Zhiyun-Tech CRANE 3S SmartSling Handheld Stabilizer 6.5 kg Payload1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech CRANE 3S SmartSling Handheld Stabilizer 6.5 kg Payload

C020017INT

(2)

ZHIYUN-TECH

In stoc

Pret vechi: 710 €
Pret Euro (Pret fara tva): 539 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,587 Lei
3,079 Lei

Zhiyun-Tech CRANE 3S este un stabilizator tip gimbal, cu un puternic redesign al gimbalurilor Zhiyun anterioare, cu adăugarea de opțiuni de mâner detașabile (aceasta este versiunea SmartSling, care oferă un mâner ergonomic cu un joystick integrat și butoane de control), motoare mai puternice cu o sarcină utilă mare de 6.5 kg, un sistem actualizat de blocare a axelor, intrare externă de alimentare și sistem de control de la distanță ViaTouch 2.0. Axa cu roll înclinată la 55° vă permite să vă încadrați camera fără să vă blocați vederea și, de asemenea, este modulară, astfel încât să puteți adăuga un braț de extensie inclus pentru a se potrivi cu camere mai mari.

CRANE 3S dispune de un mâner unghiular, ergonomic, care oferă funcționare cu două mâini pentru o stabilitate optimă. Mânerul vă permite să treceți perfect la modul underslung, fie cu una sau două mâini, și să realizați filmari creative, cum ar fi cadre rulate de 330° în timp ce vă apropiați de un subiect. De asemenea, are numeroase funcții avansate, cum ar fi controlul de la distanță al înregistrării / opririi / obturatorului camerei, folosind cablurile incluse, un sistem de zoom și focalizare îmbunătățit de la predecesorul său, CRANE 3 LAB, și compatibilitatea cu sistemul Transmount Image Transmission System disponibil separat pentru transmisia video wireless. De asemenea, poate găzdui o gamă largă de dimensiuni ale camerei, utilizând un modul de extensie disponibil separat pentru a extinde brațul orizontal.

3S are două opțiuni pentru mânerul detașabil, unghiular: aceasta este versiunea SmartSling, care oferă un mâner ergonomic cu un joystick integrat și butoane de control, iar EasySling oferă doar o manșă simplă si confortabilă, dar fără comenzi. Toate controalele de care aveți nevoie sunt furnizate la îndemână în partea de sus a mânerului principal împreună cu un ecran de stare OLED. Aplicația gratuită pentru iOS / Android Zhiyun oferă multe dintre aceleași funcții de control, precum și caracteristici speciale, cum ar fi panoramă, focus time-lapse, motion time-lapse, long exposure time-lapse, setări ale camerei și multe altele.

Puteți alimenta 3S folosind cele trei baterii incluse până la 12 ore. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un timp suplimentar de fotografiere, un port DC vă permite să conectați un pachet de baterii opțional, cum ar fi Transmount PowerPlus care conține șase baterii 18650, prelungind timpul de fotografiere până la 18 ore. CRANE 3S poate fi controlat folosind aplicația de smartphone-uri ViaTouch 2.0 iOS sau Android actualizată prin Bluetooth 5.0 pentru controlul mișcării la distanță și pentru a gestiona setările gimbal.

Nouă filete de montare a accesoriilor sunt disponibile în jurul gimbalului pentru a adăuga o varietate de accesorii Transmount sau terțe părți. O altă caracteristică principală a gimbalului este un sistem imbunatatit de blocare a zăvorului axei, constând dintr-o blocare separată a zăvorului pe fiecare axă care asigură o blocare solidă în loc, fără balansare în exces. Această caracteristică vă permite să blocați axe individuale pentru a vă aminti pozițiile de echilibru atunci când opriți gimbalul, astfel încât să nu fie necesar să reechilibrați pentru fiecare utilizare.

Notă:

CRANE 3S nu acceptă multe baterii 18650 din terțe părți, deoarece necesită un tip putin mai scurt fabricat de Zhiyun-Tech, așa că sunt recomandate doar bateriile Zhiyun-Tech 18650.

Verificati compatibilitatea cu fiecare camera in parte AICI.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o scurta prezentare a acestui gimbal:

Descoperiti functiile acestui gimbal:

GENERAL
Sarcina sustinuta Max: 6500 g
Min: 600 g
Anvergura Tilt (inclinare) 360°
Anvergura Roll (rasucire) Max: +75°
Standard: 330°
Min: -255°
Greutate 2.47 kg
Dimensiuni 346 mm x 344 mm x 98 mm
Porturi 1 x intrare USB Tip C (Alimentare/ Control)
1 x intrare alimentare (25.2 V DC)
Protocoale wireless Bluetooth 5.0
BATERIE
Timp de operare Standard: 12 ore
Timp de incarcare 4 ore
Temperatura de operare Max: 45° C; Standard: 25° C; Min: -10° C
Voltaj Max: 25.2 V; Standard: 11.1 V; Min: 9.8 V

Stabilizator de mână Zhiyun-Tech CRANE 3S; Placă de camera cu Quick Release; Mâner SmartSling; 3 x baterii18650; Încărcător de baterie; Braț extensibil; Baza adaptorului pentru mâner; Baza de rezervă; Trepied; Suport pentru lentile; Tija de sprijin pentru lentile; Cablu de control micro-USB pentru Canon; Cablu de control mini-USB pentru Canon; Cablu de control USB de tip C pentru Panasonic; Cablu de control USB de tip C la Multi pentru Sony; Cablu de alimentare USB tip-C; Cutie de depozitare din spuma; 3 x Suruburi de 1/4"-20; Set chei (M1.3, M2.5, M4); Garanție 1 an.

Produse din aceeasi categorie