Zhiyun-Tech SMOOTH 4 Smartphone Filmmaker Gimbal with Follow Focus1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech SMOOTH 4 Smartphone Filmmaker Gimbal with Follow Focus

SMOOTH-4

(7)

ZHIYUN-TECH

Scos din fabricatie

Pret Euro (Pret fara tva): 87 €
Pret Lei (Pret fara tva): 418 Lei
497 Lei

Avem si varianta de culoare alba, o gasiti AICI.

Smooth 4 Smartphone Stabilizer de la Zhiyun-Tech este primul stabilizator pentru smartphone cu folow focus! Este un stabilizator conceput pentru a furniza functii cine-style creatorilor de continut care utilizeaza telefoanele mobile pentru captura video. Atunci cand este utilizat cu aplicatia gratuita ZY Play, panoul de control permite utilizatorilor Android si iOS sa controleze atat functiile gimbalului, cat si cele ale camerei telefonului, cum ar fi focalizarea, zoomul, temporizarea si setarile fotografiilor (*Nota: exista anumite incompatibilitati intre aplicatia ZY Play si sistemul Android functie de softul dezvoltat de fiecare producator pentru telefoanele lor, pentru o lista exhaustiva de telefoane compatibile va rugam sa accesati linkul urmator zhiyun-tech.com/ZYPlay). Controalele Smooth-4 reduc necesitatea de a atinge ecranul telefonului dvs., minimizand astfel posibilitatea apasarii neintetionate in timpul inregistrarii. O functie dedicata "Vertigo" simuleaza efectul de schimbare a perspectivelor, efectul dolly / zoom indragit de multi producatori de filme. In comparatie cu ZT Smooth-3, comenzile Smooth-4 sunt asezate mai ergonomic si mai bine etichetate cu pictograme. De asemenea, Smooth-4 are o roata de focalizare / zoom mult mai mare, un mod PhoneGo pentru preluarea rapida a actiunii, multiple functii de temporizare si urmarirea obiectelor. Cu abilitatea de a suporta smartphone-uri care cantaresc pana la 210 g si masoara pana la 85 mm inaltime, Smooth-4 este compatibil cu orice telefon mobil.
Ca o completare a designului filmmaker-centric, roata mare de focalizare a lui Smooth-4 are chiar si o marca de martor care poate fi aliniata pentru a focaliza marcajele pe care le plasati pe banda texturata. Roata este situata pe partea stanga a manerului, cu un buton plasat in dreapta jos, care va permite sa comutati intre functiile de focalizare si zoom, cu o lumina de pe buton indicand modul zoom. Derulati si apasati pentru a selecta setarile cu ajutorul butonului central Menu / Return sau alegeti butonul Parameter Display pentru a comuta intre modurile de fotografiere inchisa, fotografie statica si moduri full-auto. Smooth-4 ofera pan de 300 grade si tilt si roll de 240 de grade pentru a capta cu usurinta scenele de actiune sau pentru a aluneca mai lin de-a lungul unor scene mai linistite. Alegeti intre modurile Pan-Following, Locking, Full-Follow sau rapidul PhoneGo pentru a ajusta nivelul de control al axelor in timpul fotografierii / filmarii.
Alimentat de baterii reincarcabile litiu-ion, Smooth-4 are o durata de functionare maxima de pana la 12 ore. Un port USB Type-C de pe maner va permite sa adaugati un pachet de alimentare disponibil separat pentru a prelungi durata de inregistrare chiar mai mult. Un afisaj LED indica energia ramasa si un port de iesire va permite sa incarcati telefonul in timp ce fotografiati cu stabilizatorul. Zhiyun-Tech Smooth-4 Smartphone Stabilizer include un mini trepied, carcasa de transport si un cablu USB. Un singur fir 1/4 "-20 pe partea inferioara a manerului poate fi utilizat pentru a monta stabilizatorul pe trepiedul inclus sau alt suport sau pentru a atasa un accesoriu compatibil.
Nota: Este foarte important sa faceti update-ul de firmware pentru o functionare cat mai buna a gimbalului! Cea mai recenta versiune este v1.77. Un tutorial despre cum se face acest update gasiti AICI.
Manual de instructiuni gasiti AICI.
Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Review-uri ale utilizatorilor din toata lumea gasiti pe bhphotovideo.com.
Pentru variante resigilate click AICI.Urmariti un video de prezentare al acestui stabilizator:

Un tutorial complet cu modul de utilizare:

Cum sa obtineti Efectul Vertigo cu Zhiyun Smooth 4:

Demonstratia compatibilitatii cu diverse telefoane:

Un tutorial ce parcurge toate functiile acestui gimbal:

GIMBAL
Numar de axe 3 axe
Gama de rotatie Pan: 300.0°; Tilt: 240.0°; Roll: 240.0°
Sarcina maxima de la 75 g la 210 g
BATERIE
Tip baterie 2 x baterii incorporate Li-Ion
Capacitate 2000 mAh
Durata de viata a bateriei 12 ore
Timp de incarcare 3 ore
Voltaj 5.0 VDC
GENERAL
Compatibilitate Telefoane cu dimensiuni cuprinse intre 62 si 85 mm
Input / Output 1 x USB Type-C
Voltaj operare 7.4 VDC
Curent de operare de la 120 la 2500 mAh
Temperatura de operare De la -10 la 45 grade C
Montare 1 x 1/4"-20
Dimensiuni 328 mm x 123 mm x 105 mm
Greutate 547 g (cu maner si baterie)
Culoare Negru

1 x Zhiyun-Tech Smooth-4 Smartphone Gimbal (Black); 1 x Mini Trepied; 1 x Cablu USB; 1 x Cutie pentru transport; 12 luni garantie

Produse din aceeasi categorie