Zhiyun-Tech CRANE 2S Handheld Gimbal Stabilizer Combo Kit1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech CRANE 2S Handheld Gimbal Stabilizer Combo Kit

CR113

(3)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret vechi: 492 €
Pret Euro (Pret fara tva): 399 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,915 Lei
2,279 Lei
   SALE

Zhiyun-Tech CRANE 2S Handheld Gimbal Stabilizer Combo Kit include gimbalul CRANE 2S și TransMount Mini Dual Grip Lite, care este un mâner lateral ce se atașează la partea inferioară a gimbalului. Cu această prindere suplimentară atașată, gimbalul poate fi ținut cu două mâini. Această capacitate poate fi utilă într-o varietate de aplicații. Kitul include, de asemenea, un set de baterii de rezervă, aducând totalul la 6 baterii 18650. Fiecare set oferă o durată de rulare de până la 12 ore. Folosind încărcătorul triplu inclus, puteți reîncărca un set în timp ce vă continuați înregistrarea cu celălalt.

Zhiyun-Tech CRANE 2S este urmasul celebrului Crane-2, upgradat pentru a se potrivi mai bine nevoilor producătorilor de film. Dispunând de algoritmul de nouă generație 9th Instune Algorithm, care îmbunătățește capacitatea de reacție a fiecărei axe, CRANE 2S este capabil să stabilizeze camere mari precum Blackmagic Pocket 6K, Panasonic S1H și Canon EOS 1DX Mark II împreună cu accesorii. (pentru o listă completă de camere și obiective compatibile vă rugăm să accesați acest LINK.)

Pentru a sprijini un proces de colaborare, CRANE 2S oferă puncte de montare dedicate pentru atașarea unui transmițător Zhiyun-Tech TransMount opțional. O altă caracteristică nouă, integrată pentru a sprijini cererea din ce în ce mai mare de conținut de social media, este o montură verticală cu sistem quick-release, care vă permite să vă configurați camera pe verticală. Pe lângă aceasta, un nou sistem FlexMount este utilizat pentru montarea camerei dvs. în mod standard. Această tehnologie simplifică procesul de montare și configurare, asigurând în același timp camera cu un mecanism de siguranță dublă. Mecanismul de blocare pe axe pentru echilibrarea camerei a fost, de asemenea, îmbunătățit cu un design de blocare în două faze. Mecanismul de blocare a axelor asigură în plus că nu există nicio mișcare a componentelor gimbalului în timpul deplasării sau depozitării.

Mânerul de prindere al gimbalului este realizat din fibră de carbon, astfel încât gimbalul se simte mai ușor în mână. Roata de mână încorporată în partea laterală a mânerului a fost upgradata pentru a limita întârzierea la controlul unui motor suplimentar de obiectiv, vândut separat, astfel încât să puteți face ajustări cu mai multă precizie. (Când folosiți atât un motor de focalizare, cât și unul de zoom, puteți seta roata de mână pentru a controla unul dintre ele la alegere.) Pe partea inferioară a mânerului se află un filet de 1/4"-20 care vă permite să atașați mini trepiedul inclus pentru a fi folosit ca suport sau ca extensie care poate fi menținută cu cealaltă mână pentru un control mai bun.

Folosind aplicația mobilă însoțitoare, funcții cinematografice avansate, cum ar fi panoramă, time-lapse, motion-lapse și timp de expunere lung pot fi realizate cu gimbalul pentru a obține rezultate creative. Mulți dintre parametrii gimbalului pot fi reglați prin intermediul acestei aplicații, în timp ce multe moduri și parametri cheie pot fi accesate direct de pe ecranul OLED de 0,96" chiar deasupra mânerului.

CRANE 2S acceptă, de asemenea, o varietate de accesorii dedicate Zhiyun-Tech TransMount, care includ servomotoare. Placa de quick release inclusă cu gimbalul este compatibilă cu multe capete de trepied obișnuite, astfel încât să vă puteți deplasa eficient camera între gimbal și trepiede, slidere și alte suporturi ale camerei. De asemenea, sunt incluse un control pentru lentile și cabluri de control pentru mai multe camere pentru a permite un flux de lucru cuprinzător. CRANE 2S funcționează până la 12 ore pe trei baterii incluse, care sunt reîncărcabile folosind un încărcător triplu inclus.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Consultati manualul de utilizare AICI. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti un tutorial cu functiile acestui gimbal:

Urmariti in clipul de mai jos gimbalul Crane 2S in actiune:

BATERIE
Tensiune operare Max: 12.6 V
Standard: 11.1 V
Min: 9.8 V
Tensiune iesire Standard: 5 V
Temperatura de operare Max: 45° C
Standard: 25° C
Min: -10° C
Durata baterie Standard: 12 ore
Timp de incarcare Standard: 4 ore
STABILIZATOR
Deviatia in stare de miscare Max: ± 0.3°
Standard: ± 0.1°
Min: ± 0.05°
Deviatia in modul static Max: ± 0.04°
Min: ± 0.01°
Anvergura Tilt (inclinare) Max: +155°
Min: -91°
Anvergura Roll (rasucire) Max: 237.5°
Min: -57.5°
Anvergura Pan (rotire) Standard: 360°
Sarcina sustinuta 3 kg
Greutate 1880 g

Stabilizator Gimbal portabil Zhiyun-Tech CRANE 2S; Placă de Quick Release; Quick Release Baseplate; 6 x 18650 Baterii Li-Ion; Încărcător de baterie triplu; Cablu de încărcare USB tip-C; Mini trepied; Baza de rezervă; Suport pentru obiective; Cablu de control camera Canon LN-MBUC-A01; Cablu de control camera Canon LN-NBUC-A01; Cablu de control camera Panasonic LN-UCUC-A01; Cablu de control camera Sony LN-UCUS-A01; 3 x suruburi de 1/4"-20; Cheie Allen M1.5; Cheie Allen M2; Cheie Allen M4; Cutie de depozitare; TransMount Mini Dual Grip Lite; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie