DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer < 2KG Payload STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer < 2KG Payload

CP.RN.00000040.01

(0)

DJI

Info stoc

Pret vechi: 260 €
Pret Euro (Pret fara tva): 220 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,056 Lei
1,257 Lei

DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer aduce multe imbunatatiri fata de predecesorul sau Ronin-S, cu acest gimbal mai mic si mai usor, cu trei axe, stabilizat pe 3 axe, pentru camere mici mirrorless sub 2 kg. Cu toate ca Ronin-SC este mai mic, acesta imbina o abundenta de caracteristici, imbunatatiri ale designului si tehnologie in forma sa compacta. Gimbalul dispune de stabilizare, control pan, tilt si roll, precum si panoramarea continua 360° pentru a crea cadre de miscare 3D/360°.

Pe cont propriu, gimbalul cantareste doar 1.1 kg, deci este ultra-portabil si faciliteaza mentinerea lui cu o camera montata pentru perioade mai indelungate de timp. Dispune de doua moduri de blocare pentru echilibrarea camerei si pentru stocare. Placa de quick release usureaza reechilibrarea camerei dvs. dupa ce va mutati intr-o locatie noua - echilibrati camera foto in pozitia de blocare in echilibru, dati jos camera cu placuta, puneti gimbalul in modul de stocare si calatoriti, scoateti gimbalul si remontati camera, deblocati si rasturnati gimbalul si gata, camera dvs. va fi in continuare echilibrata.

Ronin-SC dispune de un buton de inregistrare si de un joystick pentru controlul precis al gimbalului, precum si de un buton de declansare frontala, pentru a-l aduce inapoi pozitia initiala. Exista, de asemenea, un buton M pe care il puteti apasa si mentine pentru a intra in modul Sport Mode, care ofera raspuns rapid de urmarire la inregistrarea secventelor de actiune. Folosind aplicatia Android sau iOS prin Bluetooth 5.0, Active Track 3.0 a fost actualizata pentru a ajuta utilizatorii sa urmareasca un subiect cu gimbalul fara a fi nevoie de nici un control. O alta functie utila este DJ Force Mobile, care va permite sa controlati miscarea gimbalului atunci cand este montat pe o platforma sau un trepied folosind giroscopul smartphone-ului dvs., permitandu-va sa efectuati miscari mai precise ale gimbalului folosind propria voastra miscare naturala. Alte caracteristici incorporate includ modurile time-lapse si motion-lapse.

Ronin-SC este alimentat de o baterie reincarcabila 18650 LiPo de 2450 mAh, incorporata in maner, care dureaza pana la 11 ore cu o singura incarcare. Acesta este incarcat printr-un port USB de tip C si poate oferi de asemenea controlul camerei, cum ar fi run/stop sau focus pulling utilizand unul dintre cablurile multiport USB incluse conectate la o camera compatibila. Exista, de asemenea, filete de montare de 1/4"-20 si 3/8"-16 pe maner pentru a adauga accesorii cum ar fi suportul pentru smartphone inclus.

De asemenea, Ronin-SC include un maner extins/trepied, un inaltator de camera, un suport pentru obiective, un capac port, o cheie Allen, o placa quick release cu un surub de montare de 1/4", un surub M4, un cablu de control multicamera USB, un cablu de control multicamera USB de tip C, un cablu de incarcare USB de tip C, un adaptor USB de tip C la micro-USB si o carcasa de depozitare.

Puteti verifica o lista cu toate camerele si obiectivele compatibile AICI.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Recenzii utiliatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui gimbal:

Urmariti un review al lui Philip Bloom:

Un review de la Atola Visuals:

PERFORMANTA DE LUCRU
Sarcina maxima sustinuta ≤ 2.0 kg
Gama vibratiei unghiulare ± 0.02°
Viteza maxima de rotatie controlata Controlul axei Pan: 180°/s
Controlul axei Tilt: 180°/s
Controlul axei Roll: 180°/s
Raza mecanica a punctului final Controlul axei Pan: 360° rotatie continua
Controlul axei Tilt: -95° pana la +220°
Controlul axei Roll: -202.5° pana la + 112.5°
Gama de rotatie controlata Controlul axei Pan: 360° rotatie continua
Controlul axei Tilt: -90° pana la 145°
Controlul axei Roll: ± 30 °
PERIFERIC
Conexiuni Accesorii Orificiu de montare 1/4, orificiu de montare 3/8, port de control camera, port accesorii, port USB-C, port RSA
Baterie inteligenta Model: RB2-2450mAh-7.2V
Tip: 18650 LiPo
Capacitate: 2450 mAh
Putere: 17,64 Wh
Durata maxima de viata a bateriei: 11 h
Timp de incarcare: 2,5 ore (5 V / 2 A)
Temperatura de încarcare: 5° C la 40° C
Conexiuni Bluetooth 5.0; USB-C
Cerinte software pentru asistenta mobila iOS 9 sau mai recent; Android 5.0 sau mai recent
CARACTERISTICI MECANICE șI ELECTRICE
Curent de lucru Curent static 0,2 A
Frecventa de lucru 2.400 GHz pana la 2.4835 GHz
Transmisie ≤ 8 dBm
Temperatura de operare De la -20° C pana la 45° C
Dimensiuni Pliat: 220 mm × 200 mm × 75 mm
Desfacut: 370 mm × 165 mm × 150 mm
Greutate Gimbal: Aprox. 830 g
BG18 Grip: Aprox. 258 g
Trepied: Aprox. 160 g

Stabilizator DJI Ronin-SC, un maner extins/trepied, un inaltator de camera, un suport pentru obiective, un capac port, o cheie Allen, o placa quick release cu un surub de montare de 1/4", un surub M4, un cablu de control multicamera USB, un cablu de control multicamera USB de tip C, un cablu de incarcare USB de tip C, un adaptor USB de tip C la micro-USB si o carcasa de depozitare. Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie