ai dorit vreodata sa fii in mai multe locuri in acelasi timp? Iata sansa ta. Functia CloneMe creeaza o panorama epica din mai multe fotografii, cu pauze, astfel incat sa puteti ajunge la urmatorul cadru si sa va puneti in pozitie de poza.

Controlul gesturilor - Fie ca faceti un selfie sau o fotografie de grup, mainile libere sunt calea de urmat. Controleaza de la distanta OM 4 doar printr-un gest. A face o fotografie sau a porni o filmare nu a fost niciodata atat de convenabil.

Timp pentru Timelapse - Faceti fiecare secunda sa conteze! Accelerati miscarea norilor albi pufosi care plutesc pe un cer deschis sau condensati o calatorie lunga in cateva secunde. Impresionati-va prietenii cu videoclipuri captivante si compacte.

Super stabil

Nu mai postati niciodata un videoclip tremurat. Chiar si cu un obiectiv extern adaugat, motorul puternic al DJI OM 4 va mentine smartphone-ul fixat si videoclipul dvs. lin.

Compatibilitate convenabila

OM 4 controleaza direct declansatorul majoritatii camerelor pentru smartphone si a fost, de asemenea, special optimizat pentru anumite marci.

Control imbunatatit

Conceput pentru Eficienta - DJI OM 4 simplifica fiecare situatie, creand cea mai eficienta experienta de filmare posibila.

DJI Mimo

Aplicatia DJI Mimo are un editor video care va permite sa compuneti capodopere din mers. Tutorialele incorporate ofera indrumari, astfel incat sa va puteti concentra asupra crearii.

Timpul de functionare al bateriei incorporate este de aproximativ 15 ore si este nevoie de aproximativ 2.5 ore pentru a incarca folosind cablul USB Type-C inclus. Pe partea din spate a manerului exista o alimentare USB tip-A pentru a incarca telefonul sau alte accesorii in timpul functionarii gimbalului. Partea inferioara a manerului gimbal prezinta un filet de montare de 1/4"-20 pentru a monta gimbalul pe un trepied sau alt accesoriu. Un saculet de depozitare si o curea ce se prinde la incheietura mainii sunt de asemenea incluse cu gimbalul si pachetul include, de asemenea, un mini trepied. O lista completa cu telefoanele compatibile gasiti aici. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe linkul bhphotovideo.com.Tutorial si unboxing:

O scurta prezentare a acestui produs:

GENERAL
Dimensiuni Pliat: 276 mm x 119.6 mm x 103.6 mm
Deschis: 163 mm x 99.5 mm x 46.5 mm
Greutate Gimbal: 390 g
Magnetic Phone Clamp: 32.6 g
Magnetic Ring Holder: 11.4 g
Greutate telefon compatibil 230 ± 60 g
Grosime telefon compatibil 6.9 mm - 10 mm
Latime telefon compatibil 67 mm - 84 mm
BATERIE
Model 18650 Li-ion
Capacitate 2450 mAh
Energie 17.64 W
Tensiune 7.2 V
Temperatura de incarcare 5 - 40 °C
Temperatura de functionare 0 - 40 °C
Timp de functionare 15 ore (in conditii ideale, cu gimbal echilibrat)
Timp de incarcare 2.5 ore (cu incarcator de 10W)
Port incarcare gimbal USB-C
Port incarcare dispozitiv extern USB-A
Montare universala Filet 1/4"
GIMBAL
Consum 1.2 W (in conditii ideale, cu gimbal echilibrat)
Gama mecanica Pan: De la -161.2° la 171.95°
Roll: De la -136.7° la 198°
Tilt: De la -106.54° la 235.5°
Viteza maxima de control 120°/s
ALTELE
Aplicatie mobila DJI Mimo
Wireless Bluetooth Low Energy 5.0
Trepied Dimensiuni: Latime: 138 mm / Diametru: 32 mm
Greutate: 72 g

DJI OM 4 Smartphone Gimbal; Suport magnetic tip inel; Clema magnetica; Mini trepied-maner; Cablu de incarcare USB tip-C la USB tip-A; Curea pentru incheietura mainii; Saculet de depozitare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie