Z CAM IPMAN S HDMI Wireless Video Streaming Device1 SISTEM TRANSMISIE POINT TO POINT

Z CAM IPMAN S HDMI Wireless Video Streaming Device

Z-CAM-P0001

(0)

Z CAM

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 155 €
Pret Lei (Pret fara tva): 744 Lei
885 Lei

Z CAM IPMAN S este un dispozitiv de streaming video ce va permite sa monitorizați wireless clipul filmat de camera dvs. HDMI de la o distanta de până la 100 de metri. Acest dispozitiv are un mod de transmisie / recepție comutabil, astfel încât să îl puteți folosi fie ca emițător, fie ca receptor în mai multe configurații cu alte dispozitive. Puteți transmite simultan până la un semnal video 1080p60 de la o sursă HDMI la până la patru destinații, cum ar fi alte unități IPMAN S, un smartphone sau o tabletă. Când utilizați două unități IPMAN S, semnalul este criptat pentru a vă asigura transmisia și a preveni privirile curioase.

Pe lângă o intrare HDMI de la cameră și o ieșire HDMI pentru loop out sau modul de ieșire Rx, IPMAN S are și o ieșire USB de tip C, astfel încât să o puteți conecta la computer pentru o opțiune de streaming live. De asemenea, puteți utiliza IPMAN S pentru a controla wireless funcțiile camerei dvs. pe anumite camere folosind un dispozitiv mobil și puteți, de asemenea, să previzualizați imaginea camerei dvs. pe smartphone sau tabletă.

IPMAN S poate fi alimentat folosind placa integrată pentru baterii din seria L sau printr-un adaptor de alimentare disponibil separat. Dispozitivul poate fi montat pe o varietate de suporturi, cage-uri și platforme, utilizând filetul său integrat de 1/4"-20.


Mai multe detalii pe site-ul producatorului, z-cam.com. Reviews ale utilizatorilor din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Intrari / Iesiri Antena: 2 x RP-SMA Female
Video: 1 x intrare HDMI Type A
Video: 1 x iesire HDMI Type A
Video: 1 x iesire USB Type-C (necesita adaptor Ethernet optional)
Audio embedat: HDMI/USB Type-C
Alimentare: 1 x intrare Barrel (18 VDC)
Raza Wi-Fi 100 m
Formate VIdeo HDMI 1080p60 max
Timecode Da
Intrare alimentare 6.2 - 18 V DC
Tip baterie 1 x seria L
Montura 1 x 1/4-20 Female
Dimensiuni 105 x 65 x 22 mm fara antene
196.8 x 65 x 22 mm cu antene
Greutate 178 g cu tot cu antene

1 x Z CAM IPMAN S main unit; 2 x antene; Garantie 24 luni

 

Produse din aceeasi categorie