DJI RS 2 (RS2) Gimbal Stabilizer1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

DJI RS 2 (RS2) Gimbal Stabilizer

CP-RN-00000093

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 621 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,981 Lei
3,547 Lei

DJI RS 2 (RS2) este o reproiectare a gimbalului Ronin-S cu o sarcină utilă de până la 4.5 kg. Este cu aproximativ 25% mai ușor și mai compact, datorită brațelor axului din fibră de carbon și a mânerului de prindere mai scurt cu un compartiment mai mic pentru baterie, dar cu acelasi timp de rulare de 12 ore. Motoarele sunt cu aproximativ 20% mai puternice și suportă camere precum Blackmagic Pocket 6K, Canon 1D X Mark III, Sony a7S III și ALEXA Mini LF. Vă rugăm să consultați cea mai recentă listă de compatibilitate a camerelor și obiectivelor de pe site-ul DJI, click aici.

RS 2 are, de asemenea, un ecran tactil LCD color de 1,4", care vă permite să accesați setările gimbalului, precum și caracteristici precum time-lapse și hyperlapse, care anterior erau accesibile numai prin intermediul aplicației mobile însoțitoare.

RS 2 folosește algoritmul de stabilizare DJI Titan pentru a oferi o stabilizare îmbunătățită cu o netezime sporită. În aplicațiile cu obiective zoom de până la 100 mm, o caracteristică încorporată numită SuperSmooth completează algoritmul prin compensarea micromișcărilor și creșterea cuplului pentru a realiza mișcarea fluidă (este necesar un suport opțional pentru obiectiv).

Există, de asemenea, două porturi RSA cu contacte electrice pentru accesorii dedicate și fiecare port are o montură NATO pentru atașarea rapidă a acestor accesorii opționale. Un port RSA este prevăzut în stânga și unul în partea dreaptă a gimbalului. Accesoriile acceptate includ o roată de focalizare, un mâner dublu cu prindere prin răsucire și un suport universal pentru atașarea eficientă a gimbalului la o mașină, o macara sau un slider.

Aplicația însoțitoare iOS / Android Ronin oferă multe funcții creative, pe lângă funcțiile standard de time-lapse și panoramă. Time Tunnel combină mișcarea de rulare cu hyperlapse pentru a „răsuci” spațiul și timpul. Track vă permite să creați o cale de mișcare repetabilă a camerei pentru un cadru strâns coregrafiat. Force Mobile face ca gimbalul să urmeze mișcările smartphone-ului. Force Mobile poate fi realizat și cu o reacție îmbunătățită atunci când utilizați sistemul de transmisie opțional DJI RavenEye 1080p. După cum s-a menționat, multe dintre aceste caracteristici pot fi accesate de pe ecranul tactil LCD al RS 2. Când utilizați sistemul opțional RavenEye, puteți afișa, de asemenea, o vizualizare live a subiecților dvs. pe ecranul tactil atunci când utilizați caracteristica ActiveTrack a RavenEye.

RS 2 folosește un sistem dublu de montare a camerei - Manfrotto plus Arca-Swiss, cu două plăci detașabile de eliberare rapidă (quick release). Pentru conținutul de pe rețelele sociale, gimbalul poate fi ajustat la apasarea unui buton pentru a vă poziționa camera în modul portret. Pentru a vă permite să vă echilibrați eficient camera, RS 2 are o blocare pe fiecare axă, astfel încât să puteți debloca și echilibra câte o axă la un moment dat. În plus, un buton de reglare fină vă permite să formați în continuare echilibrul optim pentru camera dvs.

Gimbalul funcționează până la 12 ore pe un compartiment de baterie care se fixează de mânerul de prindere inclus. Compartimentul de baterie poate fi ușor schimbat cu altul, vândut separat. Compartimentul este reîncărcabil printr-un port USB de tip C de pe mâner, iar mânerul poate fi complet îndepărtat de gimbal atunci când trebuie să reîncărcați bateria. Mânerul BG30 este compatibil cu protocoalele de încărcare PD și QC 2.0. DJI recomandă cu tărie utilizarea unui încărcător de 24 W, neinclus in pachet. Bateria acceptă încărcare rapidă de 24 W și poate fi reîncărcată complet în aproximativ 1,5 ore.

RS 2 vine cu o husă de transport rezistentă la stropire proiectată cu compartimente dedicate pentru diferitele părți ale gimbalului și accesoriile cheie. Un mini trepied este de asemenea inclus și se atașează la un filet de 1/4"-20 pe partea inferioară a mânerului de prindere pentru a funcționa ca un suport sau un mâner de extensie pentru manevrarea cu două mâini a gimbalului în anumite scenarii.

Notă: DJI recomandă utilizarea numai a plăcilor dedicate de eliberare rapidă (quick release) Ronin pentru montarea unei camere și a unui încărcător USB de 24 W pentru reîncărcarea bateriei incluse.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori pe linkul bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui gimbal:

GIMBAL
Numar axe 3 axe (pitch, roll, yaw)
Gama de rotatie Yaw (rotire): 360°
Pitch (Tilt): De la -112 la 214°
Roll: De la -95 la 240°
Viteza de Urmarire (Follow Speed) Pan: 360°/s
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s
Sarcina maxima sustinuta 4.5 kg
Compatibilitate Șurub de montare a camerei 1 x 1/4"-20 tată
GENERAL
Porturi 2 x RSA
3 x USB Type-C
Wireless Frecventa: Remote: 2.4 GHz (2.4 - 2.483)
Protocol: Bluetooth 5.0
Tip baterie 1 x Lithium-Ion Polymer
Capacitatea bateriei 1950 mAh / 30.3 Wh
Durata bateriei 12 ore
Tensiune 15.4 VDC
Temperatura de operare De la -20° C la 45° C
Material Aluminiu, fibra de carbon, plastic
Tip montura 1 x 1/4"-20 filet femela
1 x suport cold shoe
Dimensiuni 410 mm x 260 mm x 195 mm
Greutate 1.07 kg
1.177 kg (cu placuta de camera)
1.337 kg (cu handlebar)

1 x Stabilizator gimbal DJI RS2; 1 x Extended grip/trepied (metalic); 1 x cablu alimentare USB (40 cm); 1 x Maner grip BG30; DJI R Multi-Camera Control Cable (USB Type-C 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Sony Multi 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Micro-USB 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Mini-USB 30 cm); 1 x Briefcase handle; 2 x Quick-Release Plates; 1 x Lens-Fastening Strap; 1 x Carrying case; 1 x Camera riser; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie