Zhiyun-Tech WEEBILL-S Handheld Gimbal Stabilizer STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech WEEBILL-S Handheld Gimbal Stabilizer

CR110

(4)

ZHIYUN-TECH

In stoc

Pret vechi: 272 €
Pret Euro (Pret fara tva): 225 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,080 Lei
1,285 Lei


Putere Suprema, Compatibilitate Superioara

WEEBILL-S respectiv modelul nou care inlocuieste popularul Weebill , vine cu noi unitati motorizate si un algoritm modernizat de inalta precizie, cu o imbunatatire cu 300% a cuplului motor si o crestere cu 50% a receptivitatii. Combo-uri precum Sony A7 III + FE 24-70mm F2.8, Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8 sau Panasonic Lumix S1/ S1H+ L 24-105 F4 !! pot fi perfect echilibrate si stabilizate pe WEEBILL-S pentru filmari cinematice netede in diferite scenarii. Pur si simplu montati-va camera pe WEEBILL-S si el isi poate regla automat puterea pentru a se adapta cel mai bine la dispozitivele dvs. Fii nelimitat cu WEEBILL-S si bucura-te de creatie din toata inima.

* Verificati Lista de compatibilitate a camerelor pentru informatii detaliate.Mai Receptiv si mai Flexibil ca Niciodata

Al 8-lea algoritm Instune modernizat ofera o reactie ridicata si elimina neplacerile din miscarea rapida in orice mediu. Nu numai asta, dar puteti regla rapid viteza si diversi parametri ai fiecarei axe direct prin intermediul cadranului de pe manerul in sine, oferindu-va un control mai receptiv si mai flexibil ca niciodata!


Compact ca o Foaie de Hartie A4

Structura unica si designul minim al WEEBILL-S il fac super compact ca o foaie de hartie A4. Cu modul Sling conceput ergonomic, WEEBILL-S ofera o experienta de filmare fara efort pentru oricine.


Modulul de Transmitere a Imaginilor Upgradat

Noul TransMount Image Transmission Module (accesoriu), la dimensiunea sa compacta, poate fi montat direct sub placuta quick release. Cu transmisie 1080P 30fps puternic sincronizata (distanta de 100 de metri *) cu LUT, Pseudocolor, Focus peaking, Zebra Stripes etc, monitorizarea profesionala si transmisia live pot fi realizate cu usurinta pe un gimbal.


ViaTouch 2.0: Your Finger-Touch Vision World

Viatouch: puteti transforma ecranul telefonului intr-un monitor profesionist si telecomanda multifunctionala.
Design Modular

Cu un set complet de sistem de transmisie de imagini TransMount Image Transmission System (transmitator + receptor), WEEBILL-S ofera solutii profesionale de monitorizare pentru fiecare realizator sau chiar pentru o echipa de filmare, obtinand o munca de echipa extrem de consistenta si un flux de lucru eficient cu usurinta.LiveStream Oriunde

Suportand conexiunea de transmitere a imaginilor pe trei dispozitive simultan, indiferent daca sunt cu smartphone-uri, tablete sau monitoare generale, TransMount Image Transmission Package ofera o solutie de economisire a costurilor si flexibila pentru transmisia live oricand si oriunde.


Setari Instant pentru Gimbal

Afisajul OLED intuitiv poate afisa diversi parametri ajustabili, cum ar fi rezistenta motorului, viteza de urmarire, netezimea, deadband, personalizarea butoanelor etc., toate putand fi controlate direct prin maner, fara a fi nevoie sa intrati in aplicatie.


Mai Multe Modalitati de a Crea

Cu sase moduri de filmare creative, WEEBILL-S ofera posibilitati infinite pentru filmarea dvs.
Joci ca un Profesionist

Functii cinematografice mai avansate, cum ar fi Panorama, Timelapse, Motionlapse si Long Exposure Timelapse (timelapse cu expunere lunga), pot fi usor realizate in cadrul ZY Play.


Ecosistemul accesoriilor

Cu trei gauri de filet de 1/4 inci, WEEBILL-S ofera o compatibilitate excelenta pentru mai multe accesorii, cum ar fi kituri de configurare rapida TransMount, monopied, motoare servo pentru zoom / focus, sistem de transmisie de imagini si multe altele. Explorati posibilitati nelimitate cu WEEBILL-S!Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Consultati manualul de utilizare AICI. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti un clip ce va invata sa folositi acest gimbal:

Varietatea de situatii in care poate fi folosit Weebill-S:

Urmariti in clipul de mai jos o scurta prezentare a acestui gimbal:

GENERAL
Sarcina sustinuta 3 kg
Greutate 926 g (fara trepied si baterii)
Dimensiuni 300 mm x 190 mm x 140 mm
Baterie 2 x 18650 Li-Ion; 2600mAh
Durata de functionare cu baterii Maximum: 14 ore; Standard: 12 ore
Caracteristici Follow Focus, Wireless Image Transmission, ViaTouch Control System, Motion Sensor Control, SmartFollow 2.0, Sync Motion, 8th Instune Algorithm, Two-in-One Quick Release System, New Axis Lock Design Easy Setup
Functii disponibile prin aplicatie Panorama, focus timelapse, motion timelapse, long exposure timelapse etc.
Curent de operare / Voltaj Minimum: 250mA / 6.8V
Maximum: 3000mA / 8.4V
Curent de iesire / Voltaj 500mA / 5 V
Anvergura Tilt (inclinare) Max: +182°; Standard: 314°; Min: -132°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Anvergura Roll (rasucire) Max: 247°; Standard: 314°; Min: -67°
Timp de incarcare baterii 2.5 ore
Temperatura de operare De la -10° C pana la 45° C
Bluetooth Bluetooth 5.0
WiFi WiFi 2.4 G
Optiuni de montura 3 x 1/4"-20 Female

1 x Zhiyun-Tech Weebill-S; 1 x Trepied (TransMount Weebill Lab Handheld Tripod); 2 x Baterii 18650 Litiu-Ion; 1 x Cablu USB Tip C; 1 x Cablu Micro-USB la Micro-USB; 1 x Cablu Micro-USB la Mini-USB; 1 x Cablu Micro-USB la USB Tip C; 1 x Cablu control camera Sony; 1 x Incarcator; 1 x ansamblu Quick Release; 1 x Ghid de initiere rapida; 1 x Cutie de depozitare; Garantie 1 an

Produse din aceeasi categorie