Zhiyun-Tech Smooth 5 Smartphone Gimbal Combo Kit1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech Smooth 5 Smartphone Gimbal Combo Kit

C030114GCB

(1)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 166 €
Pret Lei (Pret fara tva): 797 Lei
948 Lei

Zhiyun-Tech Smooth 5 Smartphone Gimbal Combo Kit include, pe langa componentele de baza ce se regasesc in pachetul lui Smooth 5, urmatoarele accesorii: o lumină de umplere ce se prinde cu magnet, patru filtre de culoare, o curea de mână și o geantă de transport personalizată.


Zhiyun-Tech Smooth 5 Smartphone Gimbal a fost actualizat si proiectat pentru o experienta mai compacta si mai intuitiva, pentru a oferi functii de tip cinematografic creatorilor de continut care isi folosesc telefoanele mobile pentru video. Atunci cand este utilizat impreuna cu aplicatia ZY Cami, care poate fi descarcata gratuit, panoul de control permite utilizatorilor de Android si iOS sa controleze atat gimbalul, cat si functiile camerei smartphone-ului, cum ar fi focalizarea, zoomul, time-lapse si setarile pentru fotografii.

Comenzile Smooth-5 reproiectate sunt mai usor de utilizat ca niciodata, reducand nevoia de a atinge ecranul telefonului si minimizand zdruncinarea neintentionata in timpul inregistrarii. Smooth-5 este compatibil cu aproape orice telefon mobil; dispune de motoare durabile din otel magnetic, o durata de viata imbunatatita a bateriei si o gama extinsa pe 3 axe, iar designul sau usor si compact ajuta la mobilitatea sa in miscare. Interfata sa usor de controlat va permite sa realizati o varietate de filmari cu efect, cum ar fi dolly zoom, filmare inversa, time-lapse si slow-motion. Un mini trepied este inclus pentru a utiliza gimbalul pe o suprafata plana pentru filmari stabile. Este inclus un cablu de incarcare USB Type-C pentru a utiliza functia de incarcare rapida PD pentru o incarcare rapida de doua ore si, de asemenea, poate fi incarcat in timp ce filmati folosind un power bank disponibil separat.

Design actualizat

Micsorat cu 40% fata de predecesorul sau, gimbalul cu 3 axe este un gimbal plug-and-play ultramobil. Cu miscari libere de la unghiuri inalte la unghiuri joase, gama sa pe 3 axe a fost actualizata pentru a suporta panoramare nelimitata la 360°, inclinare la 349° si rotire la 300°. Designul motorului montat in partea din spate va permite sa filmati videoclipuri cu unghiuri ultra largi.

Comenzi reproiectate

Un panou de control intuitiv, in parteneriat cu ZY Cami, face ca fiecare inregistare sa fie o joaca.

Performanta puternica a motorului

Motoarele profesionale din otel magnetic, cu algoritmi actualizati si o clema mai larga pentru telefon, asigura o experienta de filmare mai sigura si mai usoara. Compatibilitatea puternica permite montarea unui telefon chiar si cu obiective cu unghi larg, teleobiectiv, fisheye si macro.

Panou de control prietenos pentru incepatori

Toate miscarile si operatiunile sunt la indemana dumneavoastra. Un joystick cu capac rotund reproiectat, un panou de control optimizat si o rotita de reglare ofera utilizatorilor o experienta mai buna pentru a verifica si regla starea gimbalului, in timp ce modifica din mers parametrii camerei.

Trucuri Dolly Zoom

Obtineti Dolly Zoom si Shot Reverse Shot prin comutarea intre zoom si focalizare cu o singura apasare. Controlul focalizarii si al distantei focale este usor atunci cand folositi rotita de control. De asemenea, puteti obtine dolly zoom prin intermediul aplicatiei ZY Cami.

SmartFollow

Prin simpla apasare a unui buton, puteti activa SmartFollow si puteti incepe sa va centrati obiectul in miscare. De asemenea, puteti utiliza un gest pentru a controla filmarea/fotografierea camerei si pentru a activa urmarirea fetei la distanta.

Putere

Sustinut de o baterie de 2600mAh, Smooth-5 poate functiona pana la 12 ore, iar timpul de incarcare este de cel putin doua ore folosind un incarcator optional de 15W. Smooth-5 poate fi incarcat si de o banca de alimentare portabila. Telefonul dvs. poate fi incarcat de gimbal prin intermediul portului USB Type-C de pe axa de inclinare.

Lumina de umplere magnetica optionala

Atasati lumina de umplere magnetica optionala pentru o iluminare panoramica de 360° pe ambele parti ale noii cleme pentru telefon, pentru o iluminare exceptionala sustinuta de temperatura de culoare reglabila de la 5300 la 5700K. De asemenea, puteti modifica culorile cu ajutorul filtrelor de lumina.


Nota: Pentru diverse materiale cum ar fi lista telefoanelor compatibile, ghid de utilizare, aplicatia ZY Cami, firmware update, calibrare etc, dati click aici.


Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii internationale pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui gimbal:

Smooth 5 | Film Like A Pro

“The Path” | Un filmulet facut cu Smooth 5 si iPhone 13

GENERAL
Sarcina sustinuta 150 g - 300 g
Telefoane compatibile Telefoane cu latime intre 50 mm si 90 mm si grosime < 10 mm
Capacitatea bateriei 2600 mAh
Durata de viață a bateriei Intre 4.5 ore si 25 ore
Durata de incarcare Intre 2 ore si 4 ore
Anvergura Tilt (inclinare) Max: 209° / Standard: 349° / Min: -140°
Anvergura Pan (panoramare) Max: 180° / Standard: 360° / Min: -180°
Anvergura Roll (rotatie) Max: 210° / Standard: 300° / Min: -90°
Voltaj de operare Max: 8.4V / Standard: 7.4V / Min: 6.5V
Curent de operare Max: 3000mA / Min: 70mA
Temperatura de operare Max: 45℃ / Standard: 25℃ / Min: -10℃
Voltaj iesire Standard: 5V
Dimensiuni 311 mm x 168 mm x 52 mm
Greutate 650 g

1 x Stabilizator Smooth 5; 1 x Minitrepied; 1 x Cablu alimentare USB-C; 1 x lumină de umplere ce se prinde cu magnet; 4 x filtre de culoare, 1 x curea de mână; 1 x geantă de transport; 1 x VIP Membership Card. Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie