Benro Polaris - Electric Tripod Head1 CAPETE FLUIDE & PICIOARE

Benro Polaris - Electric Tripod Head

311255

(0)

BENRO Industries Ltd .

Stoc epuizat

Pretul va fi anuntat in curand

Benro Polaris este primul cap de trepied electric din lume, are controler pentru interfața camerei, previzualizare și configurare DSLR de la distanță prin Wi-Fi / celular.

Fie că reglați compoziția unei fotografii, sau programați capul și camera pentru a captura o serie de fotografii pentru a crea un timelapse de mișcare de înaltă rezoluție, veti dispune de o precizie remarcabila a transmisiei remote. Capul acceptă, de asemenea, conexiunea WiFi sau celulară - puteți previzualiza, revizui și descărca fișiere rapid și de oriunde.

Sistemul intuitiv de pre-programare și deplasare electrică bazat pe aplicație vă permite să vă personalizați propriul program de fotografiere sau rutină. Pur și simplu încadrați fotografia sau filmarea, ajustând unghiurile de înălțime și panoramare - apoi verificați și introduceți parametrii precum ISO, diafragmă, obturator și multe altele.

‌După aceea, lăsați Polaris să aibă grijă de fotografierea / filmarea dvs. la nivel profesional, fără a fi nevoie chiar să folosiți declanșatorul. Mai mult, Polaris este atât de inteligent încât vă analizează fotografiile și formează automat valorile expunerii și clarifică detaliile din creațiile dvs., scutindu-vă de dificultățile de retușare a imaginii, cum ar fi focus stacking, time-lapse etc.

Mai mult decât un simplu cap remote, Polaris conține motoare fără perii de înaltă precizie, care vă permit să aveți control asupra micro-reglajelor pentru încadrarea atât pe verticală, cât și pe orizontală. Chiar și un novice poate regla compoziția perfectă reglând capul prin aplicație sau folosind manual butoanele fizice. Faceți detaliile fine din fotografii să fie și mai fine și surprindeți videoclipuri captivante fără a pierde nimic din ceea ce încercați să surprindeți.

‌De asemenea, GPS-ul și busola încorporate pot determina cu ușurință traiectoriile cerești și pot ajusta unghiurile camerei pentru a surprinde imaginea perfectă a cerului înstelat sau pentru a vă perfecționa într-un timelapse uluitor în timpul răsăritului sau apusului.

Conceput pentru a rezista la elementele dure prezente în aer liber, Polaris este fabricat din aliaj de aluminiu care suportă medii de lucru severe. Cu un nivel impermeabil IPX6, Polaris rezistă la apă și praf chiar și atunci când vineo ploaie ușoară sau o furtună puternică - inspirația ta nu mai este limitată. Rezistența Polaris la intemperii face posibilă captarea fiecarui eveniment pe care doriți să îl surprindeți.

‌Mai mult, condus de un sistem de alimentare cu energie de înaltă eficiență, cu un consum redus, Polaris vă asigură o experiență de fotografiere / filmare în aer liber, concisă și fiabilă. Designul unic de economisire a energiei prelungește și mai mult durata de viață a bateriei Polaris pentru fotografiere ultra-lungă în aer liber.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, benrousa.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

1 x cap Benro Polaris; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie