RETURNAȚI VECHEA CAMERĂ ȘI OBȚINEȚI UN DISCOUNT PENTRU O NOUĂ CAMERĂ LUMIX SERIA S

Perioada campaniei: 1 Februarie 2019 - 31 Decembrie 2019.

West Buy ofera clientilor discount-uri de 400 de euro (TVA inclus) la achiziționarea unui model Lumix S, pentru toți cei care vor aduce o cameră foto veche in conditiile stipulate mai jos:

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU CAMPANIA DE VÂNZĂRI „RETURNAȚI VECHEA CAMERĂ ȘI OBȚINEȚI UN DISCOUNT PENTRU O NOUĂ CAMERĂ LUMIX G SERIA S”

⦁    Acești termeni și condiții (denumiți în continuare „Termeni și condiții”) stabilesc condițiile campaniei de vânzări „Returnați vechea cameră și primiți un discount pentru o nouă cameră Lumix seria S” (denumită în continuare „Oferta promoțională”). Puteți participa la oferta promoțională în condițiile specificate acești Termeni și condiții.

⦁    Organizatorul ofertei promoționale este SC West Buy SRL (denumit în continuare „Organizatorul”).

⦁    Oferta promoțională este valabilă în magazinul fizic al organizatorului din Bucuresti și în magazinul online www.westbuy.ro începând cu 1 februarie 2019 și până la 31 Decembrie 2019, seria Lumix S fiind valabilă după 1 aprilie 2019.

⦁    Pot participa la oferta promoțională atât persoanele juridice cât și persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani care achiziționează în calitate de consumatori, cu respectarea Codului civil.

⦁    Oferta promoțională stipulează că o persoană care comandă la organizator o nouă cameră Lumix S cuprinsă în prezenta ofertă promoțională și apoi returnează vechea sa cameră de orice tip/fel/marcă (compactă, mirrorless, DSLR, cu film) într-una dintre locațiile fizice ale organizatorului, va primi un discount în suma specificată în acești Termeni și condiții.

Modelele de camere Lumix S cuprinse în oferta promoțională și sumele discounturilor au fost specificate în articolul 6 al acestor Termeni și condiții.

⦁    Suma discountului furnizat depinde de noul model de cameră Lumix seria S achiziționat. Organizatorul oferă următoarele discounturi pentru următoarele modele de camere Lumix seria S:

Seria S (2019)     DISCOUNT BRUT  
S1                           1900,00 LEI
S1R                        1900,00 LEI
S1M                        1900,00 LEI
S1RM                     1900,00 LEI

 

Exemple de acordare a bonusurilor pentru campania: „RETURNAȚI VECHEA CAMERĂ ȘI OBȚINEȚI UN DISCOUNT PENTRU O NOUĂ CAMERĂ LUMIX SERIA S”:

 

Clientul care cumpără:

    1. o cameră FF body și predă o camera veche de orice tip/fel/marcă (compactă, mirrorless, DSLR, cu film) = primește bonus 1900 lei;
    2. o cameră FF kit și predăo camera veche de orice tip/fel/marcă (compactă, mirrorless, DSLR, cu film) = primește bonus 1900 lei;
    3. doar un obiectiv, indiferent dacă aduce sau nu un DSLR/DSLM vechi = nu primește niciun bonus.


⦁    Pentru a folosi oferta promoțională, este necesar:
⦁    ca în perioada de la 1 februarie 2019 până la 31 Decembrie 2019 o persoană să depună o comandă la organizator în vederea achiziționării unei camere Lumix S cuprinsă în oferta promoțională.  
⦁    după primirea de informații de la organizator în legătură cu disponibilitatea comenzii, dar nu mai târziu de 31 Decembrie 2019, să returneze vechea cameră de orice tip/fel/marcă (compactă, mirrorless, DSLR, cu film) la organizator într-unul dintre magazinele fizice ale acestuia și să achiziționeze camera Lumix S cuprinsă în oferta promoțională, de la organizator.

⦁    Comenzile pot fi plasate doar până la data de 31 Decembrie 2019. Comenzile plasate după această dată nu se califică pentru oferta promoțională. Nerespectarea perioadei de valabilitate specificat în subcapitolul 8.2 pentru returnarea camerei vechi și achiziționarea uneia noi împiedică folosirea ofertei promoționale.

⦁    Discountul oferit nu poate fi schimbat în numerar sau alte beneficii, la fel și în cazul în care discountul nu este exercitat până la 31 Decembrie 2019.

⦁    Oferta promoțională nu poate fi combinată cu alte oferte promoționale referitoare la camerele Lumix S precum și cu alte oferte promoționale ale organizatorului.

⦁    În cazul returnării după achiziție a unei camere Lumix S, prețul care a fost plătit luând în considerare discountul acordat va fi restituit cumpărătorului.  

⦁    Condițiile ofertei promoționale sunt stabilite în acești Termeni și condiții. Toate informațiile referitoare la Oferta Promoțională care sunt furnizate în materialele promoționale au o natură strict informativă.

⦁    Toate reclamațiile referitoare la modul de desfășurare a ofertei promoționale pot fi depuse la organizator în scris, nu mai târziu de 15 Decembrie 2019. În legătură cu respectarea termenului de depunere a plângerii, se consideră decisivă data poștei. Reclamația trebuie să conțină: prenumele și numele, adresa exactă a persoanei care depune reclamația precum și descrierea exactă și motivele reclamației. Reclamațiile trebuie transmise la adresa de e-mail înregistrată a organizatorului. Reclamațiile vor fi procesate în termen de 14 zile de la primire. Persoana care depune reclamația va fi informată în legătură cu rezultatul reclamației în scris, la adresa specificată în reclamația depusă.

⦁    Participanții la oferta promoțională au dreptul de a ataca în instanță reclamațiile respinse. Atacarea reclamațiilor în instanță nu necesită depunerea prealabilă a unei reclamații.  

⦁    Toate aspectele care nu au fost acoperite de acești Termeni și condiții ai ofertei promoționale se supun dispozițiilor Codului civil.  

⦁    Acești Termeni și condiții se pot consulta la sediul social al organizatorului și pe pagina web la următoarea adresă www.westbuy.ro.

1 februarie 2019, Organizator: SC West Buy SRL

Produsele Lumix S care intra in aceasta campanie sunt urmatoarele:

Panasonic Lumix S1 (DC-S1) Mirrorless Digital Camera (Body)

Panasonic Lumix S1R (DC-S1R) Mirrorless Digital Camera (Body)

Panasonic Lumix DC-S1 (S1ME) Mirrorless Digital Camera with 24-105mm Lens

Panasonic Lumix DC-S1R (S1RME) Mirrorless Digital Camera with 24-105mm Lens