DJI OM 5 Smartphone Gimbal (Sunset White)1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

DJI OM 5 Smartphone Gimbal (Sunset White)

CP.OS.00000160

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 139 €
Pret Lei (Pret fara tva): 667 Lei
794 Lei

DJI OM 5 este un stabilizator pliabil portabil care vă permite să înregistrați videoclipuri profesionale pe telefon. Stabilizatorul este proiectat astfel încât toate elementele și funcțiile să fie ușor de operat și de manipulat. DJI OM 5 este plin de funcții excelente, cum ar fi Slow motion, ActiveTrack 4.0, CloneMe Pano, Timelapse, DynamicZoom, Story Mode, ShotGuides, precum și funcții de control al gesturilor. La aceasta se adaugă o stabilizare avansată, cu ajutorul căreia veți obține videoclipuri frumos stabile și netede, care vă vor uimi nu numai pe voi, ci și pe prietenii sau spectatorii dvs. Comparativ cu versiunea anterioară, stabilizatorul are un mâner de extensie încorporat cu o lungime de 215 mm.

Mâner extins

Probabil că cea mai vizibilă schimbare, cel puțin la prima vedere, a avut loc în designul în sine. DJI OM 5 se potrivește acum mai bine în mână, este încă perfect compact cu un corp pliabil și este chiar acum echipat cu o tijă telescopică care vă permite să profitați de o nouă dimensiune a fotografiilor. Selfie, vedere superioară, plafon mai adânc - pe scurt, mai multe opțiuni de joc.

Aplicația DJI Mimo

Aplicația vă va ajuta să obțineți experiența maximă de fotografiere. DJI Mimo are un editor video care vă permite să creați capodopere din mers. În plus față de tot ce există în aplicație, veți găsi și tutoriale care susțin creativitatea videoclipurilor dvs.

Montare ușoară a telefonului

La fel ca generația anterioară, OM 5 se bazează pe fixarea magnetică a telefonului pe cardan. Mecanismul dovedit este cel mai rapid mod de a începe filmarea și de a capta momente spontane și neașteptate înainte ca acestea să fugă de tine. Pur și simplu atașați clema magnetică la telefon și apoi atașați-o oricând la OM 5. Și nu vă faceți griji, forța magnetică va prinde telefonul și nu îl va lăsa să plece.

Stabilizare perfectă

Stabilizarea pe trei axe înseamnă că un motor electric puternic funcționează în fiecare articulație, care cooperează cu celelalte și, împreună, compensează denivelările, echilibrează împiedicarea sau pur și simplu stabilizează mișcările camerei. De asemenea, echilibrează greutatea smartphone-urilor mai grele sau a fotografiilor dinamice și agile. Rezultatul este o imagine perfect stabilă în urma mișcărilor tale.

Mod personalizat

Modurile de fotografiere în sine au suferit o transformare semnificativă și un nou plus. Modul complet nou se concentrează pe utilizatorii amatori, cărora le poate sfătui idei și sfaturi noi, au fost actualizate și moduri cunoscute, iar popularul ActiveTrack a primit și o nouă versiune.

ShotGuides - Un mod nou, care recunoaște automat scenele filmate și este capabil să ofere utilizatorilor sugestii utile, sfaturi și chiar șabloane, de la începutul filmării până la post-producția videoclipului.

Active Track 4.0 - Mod complet reproiectat și cel mai utilizat mod de urmărire a oamenilor și animalelor în funcție de mișcarea lor. Funcționează și în modul selfie. Concentrați-vă mai mult pe prezență, OM 5 poate face restul.

DynamicZoom - Un efect foarte elegant, care folosește zoomul și oferă imaginii tale senzația unui adevărat bici american.

CloneMe Pano - Această caracteristică creează o imagine panoramică cu pauze în puncte individuale, astfel încât să puteți fi „clonat” în mai multe locuri în fotografierea finală.

Controlul gesturilor - O funcție hands-free convenabilă care vă permite să faceți selfie sau fotografii de grup cu gesturi simple.

Time Lapse - Cu două moduri time lapse (Timelapse și Hyperlapse), vă puteți bucura de mișcarea cerului de noapte, a răsăritului și a altor momente într-un clip scurt.

O lista cu telefoanele compatibile gasiti aici.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe linkul bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Model Stabilizator manual DJI OM 5 - Sunset White
Culoare Alb
Consum de energie 1,2 W (în repaus și echilibrat)
Interval mecanic Pan: -161,12° până la 172,08°
Roll: -127,05° până la 208,95°
Tilt: -101,46° până la 229,54°
Viteza maxima de control 120°/s
Sarcina maxima sustinuta 230 g ± 60 g
Telefoane compatibile Telefoane cu o lățime de 67-84 mm și o grosime de 6,9-10 mm
Mod wireless Bluetooth Low Energy 5.0
Puterea de transmisie (EIRP) ≤ 4 dbm
Frecvența de funcționare 2.4 - 2.4835 GHz
Baterie Li-Ion 1000 mAh
Durata de viață a bateriei 384 min
Timp de încărcare 90 min
Aplicatie DJI Mimo
Dimensiuni 264,5 x 111,1 x 92,3 mm (desfăcut) / 174,7 x 74,6 x 37 mm (pliat)
Greutate 292 g (gimbal) 34 g (clemă magnetică)

1 x DJI OM 5 Alb; 1 x Clema magnetica pentru telefon; 1 x Maner/Trepied; 1 x Cablu de alimentare; 1 x Saculet de transport; 1 x Banda de mana; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie