DJI RS 3 (RS3) Gimbal Stabilizer1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

DJI RS 3 (RS3) Gimbal Stabilizer

CP.RN.00000216.01

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret vechi: 502 €
Pret Euro (Pret fara tva): 477 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,290 Lei
2,725 Lei

DJI RS 3 a fost reproiectat pentru a fi chiar mai ușor și mai elegant decât Ronin RSC 2 la doar 2,8 lb cu o sarcină utilă de până la 3 Kg. Acest gimbal mic este suficient de rezistent pentru a susține și stabiliza un Sony a7S III sau Canon R5 cu un obiectiv cu zoom de 24-70 mm atașat. Cu un afișaj OLED color mai mare, un nou buton de reglare fină și o stabilitate mai mare, RS 3 poate deveni o parte esențială a setului dvs. de cameră compactă.

Cu plăci cu eliberare rapidă cu două straturi, montarea unei camere pe RS 3 este rapidă și convenabilă. Nu este nevoie să reechilibrați stabilizatorul după înlocuirea unei baterii noi sau a unui card de memorie.

Când gimbalul este oprit, puteți apăsa și țineți apăsat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblochează în timp ce gimbalul se extinde automat, permițându-vă să începeți lucrul în doar două secunde. Apăsați butonul de pornire o dată, iar axele se blochează automat și intră în modul de repaus, făcând o mișcare sau stocare mult mai eficiente.

Prin implementarea Bluetooth Dual-Mode, RS 3 acceptă controlul declanșatorului fără fir, economisind timp și efort la fiecare utilizare. După împerecherea inițială prin Bluetooth, puteți controla înregistrarea video și foto prin simpla apăsare a butonului de înregistrare de pe stabilizator. Camerele împerecheate anterior se pot reconecta automat după prima utilizare, eliminând necesitatea unui cablu de control al camerei.

Cu un buton de reglare fin nou adăugat pe axa de înclinare, camera poate aluneca înainte sau înapoi cu ajustări de precizie milimetrică pentru a obține o echilibrare precisă mai ușor la schimbarea obiectivului.
Prin simpla glisare a noului comutator de mod, puteți alterna între modurile Pan follow, Pan și Tilt follow și FPV. Selecția modului FPV este, de asemenea, personalizabilă la 3D Roll 360, Portrait sau Custom, permițându-vă să vă ajustați echipamentul și să începeți cât mai repede posibil.
Rotirea cadranului frontal vă permite să controlați zoomul sau focalizarea. De asemenea, poate fi personalizat pentru a controla obturatorul, diafragma, ISO sau mișcările cardanului camerei, făcându-l extrem de convenabil pentru operarea cu o singură mână.

Îmbunătățit de un algoritm de stabilizare de ultimă generație, RS 3 oferă o stabilitate îmbunătățită cu 20% față de RSC 2, gestionând fără efort fotografiile cu unghi mic, scenariile de alergare sau comutarea între pozițiile înalte și joase.

Când modul SuperSmooth este activat, RS 3 mărește cuplul motorului pentru a îmbunătăți și mai mult stabilizarea, oferind imagini stabile chiar și în scenarii cu mișcare rapidă sau cu lentile focale echivalente cu 100 mm.

În comparație cu ecranul alb-negru al RSC 2, RS 3 este echipat cu un ecran tactil color OLED de 1,8 inchi, cu un afișaj cu 80% mai mare. De asemenea, acceptă majoritatea setărilor aplicației Ronin, oferind un control intuitiv și precis împreună cu interfața cu utilizatorul reproiectata.

RS 3 acceptă Ronin Image Transmitter (cunoscut anterior ca Ronin RavenEye Image Transmitter) pentru a transmite fluxuri live HD 1080p30 direct pe un dispozitiv mobil. Distanța maximă de transmisie este de 200 m, iar latența de transmisie de la capăt la capăt este de până la 60 ms. Un smartphone poate fi atașat și la portul NATO de pe RS 3 cu suportul pentru telefon pentru monitorizare wireless.

Reglați de la distanță expunerea camerei direct în aplicația Ronin sau controlați cardanul cu joystick-ul virtual pentru a obține o experiență integrată de monitorizare și control. Cu Ronin Image Transmitter, un smartphone poate fi folosit ca controler de mișcare pentru a controla de la distanță cardanul RS 3 pentru mișcări mai flexibile și mai dinamice ale camerei.

Noul mâner pentru baterie RS 3 are un design cu cartuș, ceea ce facilitează schimbarea bateriilor și este mai mic pentru stocare în comparație cu RSC 2. Poate fi încărcat chiar și separat de stabilizator. Noul mâner pentru baterie oferă o autonomie extinsă de până la 12 ore, suficientă pentru fotografierea continuă toată ziua. Acceptă încărcare rapidă PD de 18 W cu un timp de încărcare de doar 2,5 ore. Poate fi folosit chiar și în timpul încărcării pentru a menține RS 3 alimentat aproape la nesfârșit.

Camera reține toate funcțiile inteligente de mișcare, cum ar fi Dolly Zoom, Motionlapse, Track, Time Tunnel și Panorama.


Mai multe detalii pe pagina producatorului DJI.COM. Recenzii internationale pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a produsului:

DJI RS 3 Gimbal Stabilizer ; DJI BG21 Grip for RS 3 Gimbal ; USB Type-C Charging Cable (15.7") ; Lens Support ; Extended Grip/Tripod

Quick Release Plate (Arca-Type/Manfrotto) ; USB Type-C Multi-Control Cable (11.8") ; Screw Kit

Produse din aceeasi categorie