Zhiyun-Tech Crane-M3 (Standard Kit) 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech Crane-M3 (Standard Kit) 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

C020116G

(0)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret vechi: 369 €
Pret Euro (Pret fara tva): 315 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,512 Lei
1,799 Lei

Portabil, dar profesional, cu o compatibilitate excelentă - este ceea ce descrie cel mai bine CRANE-M3. Designul compact al corpului și structura optimizată a brațului axului oferă o aderență mai bună și o experiență de utilizare mai bună. Cu noua soluție de iluminare cu temperatură dublă de culoare și soluție audio profesională, CRANE-M3 prezintă o experiență de filmare remarcabilă într-un design all-in-one.

Dimensiune compactă, dar performanță fără compromis

Scăpați de corpul masiv - Zhiyun Crane M3 este la fel de mic ca o sticlă de apă. Dar motoarele modernizate cu cuplu puternic garantează mișcări stabile și filmări cu camere de diferite dimensiunisi greutati de pana la 2.2 Kg

*Compatibil cu smartphone-uri, camere de acțiune, camere compacte și camere full-frame mirrorless cu anumite lentile. Clema pentru telefon este necesara pentru smartphone-uri și camere de acțiune.

Iluminați întunericul și clarificați imaginea

Lumină LED încorporată pentru reducerea zgomotului din imagine. Fotografierea în lumină întunecată sau slabă este favorizată de temperatura de culoare reglabilă și luminozitatea reglabilă, care clarifică imaginea. Nivel de temperatură a culorii: 2600-5400K, luminozitate: lumină caldă 650-750, lumină albă 850-950, CRI 90+.

Ecranul tactil face mai mult decât credeți

Ecran tactil complet color nou, cu design avansat de interfață de utilizare și interfață intuitivă. Gimbalul este mic și portabil ca un smartphone pe care îl puteți opera cu o singură mână în ușurință.

Eliberare super rapidă in 3 secunde (Super Quick Release)

Sistem de eliberare rapidă (Quick Release) upgradat, cu placă universală de eliberare rapidă pentru echilibrare, asamblare și dezasamblare mai ușoară. Se poate bloca datorita designului transversal de respingere a palmei pentru a proteja camerele, asigurând în același timp eficiența.

Încărcați rapid și mai rapid

PD Fast Charge, portul de încărcare de tip C și capacitatea bateriei de 1150 mAh vă permit să vă bucurați de următoarele: Încărcați doar 2 ore, dar lucrați timp de 8 ore, folosind gimbalul în timp ce vă încărcați prin power bank.

*Acceptă protocolul PD Fast Charge. Suportă încărcare rapidă cu fir de maximum 12 W. Datele sunt colectate din experimente interne ale laboratoarelor ZHIYUN. În diferite scenarii, datele sunt diferite într-o oarecare măsură.

Design off-the-beaten-track

Un design de primă apariție în industrie. Crane M3 apare cu o culoare albă la modă. Cu siguranță este mai de acord cu camera ta mică și compactă sau cu telefonul. Un mâner ergonomic și un material confortabil se potrivesc mai bine cu palma.

Un adevărat polivalent

Baza de expansiune cu port de conectare la microfon, port audio de 6.55 mm și portul de expansiune 1/4 deblochează mai multe scene. Vlogging, reclame, interviuri, înregistrări în timpul călătoriei, Crane M3 acoperă toate nevoile dumneavoastră.


Nota: Pentru update de firmware, verificarea compatibilitatii cu toate camerele, aplicatie si alte detalii de software, va rugam sa accesti acest link: zhiyun-tech.com/software.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipurile de mai jos cateva prezentari ale acestui gimbal:

GENERAL
Compatibilitate Camere mirrorless, Smartphone, Camere de actiune
Sarcina maxima sustinuta
Greutate 700 g
Dimensiuni 280 mm x 74 mm x 157 mm
Sistem quick release Super Quick Release 4.0
Aria Tilt / Roll / Pan Tilt: 309°; Roll: 333°; Pan: 360°
Temperatura de operare Max: 50℃ / Standard: 25℃ / Min: -10℃
Durata de viata a bateriei 8 ore
Timp de incarcare baterie 2 ore

1 x stabilizator Zhiyun-Tech Crane-M3; 1 x mini-trepied; 4 filtre de culoare pentru lampa (rosu, portocaliu, galben, albastru); 1 x carcasa de depozitare din spuma (polipropilena); 1 x cablu shutter release pentru Sony (USB tip C); 1 x cablu USB tip C la micro pentru alimentarea camerei; 1 x cablu USB tip C la Tip C pentru alimentarea camerei; Ghid de utilizare; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie