-20%
4156_products_img.png
  • 2908_product_img_img1.jpg
  • 2908_product_img_img2.jpg
  • 2908_product_img_img3.jpg
  • 4156_Camera monitor with Moza stabilizer.jpg

Moza Air Gimbal Stabilizer + Wireless Control KIT

84156

(2)

Moza

Stoc epuizat - In curand

Pret vechi: 628 €
Pret Euro (Pret fara tva): 497 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,386 Lei
2,839 Lei

Acest KIT contine stabilizatorul de imagine Moza Air Motorized Gimbal Stabilizer, unul dintre cele mai inteligente stabilizatoare de imagine si sisteme de control pentru camere DSLR si Mirrorless si Moza Wireless Thumb Remote Controller, o telecomanda wireless compatibila cu Moza Air dar si cu Moza AirCross, care se monteaza pe manerul dublu al gimbalului si care face posibil pentru camera ta sa fie controlata prin gesturi mimice, de la distanta.

Moza Air Motorized Gimbal Stabilizer este unul dintre cele mai inteligente stabilizatoare de imagine si sisteme de control pentru camere DSLR si Mirrorless. Acesta ajuta la stabilizarea imaginii oferind un aspect cinematografic. Moza Air este portabil si realizeaza stabilizarea in 3 axe, fiind conceput pentru a sustine toate camerele DSLR, astfel oferind o imagine stabila si profesionala.

Printre cele mai importante caracteristici enumeram: Suporta echipament in greutate de max 3.2kg; Putere nelimitata atat pentru gimbal cat si pentru camera datorita portului V DC extern; Placuta Universala Quick Release compatibla cu Manfrotto 501PL si Arca Swiss; Expuneri lungi Motion Timelapse, mult mai avansate fata de alte gimbal-uri, ce permit setarea duratei de declansare si intervalele de declansare; Mimic Motion Control cu ajutorul Thumb Controller: permite controlul miscarilor intr-o distanta de pana la 50m; Roll Axis follow mode: caracteristica unica cu ajutorul joystick; One Touch Auto-tuning pentru performante optime cu ajutorul aplicatiei (Andriod si IOS) si a Thumb Controller; Suprafata materialului este anodizata si tratata Anti-Scratch (anti zgarieturi); Accesorii multiple pentru diverse prinderi; Compacta si extrem de usoara: 1.1 kg.

Camere compatibile: Panasonic: Lumix GH5, Lumix GH5s, Lumix GH4, Lumix GH3; BlackmagicDesign : BMPCC, BMCC; Sony: a7S, a7SII, a7R, a7RII, A6000, A6300, a99; Canon: Rebel T6i, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 60D, 7D, 70D; Nikon: D800; Fujifilm: X-T2, X-T20, X-Pro2; Leica: M10

Functia Mimic Motion Control permite utilizarea lui MOZA Air prin gesturi mimice, cu ajutorul unei telecomenzi care se monteaza pe manerul dublu al gimbalului. In functie de miscarea mainii gimbalul va face cu usurinta Pan si Tilt. Aceasta telecomanda poate ajuta la folosirea camerei si gimbal-ului de catre doi operatori, pe o raza de 50 de metri.

Manerul (handfrip) detine trei baterii de litiu cu o capacitate de 2000mAh care pot dura pana la 12 ore.

Placuta de prindere este optionala in pachet si este compatibila cu Arca Swiss si Manfrotto 501PL. In acest fel o sa puteti scoate camera de pe gimbal si cu usurinta o sa o puteti atasa unui trepied sau monopied Manfrotto.

Time Lapse: Cadre incredibile si expuneri lungi/timelapse prin aplicatia Moza APP.

Auto Tunning: Prin introducerea celei mai noi tehnologii DeepRed de tip sensor responsive si un algoritm avansat de control, ofera auto-tunning-ul intr-un mod simplu, functie care impreuna cu un sistem de calcul propriu si eficient, permite aplicatiei MOZA APP sa gaseasca parametrii optimi bazandu-se pe greutatea totala a gimbalului, fara a mai fi necesara ajustarea manuala.

Wireless Control: Ofera control atat de pe maner cat si wireless cu ajutorul aplicatiei MOZA APP disponibila pentru IOS si Andriod.

Moduri multiple de operare: Puteti sa tineti bratul MOZA Air in doua moduri diferite: In pozitie verticala si inferioara.Permite trecerea rapida intre cele doua dispozitive portabile pentru videografie din diferite unghiuri. Sunt disponibile urmatoarele moduri: urmarirea ulterioara, urmarirea pitch-ului, intoarcerea in jos.

Dual Handle Mode: Modul de manevra duala pentru o pozitionare mai buna a mainilor. Maneta dubla inclusa face ca MOZA Air sa nu fie doar un singur brat si in acest fel Moza Air se poate adapta la scenariul dvs. specific de videografie cu doua dispozitive portabile.

Rotatie 360 de grade: Tehnologia inelului de alunecare utilizata in motoare permite gimbalului sa se roteasca 360 de grade pe axul de inclinare si rotire, impingand limitele miscarii camerei. Astfel, camera poate captura videoclipuri panoramice de 360 de grade dintr-o perspectiva cu unghi larg.

Mai multe detalii si informatii gasiti pe site-ul producatorului > MOZA

Review-uri ale utilizatorilor din lumea intreaga gasiti pe bhphotovideo.com

Moza Wireless Thumb Remote Controller este o telecomanda wireless compatibila cu Moza Air dar si cu Moza AirCross, care se monteaza pe manerul dublu al gimbalului si care face posibil pentru camera ta sa fie controlata de doi operatori. Acum, un al doilea operator poate avea complet control de la distanta asupra camerei foto si a gimbalului. Functia Mimic Motion Control permite utilizarea lui MOZA Air prin gesturi mimice, in functie de miscarea mainii gimbalul facand cu usurinta Pan si Tilt. Controlerul dispune de un joystick de precizie, precum si butoane dedicate pentru controlul intuitiv al functiilor start/stop recording, focusului si directiilor de miscare a gimbalului. Cand este montat pe un trepied, slider, macara sau orice altceva asemanator, MOZA Air poate fi controlat pana la o distanta de 50 de metri.

Review-uri ale utilizatorilor gasiti pe bhphotovideo.com.

Pentru variante resigilate la pret redus, click AICI.Urmariti un review al acestui gimbal

PERFORMANTA MECANICA
Dimensiuni Gimbal 900 mm x 880 mm x 294 mm
Sarcina Maxima 3.2 kg
Greutate 1.1 kg
CAMERE
Camere compatibile Panasonic: Lumix GH5, Lumix GH5s, Lumix GH4, Lumix GH3; BlackmagicDesign : BMPCC, BMCC; Sony: a7S, a7SII, a7R, a7RII, A6000, A6300, a99; Canon: Rebel T6i, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 60D, 7D, 70D; Nikon: D800; Fujifilm: X-T2, X-T20, X-Pro2; Leica: M10
PERFORMANTE DE LUCRU
Intervalul mecanic al punctului final Yaw Axis: ±360° continuu, Tilt Axis: ±360° continuu, Roll Axis: ±360° continuu
Interval unghiular de vibratii 0.02°
EXPANSION PORT
Bluetooth Bluetooth 4.0 cu raza de 5 m
Interfata de control 2.4 G cu o raza de 50 m
Input micro USB
Output Mini 10 PIN
Generic CAN Protocol
BATERIE
Capacitate 2000mAh
Durata de functionare 12 ore
Voltaj 3.7 V
Temperatura de functionare 0-40 ℃
Model 26350
WIRELESS THUMB REMOTE CONTROLLER
Greutate 100 g
Capacitatea bateriei 600 mAh
Voltajul bateriei 3.7 V
Curent de lucru 50 mAh
Curentul blocat 10 mAh
Timp de asteptare 24 ore
Tipul wireless 2.4 G
Raza de actiune 50 m
Tensiunea de incarcare 5 V
Durata de incarcare suficienta 2 ore
Camerele suportate Panasonic GH4 / GH3, Sony a7S / a7SII / a7R / a7RII, Canon 6D / 60D / 7D / 70D (va suporta mai multe camere si lentile cu actualizare firmware)
Controlul diafragmei Disponibil cu actualizarea firmware-ului

1 x Moza Air Gimbal; 1 x Handgrip; 3 x Baterii 26350; 1 x Incarcator Baterii; 3 x Camera Control Cables (pentru Panasonic GH4, Sony a7 si Canon DSLR); 1 x Cablu USB; 1 x  Filet 1/4"-20; 1 x Dual Handle Set; 1 x Lens Support; 1 x Geanta Hard; 12 luni Garantie;  1 x Moza Wireless Thumb Remote Controller

Produse din aceeasi categorie