Zhiyun-Tech Weebill 2 PRO+ w/ Rotating Touchscreen + Sling Grip, Case, Focus/Zoom, Transmitter, VC1001 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech Weebill 2 PRO+ w/ Rotating Touchscreen + Sling Grip, Case, FocusZoom, Transmitter, VC100

CR120PP

(0)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret vechi: 935 €
Pret Euro (Pret fara tva): 840 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,032 Lei
4,798 Lei

Zhiyun-Tech Weebill 2 PRO+ este un kit alcatuit din stabilizatorul Zhiyun-Tech Weebill 2, impreuna cu geanta TransMount Weebill Carrrying Case, manerul TransMount Weebill 2 Sling Grip Handle, transmitatorul TransMount Video Transmission Transmitter AI, motorul de control focalizare si zoom TransMount Focus/Zoom Control Motor 2.0 si telecomanda cu display Zhiyun MasterEye Visual Controller VC100. Sau, mai pe scurt, kitul Weebill 2 PRO, la care adauga controlerul VC100.


Zhiyun-Tech Weebill 2 este versiunea upgradata a predecesorului său (Weebill S), ce suportă până la 3.3 kg și are un senzor Infineon care îmbunătățește stabilitatea și capacitatea de reacție, permițând o funcționare îmbunătățită. Are un ecran tactil color de 2,9 inch încorporat, care poate fi rotit la unghiul dorit și pliat atunci când nu este necesar. Ecranul tactil vă permite să reglați setările, să monitorizați filmarea și să selectați anumite funcții, cum ar fi panorama, time-lapse și motion-lapse, fără a fi nevoie să recurgeți la aplicația mobilă însoțitoare. O roată de control al focalizării operează focalizarea electronică, diafragma și ISO atunci când este utilizată cu camere și obiective compatibile. Poate fi utilizată și pentru controlul motoarelor opționale Zhiyun.

Mini-trepiedul inclus poate fi atașat deasupra mânerului principal al gimbalului pentru a fi folosit ca un mâner înclinat pentru fotografii cu unghi mic. Poate fi, de asemenea, atașat la partea inferioară a mânerului principal pentru a funcționa ca un mâner extensibil sau un suport. Weebill 2 funcționează până la 9 ore pe bateriile incluse, care sunt complet reîncărcabile în aproximativ 1.5 ore când se utilizează un încărcător rapid USB PD de 15V, vândut separat.

Aplicația mobilă iOS / Android inclusă oferă funcții precum verificarea echilibrului, comutarea modului și declanșarea camerei la distanță pentru captarea de fotografii și video. Pentru operarea de la distanță, mini-trepiedul vă permite să setați gimbalul pe o suprafață plană în timp ce stați la distanță și acționați camera de pe smartphone sau tabletă.


Caracteristici suplimentare:

Rotire pan 360 °

Inclinare și rulare de 340 °

Moduri portret și peisaj

Montura tip rozeta cu un filet central de 1/4"-20 pe partea laterală a gimbalului

Frecvența de funcționare de 2,4 GHz

Bluetooth 5.0

Cabluri de control ale camerei incluse pentru operarea anumitor funcții ale camerelor compatibile Canon, Panasonic și Sony

Parțial pliabil pentru transport și depozitare


TransMount Video Transmission Transmitter (AI): transmisie și control avansate

Dedicat lui Weebill 2, TransMount Video Transmission Transmitter (AI) acceptă ieșire de înaltă calitate până la 1080P 60FPS, întârzierea poate fi de până la 60ms, în timp ce distanța de transmisie poate fi de până la 100 metri. Disponibil împreună cu iPad și smartphone. Videograful, regizorul și operatorul de focus pot monitoriza filmările în același timp și se pot angaja într-o muncă de echipă mai eficientă.

* Nota: Pentru transmiterea imaginii prin ecranul Weebill 2, este necesar TransMount Video Transmission Transmitter (AI).


Zhiyun MasterEye Visual Controller VC100 este un un sistem 3 in 1: monitor, transmisie wireless de imagine și telecomandă. Are un ecran tactil de 1920 × 1080 FHD de 5,5 inci cu 400 PPI și o luminozitate suplimentară de 1000nit. Contrastul ridicat de 1200: 1 oferă imagini de înaltă calitate. Ușor de transportat si cu performanțe ridicate. Mâner din silicon care protejează pielea, cu design modular și ergonomic all-in-one. Foarte eficient fără conectari complicate de cabluri.

Control precis al focalizării / zoomului și control al senzorului de mișcare

Se asociaza cu motorul de control focalizare / zoom pentru a regla focalizarea sau distanța focală. Suportă ajustarea personalizată a sensibilității controlului focalizării în trei niveluri: Scăzut / Mediu / Înalt. Încercați controlul senzorului de mișcare pentru o filmare la nivel înalt mai convenabilă. Ecran tactil pentru comutarea modurilor de stabilizare și repoziționare.

* Nota: Necesită TransMount Focus/Zoom Control Motor și TransMount Video Transmission Transmitter (AI).


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Consultati lista cu toate camerele compatibile AICI. Consultati manualul de utilizare AICI. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.10 motive sa iti cumperi Zhiyun Weebill 2:

Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui gimbal:

Un tutorial complet pentru Weebill 2:

GENERAL
Sarcina sustinuta 3.3 kg
Greutate 1430 g (fara trepied si baterii)
Dimensiuni 319 mm x 225 mm x 62 mm
Baterie 3 x 18650 Li-Ion; 2600mAh
Durata de functionare cu baterii Maximum: 9 ore
Functii disponibile prin aplicatie Panorama, focus timelapse, motion timelapse, long exposure timelapse etc.
Curent de operare / Voltaj Minimum: 160mA / 9.8V
Maximum: 6000mA / 12.6V
Curent de iesire / Voltaj 1500mA / 5 V
Anvergura Tilt (inclinare) 340°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Anvergura Roll (rasucire) 340°
Timp de incarcare baterii 90 minute
Temperatura de operare De la -10° C pana la 45° C
Bluetooth Bluetooth 5.0
WiFi WiFi 2.4 G
Optiuni de montura 3 x 1/4"-20 Female

1x Weebill 2 Stabilizer; 1x Quick Release Plate; 1x TransMount Handheld Tripod; 1x Backing Base; 1x suport obiectiv; 1x Cablu USB Type-C; 1x Canon Camera Control Cable LN-MBUC-A02; 1x Canon Camera Control Cable LN-MBUC-A01; 1x Panasonic Camera Control; 1x Sony Camera Control Cable LN-UCUS-A03; 1x Quick Start Guide International; 1x surub 1/4-20; 1x Storage Box; 1x geanta TransMount Weebill Carrrying Case; 1x maner TransMount Weebill 2 Sling Grip Handle; 1x TransMount Video Transmission Transmitter AI; 1x TransMount Focus/Zoom Control Motor 2.0; 1x Zhiyun MasterEye Visual Controller VC100; Garantie 24 luni

 

Produse din aceeasi categorie